.TÄHTITUOTTEET – ELIZABETH ARDEN.

Tähtituotteet on juttusarja, jossa käydään läpi eri kosmetiikkasarjoja (lähinnä selektiivisiä) ja nostan jokaiselta sarjalta omia lempparituotteitani esiin ja kerron miksi juuri nämä tuotteet ovat päässeet tähtituotteiden listalle. Pyrin siihen, että vähintään kerran viikossa olisi yksi tähtituote-postaus, kunnes kaikki sarjat on käyty läpi. Tähtituotteet ovat siis ikäänkuin sellaisia tuotteita, joihin ainakin kannattaa tutustua jos sarja kiinnostaa, mutta se ei silti tarkoita, että ne olisi ainoita hyviä tuotteita sarjalta.

ELIZABETH ARDEN on vanha sarja, suunnilleen sadan vuoden takaa New Yorkista, jonne Florence Nightingale Graham (eli Elizabeth Arden) perusti ensimmäisen Red Door -hoitolansa vuonna 1910. Arden oli ensimmäinen kosmetiikkasarja, joka lanseerasi myyntiin matkakokoisia tuotteita ja joka teki punaisesta huulipunasta ”hyväksyttävän” myös ihan tavallisilla naisilla sota-aikaan. Elizabeth Ardenin tuotteista tunnetuimmat on ehdottomasti Eight Hour Cream -linjan tuotteet, joista varmaan jokainen on edes joskus kuullut. Ardeniin kuuluu myös meikkilinja, mutta valitettavasti sitä ei ainakaan tällä hetkellä ole saatavilla Suomesta. Se oli kyllä ennen valikoimassa, mutta maahantuojavaihdoksen aikana meikit tipautettiin pois valikoimasta ja sillä tiellä ollaan edelleen.

803_Arden

1. ELIZABETH ARDEN SKIN BALANCING LOTION – Ohut fluidimainen päivävoide normaalista sekaiholle, joka vaatii kosteutta, mutta saattaa kuitenkin rasvoittua päivän aikana. Voiteessa on täydellinen koostumus juuri tuollaisiin ongelmiin, kosteuttaa mukavasti, mutta ei jätä ihoa rasvaiseksi vaan imeytyy nopeasti ja meikki pysyy paikoillaan hyvin. Erityisen hyvä kesätuotteena, mutta käy tietenkin ihan ympäri vuoden ihotyypistä riippuen. Tuotteessa on SPF 15.

2. ELIZABETH ARDEN GOOD MORNING RETEXTURIZING PRIMER – Ohut meikinpohjustukseen käytettävä pohjustustuote, joka jättää iholle mattaisen ja tasaisemman pinnan. Pienet juonteet ja muut ihon epätasaisuudet tasoittuvat välittömästi ja iho näyttää raikkaammalta ja nuoremmalta.

3. ELIZABETH ARDEN GENTLE HYDRATING NIGHT CREAM – Tämä voide on hieman uudistettu versio vanhasta Good Night’s Sleep -voiteesta, joka oli ennen ainut sarjan voide, josta oikeasti tykkäsin. Voide on edelleen laventelisen liilaa sävyltään ja tuoksukin on suunnilleen identtinen sen vanhan tuoksun kanssa. Myös voiteen tuntu on edelleen hyvin samanlainen. Eli jos joku on jäänyt kaipailemaan Ardenin sinistä voidetta, sitä saa edelleen, mutta uudessa purkissa.

4. ELIZABETH ARDEN CERAMIDE EYE CAPSULES – Lisäaineeton ja säilöntäaineeton silmänympärystuote, joka on yksittäispakattu kapseleihin. Kapselin kaula väännetään poikki ja kapselin sisällä oleva tuote levitetään silmänympärysiholle iltaisin (ei tarvitse muita sy-tuotteita). Tämä on anti-age -tuote, mutta nuoremmatkin voivat käyttää esim. stressaavan ajanjakson aikana/jälkeen ja tämä sopii yleensä niillekin, joille mikään muu silmänympärysvoide ei sovi. Hämmästyttävän tehokas kosteuttaja, vaikka koostumus onkin seerumimaisen ohut. Kapseleiden kuoret voi säästää ja liuottaa ne vaikkapa jalkakylpyveteen, jolloin saat ihanan ihoa pehmentävän jalkakylvyn (sama pätee kasvokapseleihin).

5. ELIZABETH ARDEN CERAMIDE CAPSULES – Vastaavat seerumikapselit, mutta koko kasvoille. Kiinteyttävä tehoseerumi, ohut koostumus, joka ei jätä öljyistä pintaa iholle. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa välittömästi. Voidaan käyttää aamuin illoin ennen hoitovoidetta. Monien naisten klassinen suosikkituote.

6. ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR® CREAM SKIN PROTECTANT FRAGRANCE FREE – Kaikki tietää sen perinteisen oranssin Eight Hour -voiteen, mutta tiesittekö, että siitä on nykyään olemassa myös tuoksuton versio! 8-voiteen voimakas tuoksumaailma on varmasti ajanut monia karkuun, mutta nyt on tuoksuherkillekin oma versionsa. 8-voidetta voi siis käyttää kymmeniin eri asioihin: kuiviin kohtiin missä tahansa iholla, kasvoilla tai vartalolla, huulivoiteena, hyönteisten pistoihin, palovammoihin, pieniin haavoihin, kynsinauhoille, sheivauksen jälkeen, valovoiteena poskipäille ja vaikkapa hiusten latvoihinkin pieni määrä sulkemaan haarahiuksia väliaikaisesti piiloon.

7. ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR® CREAM LIP PROTECTANT STICK – Sama klassinen 8-voide huulivoiteena puikossa, jota on huomattavasti mukavampi kantaa mukana kuin isompaa tuubia.

8. ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR® CREAM INTENSIVE MOISTURIZING HAND TREATMENT – Eight Hour -sarjaan kuuluva käsivoide on samalla tehokkaasti kosteuttava ja hoitava, mutta silti hyvin nopeasti imeytyvä eikä jätä käsiä tahmeiksi. Erittäin hyvä käsivoide laukussa mukana kuljetettavaksi tai vaikka toimistossa, jossa täytyy heti voiteen levittämisen jälkeen olla jo taas työn touhussa.

9. ELIZABETH ARDEN ADVANCED EYE-FIX PRIMER – Parhaimmistoa Suomessa myytävistä silmämeikinpohjustuksista. Tuotteessa on hieman sävyä, joka tasoittaa liikkuvan luomen epätasaista väriä ja pohjustus jättää iholle hieman nahkean pinnan, johon luomiväri tarttuu erinomaisesti. Jos on erityisen rasvaiset luomet, saattaa olla paikallaan puuteroida luomet ennen luomivärin levittämistä. Pitää silmämeikin pidempään paikoillaan, ei lähde kasaantumaan luomivakoon niin herkästi kuin ilman pohjustusta.

10. ELIZABETH ARDEN GREEN TEA HONEY DROPS BODY CREAM – Green Tea -tuoksulinjaan kuuluva täyteläinen vartalovoide, jossa on mukana pieniä hunajapalleroita. Tuote näyttää ulkoisesti vähän kuorinnalta juuri noiden palleroiden vuoksi, mutta pallerot sulavat iholle hierottaessa ja antavat extrakosteutta ja ravitsevuutta kuivalle iholle. Tuoksu on raikkaan sitruunainen, mutta hunajaisella sivuvivahteella.

11. ELIZABETH ARDEN PRETTY BODY POWDER WITH PUFF – Pretty-tuoksulinjaan kuuluva lisätuote: kukkaisen tuoksuva vartalotalkki. Vartalotalkkeja on nykyään melko vähän markkinoilla ja nekin mitä on, on usein kertakaikkisen tylsiä ja tavallisia. Prettyn talkki on kaikkea muuta! Se on pakattu vaaleanpunaiseen jämäkkään pahvirasiaan ja talkin levittämiseen rasiassa on ihana hapsuinen ja vaaleanpunaisella rusetilla varustettu unelmanpehmeä vippa. Kuka tyttö muka ei haluaisi tätä!?

Onko Elizabeth Arden teidän mielestänne menneen talven lumia, vai pidättekö sarjaa edelleen kiinnostavana?

14 thoughts on “.TÄHTITUOTTEET – ELIZABETH ARDEN.

  1. Mulla on sekä tuo 8hour cream että huulirasva, eikä ne kyllä minusta ole yhtään samanlaiset. Paljon tehokkaampi on tuo alkuperäinen salva huulille, huulirasvalla tekis mieli heittää vesilintua. 8Hour-käsivoide on aivan ihanaa! Myös tuo hunajapallerovartalovoide on suosikki, muutaman purkin olen käyttänyt. Näiden sun mainitsemien lisäksi multa löytyy huulipunanpohjustaja, joka ei ollut kuitenkaan ihan niin hyvä kuin toivoin. Edesmennyt Lumenen huulipunanpohjustaja oli parempi, mutta sitä ei enää saa mistään.

  2. Tykkään hirveän paljon Elizabeth Ardenin tuotteista, niistä vähistä ainakin mitä olen kokeillut! Ne tuntuvat todella laadukkaille, varsinkin kun en hirveän montaa kallista tuotetta nuorena opiskelijana omista, ja ehdottomasti lempparini ikinä on Green Tea hajuvesi!! En muuta käytäkään, ja se sopii minulle hyvin, vaikka minulla on hankala hajuvesi-iho, mikään tuoksu ei oikein pysy muuttumatta pahaksi. Harmittaa hirveästi, kun sen myynti loppui Suomessa, mutta pyydän sitä AINA ulkomaille lähteviltä ystäviltäni!~Reija.

    1. Ööh, kyllä Green Tea -tuoksua myydään Suomessa edelleen. En tiedä missä määrin tuolla pidemmällä, mutta kyllä sitä ihan keskustasta ainakin saa Stockalta ja Sokokselta.

  3. En ole hirveän kiinnostunut EA:n ihonhoitotuotteista, mutta olisin kiinnostunut meikeistä. Näyttää vain siltä, ettei ulkomailtakaan saa tilattua meikkivoiteiden vaaleimpia sävyjä vaan sävyt alkavat jostain kakkosesta tai kolmosesta (tummuusjärjestyksessä).

    1. Suomeen piti tulla meikit tos vuodenvaihtees, mut en sit tiiä mitä tapahtui, kun ei tullutkaan :/ Ehkä siis myöhemmin, saa nähä.

  4. Elizabeth Ardenin tuotteita ja myös meikkejä on myynnissä ainakin Carlson tavarataloissa, Kuopiosta, Mikkelistä ja Joensuusta löytyy kyseiset kaupat. Mikkelin valikoimasta en ole varma mitä sieltä löytyy, mutta Kuopiosta ja Joensuusta löytyy melko kattava valikoima..myös tuoksuista. Yksi ehdoton lempparini meikeistä on ceramide-linjan irtopuuteri, ihonhoito puolella Visible difference seerumi. Sarja on tosi hyvä ja on harmi että se on melko tuntematon suomessa. Pakkausuudistuksen myötä olen huomannut muutaman tuotteen hinnan tulleen alaspäin, ehkäpä sillä saadaan enemmän käyttäjiä.

  5. Keramide-tuotteet alkaneet kiinnostaa. Kuiva iho nääs. Ja kuin tilauksesta, tässä niitä on. Tosin hippi minussa hieman vastustaa yksittäispakkausta. Toisaalta jos kapselit voi jatkokäyttää, ei paha kuitenkaan.

  6. Paras jäi mainitsematta, se 8 Hourin kasvovoide, mun rakkaus! Se on tullut näköjään takaisin, vaikka oli hetken discontinued? Ainakin Stockan kuvastossa oli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.