.TÄHTITUOTTEET – SHISEIDO.

Sori, on ollut vähän ajatukset muualla kuin blogissa jo aika pitkään ja tämäkin juttusarja meinasi jäädä vähän kesken. Mutta tässä nyt vähän jatkoa kuitenkin. Jospa sitä kesälomalla osaisi taas jatkaa tätä bloggaamistakin vähän tiheämmin, saa nähdä.

Tähtituotteet on juttusarja, jossa käydään läpi eri kosmetiikkasarjoja (lähinnä selektiivisiä) ja nostan jokaiselta sarjalta omia lempparituotteitani esiin ja kerron miksi juuri nämä tuotteet ovat päässeet tähtituotteiden listalle. Pyrin siihen, että vähintään kerran viikossa olisi yksi tähtituote-postaus, kunnes kaikki sarjat on käyty läpi. Tähtituotteet ovat siis ikäänkuin sellaisia tuotteita, joihin ainakin kannattaa tutustua jos sarja kiinnostaa, mutta se ei silti tarkoita, että ne olisi ainoita hyviä tuotteita sarjalta.

SHISEIDO on toinen tunnettu japanilainen sarja, joka on ollut pitkään Euroopan markkinoilla. Shiseido on aloittanut alunperin apteekkitoiminnasta (1872 Tokiossa) kuten niin moni muukin vanhempi kosmetiikkafirma ja ensimmäinen kosmetiikkatuote on lanseerattu 1897 (Eudermine, Shiseidon punainen vesi). Vuonna 1963 Shiseido rantautui Eurooppaan (Italiaan) ensimmäisen kerran. Shiseido, japanilainen kun on, muistuttaa jollain tasolla Sensaita ja heillä onkin joitakin samankaltaisia tuotteita ja samankaltainen ideologia ihonhoidon maailmassa. Itse en ole edelleenkään kuin pienesti pintaraapaissut Shiseidon ihonhoitopuolta, joten siitä en uskalla tällä tuntemuksella edes suositella mitään sen suuremmin, joten siksi keskitynkin tässä tähtituote-jutussa meikkipuoleen, joka on mulle tutumpi.

822_Shiseido

1. SHISEIDO TRANSLUCENT PRESSED POWDER – Käytännössä valkoinen kivipuuteri, joka sulautuu ihonväriin kuin ihonväriin täydellisesti ja on koostumukseltaan super hienojakoinen. Jättää kauniin mattapinnan, joka on yhtäaikaa sekä matta että kuulas.

2. SHISEIDO SHIMMERING CREAM EYE COLOR – Voidemainen luomiväri rasiassa, joka kuivuttuaan muuttuu vedenkestäväksi, eikä kasaannu luomivakoon. Erinomainen esimerkiksi pohjustukseen muiden luomivärien alle (tai tietty yksinään), kun haluaa erityisen kestävän meikin.

3. SHISEIDO PORE SMOOTHING CONCEALER – Mattapinnan jättävä ja huokosia tasoittava pohjustus kasvoille. Ennemminkin paikalliseen käyttöön (otsa, nenä, poskipäät, leuka), missä nyt sitten huokosia eniten on. Jättää tosiaankin erittäin mattaisen pinnan. Voi taputella myös meikin päälle varovasti, jos alkaa iho kiiltämään päivän mittaan (kannattaa ensin taputella paperiin enin kiilto pois).

4. SHISEIDO PERFECT ROUGE – Upean pigmenttinen huulipuna, josta löytyy hyvä värivalikoima. Koostumus on pehmeän liukuva ja voidemainen, mutta silti hämmentävän hyvin huulilla pysyvä. Oma lempivärini on ehdottomasti pinkin korallinen PK417 Bubblegum.

5. SHISEIDO PURENESS OIL-CONTROL BLOTTING PAPER – Kiillonpoistolaput, jotka sisältävät hieman puuteria ja näinollen sekä poistavat iholta ylimääräistä talia ja kiiltoa että jättävät mattaisemman pinnan kuin monet muut vastaavat kiillonpoistolaput. Pakkauksessa 100 lappua.

6. SHISEIDO EYELASH CURLER – Ripsentaivuttimet, jotka ovat ainakin Suomessa jonkinlaisessa kulttimaineessa. Käytän näitä asiakkaille töissä, kun teen meikkejä ja olen kyllä tykännyt lopputuloksesta. Näihin on saatavilla varakumeja myöskin.

7. SHISEIDO SMOOTHING LIP PENCIL – Ihanan pehmeä huultenrajauskynä, jonka toisesta päästä löytyy sivellin. Se miksi nostin tämän tuotteen esille on se, että tästä löytyy täydellinen korallinen väri, jollaista en ole toistaiseksi löytänyt keneltäkään muulta (OR310 Tangelo).

8. SHISEIDO PERFECT FOUNDATION BRUSH – Mielestäni Shiseidon paras tuote, meikkivoidesivellin. Tämä on pehmeä iholla, jättää hyvin tasaisen pinnan, saa sekä ohutta että peittävää jälkeä helposti, ei tee raitaa. Ainut miinus on pesu. Viimeksi hinkkasin tätä 20 minuuttia veden ja saippuan kanssa. Mutta toisaalta mulla on ollut kyseinen sivellin jo ainakin pari vuotta käytössä eikä siinä ole edelleenkään mitään vikaa, kun taas se Kicksin vastaava on alkanut varistamaan karvojaan pikkuhiljaa ja olen käyttänyt sitä lyhyemmän aikaa kuin Shiseidoa.

9. SHISEIDO CORRECTOR PENCIL – Peiteainekynä, joka näyttää tavalliselta rajauskynältä. Kynämäisyytensä ja ohuutensa ansiosta äärimmäisen näppärä esim. finnien peittämiseen, kun peiteaineen saa juuri siihen mihin tarvitaan. Toki tätä voi myös käyttää silmämeikissä sisänurkan kirkastamiseen tai kulmakarvan alle samaan hommaan.

10. SHISEIDO BLUSH (LUMINIZING SATIN FACE COLOR) – Aivan mielettömän ihana koostumus, satiininen ja täydellisesti levittyvä, upean heleä pinta. Kannattaa tsekata erityisesti sävyt OR308 Starfish ja PK107 Medusa. Starfish on upea koralli, joka shiftaa kultaan ja Medusa taas on aivan herkullisen ihana valoväri poskipäälle.

Tiesittekö muuten, että Shiseido omistaa nykyään myös bareMineralsin ja NARSin?

10 thoughts on “.TÄHTITUOTTEET – SHISEIDO.

  1. Olen ihastunut ihan hiljattain Shiseidon luomiväreihin. Aivan ihana, pehmeän kermainen koostumus joka hohtaa kauniisti. Trio valikoima on myös mukavan monipuolinen ja ennakkoluuloton väriyhdistelmien suhteen. Shiseidon ripsentaivuttimet ovat myös lempparini, joista en halua luopua.Ja todella kiva kuulla bM ja Nars omistussuhteesta. Mahtavia merkkejä jokainen.

    1. Unohdinkin luomivärit tästä listauksesta, ne olisi kyllä voinut olla mukana. Ja oot oikeassa, että triot on hyvinkin ennakkoluulottomia :D Ei ihan pekkaperuspirkon värejä välttämättä.

  2. Aika vähän löytyy Shiseidoa omasta meikkimerestä, mutta tykkään merkistä tosi paljon. Kaikkeen kokeilemaani oon ollut tyytyväinen. Ihonhoitoa tekisi mieli kokeilla, mutta hinnat ovat pitäneet mut vielä toistaiseksi muualla.

  3. Kiva oli lukea näitä! En muuten todellakaan tiennyt tuota että Shiseido omistaa nuo firmat. Kiinnostavaa. Shiseidon anti-age-meikkivoide on talven suosikkimeikkipohjani ja ripsientaivuttimet ovat myös käytössä. Uudistuneet huulikiillot kiinnostavat kovasti. Ja sait minut myös kiinnostumaan tuosta kivipuuterista.

  4. Täytyy tutustua muihin sarjan meikkeihin, lämpöisellä vedellä poistettava ripsari oli suuuri pettymys. Varisi poskille jo puolilta päivin, illalla ei ollut enää mitään poistettavaa ripsissä. X) Sensaihin luotan edelleen ripsariasioissa. Mut puuteripaperit on ollut kyllä kovassa käytössä. Ehkäpä tuo taivutin on seuraava hankinta. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.