.TÄHTITUOTTEET – SISLEY.

Tähtituotteet on juttusarja, jossa käydään läpi eri kosmetiikkasarjoja (lähinnä selektiivisiä) ja nostan jokaiselta sarjalta omia lempparituotteitani esiin ja kerron miksi juuri nämä tuotteet ovat päässeet tähtituotteiden listalle. Pyrin siihen, että vähintään kerran viikossa olisi yksi tähtituote-postaus, kunnes kaikki sarjat on käyty läpi. Tähtituotteet ovat siis ikäänkuin sellaisia tuotteita, joihin ainakin kannattaa tutustua jos sarja kiinnostaa, mutta se ei silti tarkoita, että ne olisi ainoita hyviä tuotteita sarjalta.

SISLEY on ranskalainen kosmetiikkabrändi, joka kuuluu ns. superselektiivisiin sarjoihin, eli hintaluokka on astetta korkeampi kuin monilla muilla selektiivisillä brändeillä. (Muita superselektiivisiä on mm. La Mer ja La Prairie). Sisley on lanseerattu 1976, jolloin kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen käyttö kosmetiikassa oli vielä melko uutta. Sisley on edelleen myöskin perheyritys. Sisley tosiaankin käyttää runsaasti juuri kasviuutteita aktiiviaineina tuotteissaan, joista johtuukin tuotteiden melko voimakas tuoksumaailma. Pakkaukset ovat muotokieleltään yksinkertaisia, mutta tuotteissa on usein aika paljon tekstiä, joka saattaa hankaloittaa juuri sen oikean tuotteen löytymistä. Kuten Clarinsillakin, myös Sisleyllä tuotteiden nimet on ensisijaisesti ranskaksi ja vasta alempana myös englanniksi. Joistakin tuotteista käytetään myös Suomessa ennemmin ranskankielistä nimeä ja joistakin taas on jäänyt puhekieleen englanninkielinen nimi. Tunnetuin tuote sarjalta on varmastikin Emulsion Ecologique ja erityisiä on myös sarjan tuoksut, jotka eroavat kanssasisaristaan ”vihreydellään”.

Olen itse kyllä kokeillut Sisleyn ihonhoitotuotteita useitakin, mutta tähän mennessä en osaa nostaa sieltä esille melkein mitään. Testauskokemukset on puuroutunut yhteen massaan, eikä mikään tuotteista noussut erityisen paljoa toisten yli, joten jätän varsinaisen ihonhoidon tällä kertaa esittelemättä. Ehkä myöhemmin, kun kokemusta karttuu enemmän.

800_Sisley_Skincare

1. SISLEY EAU EFFICACE – Meikinpoistovesi nopeaan meikin irroittamiseen. Käytetään vanulapun avulla. Iso 300 ml pullo, jossa on joistakin lakanpoistoainepulloistakin tuttu pumppumekanismi korkissa, eli painetaan vanulappua pumppua vasten ja tuotetta tulee vanuun itsestään. Näppärää, sanoisin. Tuotteen tuoksu on melko voimakas, sellainen kasvipohjainen, kuten melkeinpä kaikissa Sisleyn tuotteissa. Tässä tuoksu kuitenkin häviää kohtuullisen nopeasti. Puhdistustehot on erinomaiset, meikki häviää iholta vanulappuun nopeasti ja vaivattomasti. Itse tosin pesisin tämän jälkeen kasvot vielä jollain vaahtopuhdistuksella tai vastaavalla, että varmasti on kaikki meikit iholta pois.

2. SISLEY ECLAT TENSEUR – Eli Radiant Immediate Lift, joka tunnetaan myös nimellä ”silitysrauta”. Tämä on siis erityisesti meikinpohjustuksena käytettävä tuote, joka levitetään kasvoille hoitovoiteiden jälkeen. Testasin tämän ensimmäisen kerran joskus nelisen vuotta sitten ja silloin en vakuuttunut, mutta nyt kun testasin uudelleen muutamina peräkkäisinä päivinä, olen aivan eri mieltä tuotteesta. Tämä tosiaankin on kuin silitysrauta: iho on tasainen, meikki levittyy tasaisesti ja iho näyttää melkein kuin airbrushatulta. Erityisen hyvä tuote aikuiselle iholle meikin alle. Konkreettisen eron huomaa, kun testaa tuotetta vaikkapa kämmenselkiin: toiselle tämä tuote ja annetaan sen imeytyä, levitetään molemmille kämmenselille sama määrä kivipuuteria ja tarkastellaan tuloksia. Kuivalle iholle levitetty puuteri tekee ihosta todella kuivan ja vanhan näköisen, pohjstuksen päälle levitetty puuteri taas levittyy tasaisesti ja iho on kuulas, kaunis, matta ja nuorekas. Meikki myöskin pysyy koko pitkän päivän ja/tai illan moitteettomana kasvoilla.

3. SISLEY SUNLEYA – Age Minimizing Sun Care, eli aurinkovoide kasvoille. Vaikka tuotteessa on vain SPF 15, on suoja silti niin tehokas, että edes eräs kollega, joka aina palaa ulkomailla auringossa, ei kärtsännyt tämän kanssa, vaikka ei edes lisännyt tuotetta koko päivänä. Se on aika hyvin se.

4. SISLEY EAU DE CAMPAGNE PHYTOGEL – Tuoksulinjaan kuuluva suihkugeeli on erinomainen tapa tutustua uuteen tuoksuun, varsinkin jos tuoksu on vähän oudompi. Eau de Campagne on jännä, hyvin vihreä, jopa nurmikkoinen tuoksu, mutta hyvin raikas ja mulle ainakin hyvin erilainen. En ole itse vielä valmis suihkuttelemaan tätä tuoksua iholleni parfyyminä, mutta suihkugeelinä tykkään kyllä.

5. SISLEY EAU DE CAMPAGNE DEODORANT PARFUME – Sama pätee tähän kuin edelliseenkin, eli helppo tutustua tuoksuun miedomman saman tuoksuperheen tuotteen kautta. Kerran huomasin jo töissä ollessani, että hupsistarallaa, jäipäs aamulla dödö laittamatta ja kävin Sisleyn tytöiltä kysymässä, että saisikos tätä lainata (kun jostain syystä roll-on -tyyppisiä dödöjä ei jotenkin tee mieli töissä testereistä rullailla kainaloihinsa) ja yllätyin positiivisesti. Tämä dödö on siis suihkemuodossa ja monelle varmasti riittäisi pelkästään tämä tuoksuksi. Dödönäkin ihan hyvä, en ainakaan ole niiden parin käyttöpäivän perusteella huomannut, että se olisi perustyöpäivänä pettänytkään ja tuoksu on tosiaankin raikas ja ”vihreä”, hyvin miellyttävä.

6. SISLEY NUTRITIVE LIP BALM – Erittäin täyteläinen, melkein jopa vahamainen huulivoide, joka ravitsee ja kosteuttaa huulia pitkään. Moni on kertonut, että käyttää tätä huulivoidetta vain kerran tai kaksi päivässä ja huulet pysyy täysin pehmeinä. Erinomainen pelastaja kuiville huulille myös huulipunan alle: levitä huulivoide ja anna vaikuttaa 15-30 minuuttia ennen huulipunan levittämistä -> röpelöiset huulet ovat historiaa ja huulipuna levittyy kauniisti.

801_Sisley_makeup

1. SISLEY PHYTO-LIP SHINE – Kiiltopuna, jossa on kauniisti shimmeriä ja läpikuultavampi peittävyys kuin huulipunassa. Tuntuu huulilla miellyttävältä ja pehmeältä. Omia lempisävyjäni on Sheer Sorbet, Sheer Rose ja Sheer Baby.

802_sisley_sivellin2

2. SISLEY EYELID SHADING BRUSH – Viistopäinen pyöreä luomivärisivellin, jolla teet kaksivärisen silmämeikin vain parilla sipaisulla. Yllä olevan kuvan mukaisesti, siveltimeen otetaan vaaleaa väriä latteaan osaan ja tummempaa kärkeen ja sitten vain suditaan luomelle ja banaanivarjostus on valmis. Sen jälkeen voi vielä viimeistellä toisilla siveltimillä jos tuntee tarpeelliseksi.

3. SISLEY EYELID BRUSH LINER – Hyvin litteä ja hieman leveämpi sivellin helpon ja nopean rajauksen tekoon. Sopii yhtälailla ylä- kuin alaluomellekin ja voi käyttää luomivärirajauksiin, mutta toimii myös geelirajauksissa. Siveltimellä on helppo päästä aivan ripsien tyveen saakka.

4. SISLEY PHYTO-OMBRE GLOW – Yksittäiset luomivärinapit, joissa on melkein kuin geelimäinen koostumus ja uskomaton metallisen samettinen lopputulos, joka todellakin heijastaa valoa. Erityisesti kulta ja molemmat kuparin/pronssin sävyt ovat upeita (hopeasta tulee herkästi vähän kasarifibat, koska se on tosi valkoinen). Levittyy täydellisesti niin sormin kuin siveltimelläkin ja hohtavat sävyt sopivat erityisen hyvin juhlameikkeihin.

5. SISLEY PHYTO-LEVRES PERFECT – Huultenrajauskynä, jossa on erinomaisen pehmeä ja liukuva koostumus, mutta silti tarpeeksi kova. Tätä kynää ei tarvitse hangata saadakseen väriä huulilleen. Puukynä on helppo teroittaa ja erityisesti sävy Rose Thé on erinomainen jokapäiväinen väri, joka sopii moniin ”huulenvärisiin” huulipuniin ja -kiiltoihin.

6. SISLEY SO INTENSE MASCARA – Tähän mennessä paras tuuheuttava ripsiväri, johon olen törmännyt. Kampamainen harja jättää ripsille samaan aikaan sekä runsaasti massaa että erottelee ripset kauniisti, joka tietenkin tarkoittaa sitä, että ripset näyttää huomattavasti runsaammilta, olematta kuitenkaan liian yhteen klimppautuneet. Ainut miinus siitä, että tätä ei saa vedenkestävänä tai 38-tyyppisellä koostumuksella.

Kiinnostaako Sisley?

PS. Lisään hinnat joskus myöhemmin.

11 thoughts on “.TÄHTITUOTTEET – SISLEY.

 1. Minä käytin vuosi kaksi taaksepäin aika paljonkin Sisleyn tuotteita. Niihin meni kyllä aivan käsittämättömästi rahaa, mutta tuotteet ovat todella hyviä! Voisin listata monta tuotetta, joille antaisin suositukseni :) Linkitän kommenttini loppuun oman kauneusblogini, jospa täältä joku uusi lukija löytäisi perille :)beauty-highlights.blogspot.fi

 2. Hmm. Minulla on kokemusta joistakin Sisleyn tuotteista ja täytyy sanoa että omasta mielestäni hinta-laatusuhde on pielessä. Edellisenä ostoksena ostin Sisleÿm Soin Global Revitalisant kosteusvoiteen kuivalle iholle ja yksikään yksittäinen tuote ei ole yhtä voimakkaasti herkistänyt ihoani lähes kosketusaraksi kuten tämä kosteusvoide on tehnyt. Toinen ongelma oli se, että tuote kiristeli poskilla ja puski ulos t-alueelta heti parin tunnin päästä levityksestä. Olihan se tietenkin pettymys kun 50ml purnukka maksoi 200€. Kaiketi suosittu Buff and Wash Facial Gel todellakin oli nimensä mukaisesti geelimäinen, itsestäni nimittäin tuntui tämän tuotteen kohdalla että olisin pessyt kasvoni kirjaimellisesti hiusgeelillä mikä ei vaahtoa, ei sitten yhtään ja minkä joukossa oli pari hippusta kuorivaa ainesosaa pyörimässä. Kasvot eivät tuntuneet puhtaalta ja raikkaalta käytön jälkeen.Eye and Lip Contour Balm; tämä tuote tuntui näytepussista täydelliseltä silmänympärysiholle tuomaan kosteutta, mutta kun täyden purkin kaappiinsa ostin, pitkässä käytössä tuote ei osoittautunut kuitenkaan mitenkään erityiseksi, ihan ok joo mutta kolmanneksen halvemmalla saa kyllä parempiakin vastaavia. Emulsion Ecologique on myöskin omalle sekaiholleni liian rasvainen ja jotenkin myös herkistävä. Don’t like it. Kaikenkaikkiaan voisi sanoa että minun mielestäni sarja on ehkä hieman ylihinnoiteltu ja sarjan ”extra vihreät ainesosat” saattavat herkimmille ihoille olla allergisoivia (mikä nyt ei sinänsä ole mikään yllätys) Mutta, pakko kuitenkin sanoa ettei kokemukseni ole niin laaja, että voisin täysin tuomitakaan Sisleytä, ehkä se ei vaan ole minun tarpeisiini oikea :) Herkkä/-istynyt sekaiho kun on.

  1. Joo, Sisleyn kasviuutteet saattaa herkistää joitakin herkimpiä ihotyyppejä. Tuon tarinan perusteella en suosittelisi sinulle Sisleyn tuotteita enää ollenkaan, ellei testaa kunnolla näytteiden kanssa ensin. Ja tietty ainahan se on niin, että jos joku tuote/sarja sopii yhdelle niin se ei välttämättä sovi jollekin toiselle ollenkaan.

 3. Sisley on kyllä jäänyt todella etäiseksi tuotesarjaksi. Meilläpäin jo pelkkä ständi on niin hieno integroituine plasmanäyttöineen, et ei sinne oikein tohdi mennä sormeilemaan. Kiinnostus kuitenkin heräsi tuosta huulirasvasta, voisiko siinä olla The Huulikreemi? Ehkä joskus uskaltaudun likemmäs ja kyselen lisää. :)

  1. Onhan se vähän semmoinen ylihieno sarja ja itsekin olen hieman sitä mieltä, että ylihinnoiteltu, mutta ne jotka tykkää, on kuitenkin aivan hurahtaneet. Huulirasva on kyl tosi hyvä! Erinomainen myös meikeissä ennen huulipunaa, jos on kuivat huulet.

 4. Sisleyn huulipuna on ihmeen kaunis ja läpikuultavan värinen. Sheer Raspberry tuntuu puikossa suorastaan kuivalta ja sitä saa hangata, mutta huulille tulee kaunis ja pysyvä kiilto ja kevyen näköinen puna. Lisäplussat painavasta ja ylellisestä hylsystä.Eau de Soir on vuosien ajan ollut lempituoksuni juhlaan. Nyt pitäisi panostaa pian uuteen pulloon, joka on kallis ja aivan liian suuri.

 5. Minun ainoa kokemus Sisleystä on kun sarjan konsultti kokeili kerran merkin meikkivoidetta kasvoilleni. Pohja näytti oikein hyvältä, mutta olin lentää pyrstölleni kun kuulin sen hinnan, 80 €! Tokihan juuri meikkipohjaan kannattaa sijoittaa, mutta en nyt mene ihan takuuseen, että se meikkivoide teki niiiin nätiksi ihoni. Tuohon aikaan käytin maltillisesti rahaa kosmetiikkaan, enkä käyttänyt lainkaan meikkivoidetta, vaan suosin meikkivoidepuuteria.

  1. Joo, ei ole huokeita tuotteita mitkään Sisleyllä :D Huultenrajauskynäkin taisi olla nelisen kymppiä…

 6. Tää kommentti ei nyt liity tähän, mutta ajattelin sen uusimpaan postaukseen pistää että huomaat. (En tiedä miten bloggarit saavat notificationeita :3) Saa toki siirtää toiseen postaukseen jos näin voi tehdä.MUTTA jäi lenkkeilyharrastuksesta kiinnostamaan, että oletko huomannut urheilun mitenkään vaikuttavan ihon kuntoon tai johonkin.

  1. Hups, sori kun en ole vastannut.En ole huomannut mitään merkittävää eroa ennen tai jälkeen juoksemisen aloittamisen ihossa. Enemmän mulla vaikuttaa ihonhoidon laiminlyöminen (eli laiskistuminen pitkien vapaiden aikana).

 7. Kysyn ton Sisleyn huulivoiteen hintaa? Ja saako sitä esim. sun kautta tilata vaikkapa postiennakolla? Hämeenlinnassa kukaan ei myy sitä enää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.