.GUERLAIN 06 LES FUMÉS.

Yksi mun pitkäaikaisista luomiväripaletti-suosikeista on Guerlainin ihanan arkinen 06 Les Fumés. Siinä on paletti, joka taipuu moneen tyyliin ja tämä on yksi niistä muutamasta vakkari-arkisuosikista, johon tartun hyvin herkästi ja hyvin usein, kun en jaksa miettiä meikkaamista kovinkaan paljoa aamulla.

966_Guerlain_06LesFumes_11

Koska mulla on tästä paletista vain sellainen ruma testeripalikka, en halunnut kuvata sitä, vaan nyysin Guerlainin omilta sivuilta nätimmän kuvan paletista.

Kuten kuvasta näkyy, on paletissa vain eri tyyppisiä harmaanruskeita sävyjä, joista kaksi poikittaista on mattaisempia, vasen pysty on hitusen shimmerinen ja oikea pysty on se, jossa on voimakkain shimmer. Ainut joka tästä puuttuu on se kulmaluu/sisänurkka-vaalea, mutta niitä mulla on yksittäisinäkin useampia, joten se ei ole koskaan ollut ongelma.

Sen enempää lätisemättä, meikkikuvia:

967_Guerlain_06LesFumes_02-2

Alla Chanel voidemainen luomiväri, sävyssä Emerveille (beigehkö vaalea), Les Fumésista vasen sävy luomivaossa, tumminta ulkonurkassa ja alaluomella, oikean reunan sävyä häivytyksessä ja ilmeisesti sisänurkassa myös, kulmaluulla Chanel yksittäinen 46 Lotus (lopetettu sävy).

968_Guerlain_06LesFumes_09-2

Liikkuvalla luomella Les Fumés tummin mattasävy, jota on häivytetty vasemman reunan värillä ja oikean reunan värillä. Kulmaluulla ja sisänurkassa taas Chanel 46 Lotus.

969_Guerlain_LesFumes_04

Liikkuvalla luomella tummin sävy Les Fumés -paletista, jota häivytetty vasemman reunan värillä, kulmaluulla jälleen Chanel 46 Lotus ja ulkonurkkaan on blurrattu Elizabeth Ardenin Smoky Eyes kynää (jota ei saa enää Suomesta ja on varmaan jo lopetettu valmistus muutenkin). Ripsarina Clinique High Lenghts Mascara.

970_Guerlain_LesFumes_05

Guerlain 06 Les Fumés on ollut mulla monen monissa silmämeikeissä, mutta löysin vain kolme kuvattua tuolta kansioista. Toki tällä saa tehtyä vaaleampiakin meikkejä, mutta niitä ei nyt nähtävästi ollut kuvattuna. Helpoin meikki tällä on versio tässä postauksessa nähdystä lookista, joka tehdään Guerlainin paletin oikeanpuolimmaisella hohtavalla sävyllä ja jollain vaalealla ja kenties tuo tummin sävy tai ihan musta lisäksi. Mutta se on niin perus, että sitä en ole koskaan tajunnut kuvata :D

12 thoughts on “.GUERLAIN 06 LES FUMÉS.

  1. Tuo on sellainen paletti jota olen kattellut monta kertaa. Tavallaan tylsä joo, mutta usein ne tylsät on niitä kaikkein parhaita ja monikäyttöisimpiä :) Kauniita meikkejä olet tehnyt tällä.

  2. Tämä on yksi omista suosikeista! Sävyt on helposti levittyviä ja toisiinsa sulautuvia. Tykkään, kun ruskeat ovat harmahtavia, sopii tosi monelle :)

  3. Miten multa on jäänyt tämä paletti huomaamatta? HALUAN TÄMÄN! :) Ostin sen Estée Lauderin kullansävyisen luomivärinapin sun innoittamana ja nyt tämä. Meillä on kyllä silmämeikin suhteen aika samanlainen maku. Kiitos taas vinkistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.