.ESTEE LAUDER CYBER GOLD.

884_EL_08CyberGold_03

Olen tykästynyt näihin Estee Lauderin geeli-puuterikoostumuksen omaaviin yksittäisiin luomiväreihin. Hankin itselleni niistä yhden, sen tietenkin, josta tykkään eniten, eli sävy 08 Cyber Gold. Meikeissä tykkään kullansävyistä, vaikka esimerkiksi koruissa ei tule käytettyä juuri ikinä. Tiedostan kyllä, että viileämmät sävyt usein sopii mun silmiin ja ihonsävyyn paremmin, mutta väliäkö tuolla.

885_EL_08CyberGold_05

Cyber Gold on ihana. Se on kultainen, olematta kuitenkaan liian keltainen tai liian lämmin myöskään. Ja se metallinen hohde minkä tällä saa tehtyä silmämeikkiin, on aika upea.

886_EL_08CyberGold_06

Katsokaa nyt sitä! Niin ihana pintakuviointikin!

887_EL_08CyberGold_07

Cyber Goldissa on pigmenttiä mukavan reippaasti, mutta silti sitä on melko huoletonta käyttää. Itse yleensä levitän tämän ihan vaan sormella jos levittelen tätä laajemmalle alueelle (eli käytän pohjavärinä), mutta jos tarkempaa meinaan tehdä, niin sitten tietenkin pienemmällä siveltimellä. Eniten olen käyttänyt tätä melko vaaleiden silmämeikkien pohjana, mutta yksi mihin tämä on melko ehdoton kaveri on tummanvihreän tai tummansinisen pariksi. Tein kerran yhdelle kaverille meikin tällä ja tummanvihreällä ja se oli tosi kivan näköinen yhdistelmä. Molemmat sävyt imarteli toisiaan.

Alla pikainen arkimeikki-tutoriaali tällä Cyber Goldilla toteutettuna. Tämä meikkaustyyli on viime vuoden aikana vakioitunut sellaiseksi jokapäiväiseksi työmeikiksi. Välillä vähän vaihtelen pohjasävyä ja tummuusasteita, mutta tällä tekniikalla olen nyt sotkenut menemään kuukausitolkulla :D Boring much? Mut, mikäs siinä jos toimii ja tämä on supernopea tehdä jopa kiireaamuina ja silti näyttää ihan meikatulta töissä, vaikka tämä nyt ei mikään taideteos olekaan. Jos olen joskus tehnyt töihin jotain enemmän, tulee heti kysymys: ”Onkos illalla jotain menoa?” :D Ja yleensä vastaus on, että ei, ku mulla oli vaan aamulla enemmän aikaa meikata :D

888_EL_08CyberGold_13

1. Ensin Cyber Gold koko liikkuvalle luomelle ja häivytetään sillä suoraan vähän ylemmäs.

2. Seuraavaksi joku valitsemasi vaalea helmiäisehkö sävy, joka levitetään kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan.

3. Sitten valitaan joku tumma luomiväri, mulla tässä nyt ihan vaan musta, jolla sipaistaan ikäänkuin rajaus yläluomen ulkonurkkaan. Saa olla hieman nouseva, kissamaisehko. Parhaiten onnistuu viistopäisellä luomivärisiveltimellä. Joskus jätän meikin ihan vaan tähän, mutta useimmiten jatkan vielä tuohon nelosvaiheeseen.

4. Ja sama tumma luomiväri samalla viistosiveltimellä vielä alaluomelle ulkonurkkaan. Valmis.

Tästä kuvakollaasista huomaa hyvin miten meikin luonne ja jopa silmänmalli muuttuu, kun siihen tulee osia lisää.

889_EL_08CyberGold_12//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Jos käyttää tarpeeksi tummaa luomiväriä, ei tarvitse välttämättä rajauksia ollenkaan. Useinkaan en käytä, mutta tokihan musta rajauskynä tai nestemäinen eyeliner antaa lisää potkua tähänkin lookkiin.

890_EL_08CyberGold_04

Mitäs tykkäätte Lauderin Cyber Goldista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.