.CLINIQUE NEUTRAL TERRITORY 8-PAN PALETTE.

806_Clinique_nudes01

Heti, kun nämä paletit tulivat myyntiin, olin jo käynyt ostamassa omani. Ostin myös kaksi samaan kokoelmaan tullutta nude-henkistä kynsilakkaa, mutta niistä omassa postauksessaan. Kyse on siis Cliniquen 16 Shades of Beige-kokoelmasta, johon kuuluu 8-luomivärin paletti ja kahdeksan kynsilakkasävyä. Kynsilakoista tosin Suomeen tuli myyntiin vain neljä sävyä, mutta onneksi saatiin tuo paletti ainakin.

807_Clinique_nudes03//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Neutral Territory 2 -paletti on näppärän kokoinen ja napit on sopivan kokoisia, ei liian suuria eikä liian pieniäkään. Paletti on 12 x 5 cm, eli mahtuu helposti meikkipussiin reissullekin. Paletissa on neljä vaaleampaa ja neljä hieman tummempaa neutraalia sävyä. Tässä yllä olevassa kuvassa on näköjään sävyt hieman ylivalottuneet, mutta alempaa postauksesta tulee vastaan kyllä oikeamman värisiä kuvia, joten nou hätä.

808_Clinique_nudes08

Kaikki paletin värit ovat jo olemassa olevasta luomivärivalikoimasta, mutta nyt vain koottu omaksi isommaksi kokonaisuudekseen nude-teemalla. Numeroilla merkityt napit ovat yksittäisiä luomivärinappeja normaalissa valikoimassa ja loput taas osa jotain toista palettia, duoa tai nelikkoa. Kaikkia noista meillä ei siis ole Suomen valikoimassa, mutta nyt en muista, että mitä on ja mitä ei.

Luomiväreissä on erittäin hyvä pigmentti, väriä tarttuu mainiosti luomille ja kaikki sävyt häivyttyvät erinomaisesti. Jotkut ovat hieman shimmerisempiä kuin toiset, mutta kaikissa on jonkinverran valoaheijastavuutta, joka helpottaa levittämistä ja häivyttämistä. Olen tähän mennessä kokeillut näitä sekä sormin että siveltimillä ja kaikilla toimii erinomaisesti. Itse käytän aina luomenpohjustusta kaikkien silmämeikkien alle ja pohjustuksen kanssa erityisesti pigmentin saa näistä todella hyvin esiin. Pysyvyys on ollut erinomainen (testattu vain pohjustuksen kanssa) ja värejä on äärimmäisen helppo yhdistellä toisiinsa, koska kaikki nyt vaan sopii yhteen.

Olen tehnyt tällä jo useita silmämeikkejä, mutta neljästä olen muistanut/ehtinyt ottaa kuvat ennen töihin lähtöä. Kaikissa silmämeikeissä on käytetty ainoastaan tämän Clinique Neutral Territory 2 -paletin luomivärejä, Inglot Kohl Pencil 01 rajauksena (pehmennettynä siveltimellä) ja Sensai 38 Volumising ripsiväriä. Lähdetään liikkeelle vaaleammista kokonaisuuksista ja siirrytään pikkuhiljaa tummempiin meikkeihin.

809_Clinique_nudes19-3

Liikkuvalla luomella 3, luomivaossa 5, jota häivyttelin 4:lla. Kulmaluulla 2 ja sisänurkassa 1. Alaluomella ulkonurkassa myös 5.

810_Clinique_nudes16-3

Liikkuvalla luomella 3, luomivaossa 4, jota häivyttelin 3:lla, alaluomella ulkonurkassa 5, jota myös hieman yläluomen puolella ihan nurkassa. Kulmaluulla 2 ja sisänurkassa 1.

811_Clinique_nudes13-3

Liikkuvalla luomella 4, luomivaossa ensin 5, jonka päällä ja ulkonurkassa 6, näitä on häivytetty 3:lla. Kulmaluulla 2, sisänurkassa taas 1 ja ulkonurkassa alapuolella 6.

812_Clinique_nudes10-2

Liikkuvalla luomella 3, jota on vedetty aika ylös häivyttäen, ja sen rajaa olen pehmentänyt 2:lla, ulkonurkassa ja alaluomella 4. Kulmaluulla ja sisänurkassa 1.

Onhan tämä paletti tietenkin eräänlainen ideakopio Urban Decayn Nakedista, mutta en ole itse häiriintynyt tästä, koska niin monet muutkin merkit on tehneet paljon enemmän samanlaisia kopioita kuin mitä tämä on. Ja tykkään siitä, että palettiin valikoidut värit löytyvät Cliniquelta muutenkin, että tätä varten ei olla tehty värejä, vaan ne on valikoitu jo olemassaolevista. Tietty jos sattuu omistamaan useampia Cliniquen paletteja tai duoja, saattaa omistaa tuplakappaleita, mutta ainakaan itse en kokisi sitä ongelmana. Olen muutenkin sellainen, että tykkään mieluiten käyttää vain yhtä palettia ja ottaa siitä kaikki värit kuin availla kymmentä eri palettia ja etsiä juuri sitä oikeaa väriä johonkin toiseen liitettäväksi. Esim. jos vaikka jossain paletissa, jota käytän muuhun meikkiin, ei ole sitä kulmaluu-vaaleata, otan sen yksittäisestä napista, mutta jos paletissa on kulmaluu-vaalea, käytän aina sitä.

813_Clinique_nudes02

Olen tykännyt tästä Cliniquen Neutral Territory 2 -paletista huikean paljon. Paletissa on oikeastaan vain hyviä sävyjä ja olen käyttänyt niitä kaikkia jossain meikissä. Ainut, joka vissiin jakaa mielipiteitä on hieman punertavan ruskea sävy, joka on paletissa toinen oikealta, mutta en ainakaan itse koe sitä ongelmana, se kuitenkin sopii sinisiin silmiin tosi hyvin. Ja ihan ensimmäinen, tuo valkoinen sävy on tosi valkoinen eikä sitä ihan helposti voi käyttää muualle kuin ihan sisänurkkaan pikkuisen, mutta siinä se kyllä toimii erinomaisesti.

Tummempien sävyjen häivytyksessä toimii tosi hyvin sekä neljäs että viides vasemmalta ja sitten taas medium-sävyjen häivytykseen sopii tosi hyvin kolmas vasemmalta. Toinen vasemmalta on just hyvä hieman kultaan taittava shampanjavaalea kulmaluulle/sisänurkkaan ja viimeinen oikealta on superhyvä kylmä tumma ruskea, jolla tummentaa minkä tahansa yhdistelmän dramaattisemmaksi. Musta tästä puuttuu, mutta en ole sitä itse kaivannut, koska käytän kuitenkin aina mustaa rajausta ja ripsiväriä.

Paletin hinta on 55€ ja näitä myy ainakin Stockmannit ja Sokokset (Kickseistä ei käsittääkseni saa ja Beauteista ja Emotioneista en ole varma) ja näissäkin paras onni lienee keskustassa, jossa on aina isoin varasto.

5 thoughts on “.CLINIQUE NEUTRAL TERRITORY 8-PAN PALETTE.

  1. Vaikuttaa tosi ihanalta paletilta. En ole uskaltanut käydä kokeilemassa, kun vähän on sellainen fiilis, että tämä luultavasti tarttuisi samantien mukaan. ;D

    1. Mä tiesin, että ”joudun” tämän ostamaan, mutta en kyllä ole yhtään katunut :) Että hyvä ostos sinänsä. Olen mä tätä käyttänyt nyt jo enemmän kuin Naked 2:sta :o

  2. Todella kiinnostava paletti ja iso kiitos erittäin selkeistäkuvista ja mitä väriä on käytetty missäkin kohtaa meikkiä. <3

  3. Tuo on kyllä aivan mahtava paletti! Kunpa pakkaus olisi vähän näyttävämpi. Jos ei olisi kosmetiikkahullu, ei sitä varmaan muita paletteja tarvitsisi kuin tämän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.