.KULMAKARVAT – KYLLÄ JA EI.

En sano, että mikään näistä tässä postauksessa olevista kulmienmeikkaus-tavoista olisi varsinaisesti väärin, jokainen tyylillään tietenkin, mutta kulmakarvat on aika oleellinen osa kasvojen ilmettä ja ei ole tarkoitus, että kulmakarvat ovat ensimmäinen (tai varsinkaan ainut) asia mitä sinun kasvoistasi noteerataan. Itse kuulun kulmakarvatyyppinä täydellisyydentavoittelijoihin. Tykkään, että kulmat on siistit, luonnollisen paksuiset ja kevyesti meikillä korostetut. Sellaiset, että ne ei loikkaa sieltä esille syystä tai toisesta, vaan tuntuvat kuuluvan paikalleen luontevasti.

NÄIN:

867_kulmien_meikkaus_11

Vasemmalla ilman kulmakynää, oikealla mun jokapäiväinen meikattu kulmakarvatyyli. Kuten ennen-kuvasta näkee, mulla on selkeästi vahvempi karvankasvu kulmien alkupäässä, joten harvoin tunnen tarvetta voimistaa kulmien alkupäätä, vaan pysyttelenkin sen kynän kanssa mieluiten ulkosyrjässä. Kyllähän tästäkin voisi varmasti vielä parantaa, mutta rehellisesti sanottuna olen sen verran laiska, että en todellakaan jaksa joka aamu tehdä jotain älyttömiä taideteoksia kulmakarvoihini. Tärkeintä on, ettei piirrä liian tummasti ja että käyttää kulmaharjaa pehmentämään kynän jälkeä. Kuvassa käytössä Chanelin kulmakynä sävyssä 40.

EI NÄIN:

868_kulmien_meikkaus_12

Tunsin tosiaan tarvetta kokeilla hieman epäimartelevampia kulmienmeikkaus-tyylejä omiin kulmiini ja hämmästelin lopputuloksia. Ja ei, en tykännyt näistä mistään :D Pysyttelen oikein mielelläni tuossa mun normilookissa. Kuvissa edelleen käytössä Chanelin kulmakynä 40.

1. Liian tummat ja kulmikkaat kulmakarvat. Varsinkin kevyemmässä meikissä tämmöiset näyttää tosi voimakkailta ja tämmöisten kulmien varjoon saattaa jäädä moni muu kaunis piirre henkilön kasvoissa.

2. Piirretään yksi ohuehko viiva kulmakarvojen ylälinjaan. En ihan täysin ymmärrä miksi kukaan tekisi näin. Vaaleammissa kulmissa efekti näyttää vielä oudommalta.

3. Sama juttu, mutta viiva onkin kulmakarvojen alareunassa. Tähän verrattuna tuo äskeinen oli ihan ok :D Ymmärrän vielä vähemmän miksi kukaan tekisi näin.

4. Alusta paksumpi pyöreä mato. Mun oli tarkoitus demonstroida siittiö-mallia, mutta mulla on liian tummat ja leveät kulmat, että olisin saanut sen toteutettua realistisesti, sorry :( Mutta ei tämäkään kovin kaunis tyyli ole :D

5. Ohut tasapaksu viiva alusta loppuun. Tyyli, jossa kulmien luonnollisella mallilla on harvoin mitään tekemistä sen kanssa missä viiva on. Jälleen, mun kulmat on hieman liian tummat, että tämä näyttäisi siltä, mitä havittelin.

6. Tummennetaan vain kulmakarvojen alkupäätä ja jätetään häntäpää täysin omaan arvoonsa. Tällä tyylillä meikatut saattaa näyttää hyvinkin vihaisilta.

Kuka tunnustaa tekevänsä tai joskus tehneensä jotain vastaavaa? Käsi ylös :D

12 thoughts on “.KULMAKARVAT – KYLLÄ JA EI.

 1. Mä käytän aina tummempaa viivaa kulmien alalinjana, sillä se antaa pienellä vaivalla kivasti ryhtiä. Helppo se on sieltä.ampua alas muiden tyylit kun sun kulmissa on karvaa! :D Mun kulmat on aina meikatun näköiset ja tykkään niistä just sellaisina. :)

  1. Mutta sä et käytä _pelkästään_ tummaa viivaa alareunassa :D Ja onhan sun kulmat laitetut, mutta en ole koskaan nähnyt, että ne olis överitummat, ne näyttää siltä, että ne kuuluu paikoilleen, joten kaikki hyvin :DJa ainahan nämä kulmahommat on hyvin tapauskohtaisia

 2. Syyllistyn ykköseen tosi usein! En osaa meikata kulmiani yhtään ja ärsyttää, kun niiden meikkaamiseen menee niin tuhottomasti aikaa. Sun kulmakarvamalli on mulle ihanne, mutta karvan onnettoman kasvun takia tuskin tulen siihen pääsemään ikuna… :(

  1. Täh, onhan sulla kulmakarvoja, mitä sä höpötät? :D Ja onhan mullaki tommonen harva häntäpää.

 3. Numero 3 :D joo-o, piirrän sen alalinjan. Mutta yritän tehdä sen hennosti, saako vähän anteeksi :) nimimerkillä läpikuultavat ja täysin onnettomat kulmakarvat…ja ajatella että vielä 8-9 vuotta sitten ajelin kulmakarvat pois HÖYLÄLLÄ ja piirsin uudet kynällä tilalle. Mitä hittoa olen ajatellut…aika harvoin ne nimittäin olivat samanlaiset molemminpuolin tai se miten paljon meni aikaa aamuisin niiden piirtelyyn…Ps. Sulla on tosi ihanat kulmakarvat!

  1. Mutta eihän sullakaan ole _pelkästään_ sitä alaviivaa :D Ainakaan kuvien perusteella. Eikä ne ole muutenkaan ylitummaksi piirretyt, joten no worries :D

 4. Mä antaisin omat kulmani milloin vaan sun käsittelyyn, sulla on luonnossa aivan ihanat kulmat. Tosi luonnolliset, just sellaiset, mistä itsekin pidän.

 5. Olipa hyvä postaus! Kiireisinä aamuina mä voin helposti liikaa siirtyä siittiökulmien puolelle, mutta useimmiten se on helposti korjattavissa häivyttelyllä :D Mulla kun just on helposti siittiöin muotoiset ;’D

  1. Sulla kyllä välillä on vähän siittiöefektiä :D Soo soo :D Mut ei se kyllä kauheen paha ole koskaan ollut mitä mä olen nähnyt, mutta siinä on herkästi sellaiset ainekset olemassa kyllä :D

 6. Hyvä postaus :) Oon kanssa kauhee perfektionisti kulmakarvojen suhteen! Veikkaan osaavani meikata kulmakarvani ihan nätisti, mutta jos virheistä joku iski silmään, niin tuon ekan ”ei näin” -kuvan virhe on varmasti tullut joskus tehtyä :P

  1. Mä veikkaan, että kaikki meikistä kiinnostuneet on joskus käyttänyt tuota ekaa tyyliä, ainakin hetken aikaa :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.