.BOBBI BROWN LIP GLOSS 22 ROSY.

879_Bobbi_Brown_LipGloss_22Rosy_1

Bobbi Brownin kosmetiikka rantautui Suomeen reilu vuosi sitten (yksinmyyntinä Stockmann Helsingissä). Olin kuitenkin sen verran tutustunut sarjaan jo ennestään, että huulikiillot olivat tuttuja ulkomaanreissuilta. Tämän kyseisen huulikiillon olen muistaakseni ostanut Itävallasta lentokentältä.

880_Bobbi_Brown_LipGloss_22Rosy_3

Bobbi Brown Lip Gloss sävyssä 22 Rosy on marjaisan herkullinen pinkki sävy, jossa on vain kostea kiilto, ei mitään ylimääräisiä shimmereitä tai glittereitä. Jostain syystä olen viime vuosina tykästynyt kaikista eniten juuri tämän tyyppisiin huulikiiltoihin. En enää kaipaa sitä kimmellystä huulille juurikaan.

881_Bobbi_Brown_LipGloss_22Rosy_5

Bobbin huulikiilloissa on näpsäkkä aplikaattori kiillon levittämiseen. Aplikaattoriin tulee melko vähän tuotetta kerrallaan, eli on helpompi saada siisti lopputulos, kun tuotetta ei tule liikaa. Näissä creme-laatuisissa Bobbin kiilloissa on melko tahmea koostumus, joka tietenkin tarkoittaa sitä, että pysyvyys on melko hyvä. Tahmea ei tässä tapauksessa kuitenkaan tarkoita sitä, että se tuntuisi huulilla joltain liimalta, ei tosiaankaan. Huulituntuma on mielestäni oikein miellyttävä ja tykkään siitä, ettei tätä tarvitse olla lisäämässä harva se hetki.

882_Bobbi_Brown_LipGloss_22Rosy_6

Mulla on aina ollut tapana myös pelkkiä huulikiiltoja käyttäessä rajata huulet, koska tosiaan ylähuuli nyt on mitä on ilman näitä rajauksia. Tämän Rosy-kiillon kanssa olen käyttänyt Clarinsin huultenrajauskynää 5 Azalea. Ensin teen rajat ylähuuleen ihan normaalisti, sitten vetelen viivoja huuliin sisäänpäin, joka häivyttää rajauksen tehokkaasti, kun päälle laittaa huulikiillon. Kiiltojen kanssa rajaan alahuulta yleensä vain kevyesti ulkonurkista, toisinaan en rajaa alahuulta ollenkaan, riippuu vähän huulikiillon sävystä ja tummuudesta. Sitten tosiaan vain kiilto päälle ja valmista on :)

883_Bobbi_Brown_LipGloss_22Rosy_8

Bobbi Brownilla on muitakin laatuja huulikiillossa, mm. glitterinen ja satiinisen hohteen antava, mutta itse en ole niistä niin innostunut vaan pysyttelen jatkossakin näissä creme-tyyppisissä.

Oletteko tutustuneet Bobbi Brownin kosmetiikkaan nyt kun sekin löytyy Suomesta?

5 thoughts on “.BOBBI BROWN LIP GLOSS 22 ROSY.

  1. Ai niissä ei ole enää sitä huonoa nysäsivellintä? Se oli ihan kaamea! Harjakset ovat lyhyitä, jäykkiä ja tasapäisiä. Applikaattori on huima parannus! Kivan värinen kiilto. Itse olen myös cremesävyjen ystävä.

  2. Pari tuotetta löytyy: Brightening finishing powder (Porcelaine pearl) ja Tinted moisturizer spf 15 (tuubissa, normaali versio). Etenkin jälkimmäisestä tykkään kovasti, sävy on light mutta harkitsen vaaleimman alabaster-sävyn hankkimista. Minulla on vähän sellainen kokemus Bobbin pisteeltä että siellä kannattaa olla omat hoksottimet hereillä sävyjä valitessa ja pitää sitten myös puolensa ;) Viimeksi siis mulla ei ollut. Mutta itse tuotteet, jees. – Niina

    1. Bobbin pisteellä se valaistus ei ole ihan paras mahdollinen, ammattilainenkin saattaa haksahtaa liian tummaan siinä tilanteessa :) Mutta tottakai kannattaa pitää puolensa jos yhtään epäilee valittua sävyä ja tarvittaessa pyytää näytteen jos se on mahdollista tuotteesta antaa :) Mä ainakin itse tykkään kokeilla varsinkin meikkivoiteen koko kasvoilla ja itse levitettynä ennenkuin teen isompia ostopäätöksiä, koska kaupassa se saattaa tosiaan näyttää ihan eriväriseltä kuin sitten kotona/päivänvalossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.