.PIKKUJOULUKYNNET.

Myöhään eilen jo vilahtikin instagrammissa (@mari.anniina.sensaisti) tämän päiväisiin kosmetiikkabloggaajien pikkujouluihin tehdyt pikkujoulukynnet. Ilona Eyeshadow & Flame -blogista järkkää meidän #purkkimafialle pikkujoulut tosiaan tänään ja menoa voi seurata häshtägin takaa: #ilonanpikkarit

850_ilonanpikkarit_kynnet

Kynsissä pohjalla Leighton Denny I Love Juicy, jonka päälle lätkäisin isompaa kultaglitteriä OPI:n I Reached My Gold! -lakasta ja vielä pienempää hilua OPI:n Rose of Light -lakasta. Nuo molemmat kultahilulakat ostin hääkynsiä varten ja täytyy sanoa, että tykkään ehkä eniten! Leighton Dennyn olen saanut blogin kautta Carpelan Cosmeticsilta.

One thought on “.PIKKUJOULUKYNNET.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.