.SENSAI SIVELTIMET.

Sensai on edelleen, vuosienkin jälkeen, mun ehdoton lemppari erityisesti ihonhoidon saralla, mutta Sensailla on myynnissä myös erittäin hyviä siveltimiä meikin tekemiseen.

938_Sensai_siveltimet_01

Suomessa myydään kuutta sivellintä, mutta koska siitä yhdestä kasvoskunkista en itse välitä, ehdin antaa sen jo eteenpäin ennenkuin otin näitä kuvia. Sensain siveltimet on pakattu jämäkän pahvin kanssa muoviin. Tässä näkyy viisi sivellintä: poskipuna, luomivärisivellin, luomiväriaplikaattori, ripsi- ja kulmaharja ja huulipunasivellin.

939_Sensai_siveltimet_02

Tässä samat siveltimet ilman pakkausta. Siistit mustat varret ja tyylikäs ulkoasu muutenkin. Poskipunasivellin on mun ehdoton lemppari näistä. Se on silkkisen sileä ja tosi pehmeän tuntuinen iholla ja poskipunat levittyy nätisti ja on helppo häivyttää tällä. Koko on juuri sopiva, ei liian iso eikä liian pienikään.

Luomivärisivellin kuuluu myöskin lemppareihin. Se on myöskin hyvin pehmeä ja erinomainen esimerkiksi luomivaossa työskentelyyn, jos tarvitsee tehdä tarkempaa varjostusta tai ulkonurkassa. Tällä on myös helppo häivyttää luomivärit, kun se suorastaan liukuu luomella. Kuvassa hieman vinossa.

Sitten on vaahtomuoviaplikaattori, jossa on kaksi päätä. Yläreunassa on perinteisen aplikaattorin muotoinen hieman suurempi pää, jolla on helppo pakata luomivärit paikoilleen ja alareunassa näkyy kapeampi pää, joka taas sopii paremmin esimerkiksi alaluomen luomivärirajausten tekoon. Tähän tarraa luomivärit erinomaisesti ja ne on helppo työstää luomille superpigmenttisinä. Käytin tätä ennen aika paljonkin, mutta viime aikoina on jäänyt hyvin vähäiselle käytölle.

Ripsi- ja kulmaharja on sellainen, johon en ole edelleenkään oikein tutustunut enkä varsinkaan ystävystynyt. Eikä se johdu juuri tästä tapauksesta, mulla on ollut vastaavia ennenkin, enkä vaan koe tätä omassa käytössä tarpeelliseksi. Mutta onhan tässä kapeat ja terävät piikit, joilla ripset erottelee vaivattomasti ja luonnonharjaksinen kulmaharja, jolla on helppo kammata kynän jälki kulmakarvoista pehmeämmäksi.

Viimeisenä vielä huulipunasivellin, jossa tulee sellainen muovituppi mukana, eli vaikka tämä on pitkävartinen, voi tätä kuitenkin kantaa meikkipussissa mukana (jos meikkipussi on vain tarpeeksi pitkä), jos tykkää korjata huulipunat mieluummin siveltimellä. Malli on miellyttävän leveä, mutta ei silti liian ja se joustaa mukavasti huulilla. Kuvassa hieman vinossa, kun ei pysynyt itsestään oikeassa asennossa.

940_Sensai_siveltimet_03

Samat tyypit vielä lähikuvassa. Luomivärisivellin on suorassa, mutta huulipunasivellin on näköjään edelleen vinossa, sorry. Näistä tosiaan voin erittäin lämpimästi suositella erityisesti poskipuna- ja luomivärisivellintä, mutta myös huulipunasivellin on mainio ja jos tykkää aplikaattoreista, on tämä erinomaista laatua ja pysyy hyvänä pidemmässäkin käytössä.

Oletteko tienneet, että Sensailla on siveltimiä myynnissä?

9 thoughts on “.SENSAI SIVELTIMET.

  1. Kiva, että kirjoittelit näistä, mulla ei ollut ennen viime syksyä mitään hajua, että Sensailla on myös siveltimiä. Toi poskipunasivellin on aivan ihana ja se on itsellä käytössä päivittäin, unelman pehmeä kasvoilla. <3

  2. Siis voi ei, toi luomivärisivellin näyttää just eikä melkein sellaiselta mistä eniten tykkään.. Mitähän kustantaa noin suunnilleen?

  3. Tiedossa ja haaveissa, mutta ehheh, aika kaukana vielä. Kuvittelisin että hintataso on luokkaa ”ei Ilonalle”.

    1. Ei noi nyt niin kalliita ole :D Sensain meikkipuolen hinnat on yleisesti ottaen hyvin järkevän hintaisia, siellä ihonhoidossa, ja nimenomaan aikuisemman ihon tuotteissa mennään hinnoissa sinne suurempiin numeroihin, mutta siveltimet on ihan jees-hintaisia. Poskipunakin muistaakseni noin 40€. Tai jotain. En ihan tarkkaan nyt muista.

  4. Poskipunasivellin vaikuttaa ihanalta!

    Noi perinteisen malliset ripsikulmahärvelit on aina ihan järkyttävän rumia, eikä tuokaan näytä yhtään Sensailta (kirkas muovi vielä pahentaa tilannetta). :D En ymmärrä miksei ole tehty erikseen kierreharjaa kulmille ja (metallista) ripsikampaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.