.LANCÔME MIRACLE CUSHION.

985_MAS_Lancome_Cushion_09

Lancômen ihonhoito ei ole koskaan mua innostanut, enkä arvosta sitä puolta brändistä oikeastaan ollenkaan, mutta meikeissä Lancôme on onnistunut monia kertoja ja sieltä löytyy monia tuotteita, joista oikeasti pidän. Tämä ihmeellinen uutuus on yksi niistä.

986_MAS_Lancome_Cushion_10

Lancôme Miracle Cushion -meikkivoide on fluidimainen meikkipohja, joka on pakattu rasiaan sen perinteisen pumppupullon sijaan. Olin itsekin alkuun melko ihmeissäni, että mistä ihmeestä tässä oikein on kyse, mutta tämä keksintö (kuten niin monet muutkin kosmetiikan keksinnöt) on alunperin peräisin Koreasta ja Lancômen versio on ensimmäinen Euroopasta saatava vastaava cushion-meikkituote. Koreassa näitä tämmöisiä on ilmeisesti ollut jo pidempään saatavilla ja monella eri merkillä, mutta nyt vastaavaa löytyy myös tältä puolen maapalloa.

987_MAS_Lancome_Cushion_11

Rasian kun avaa, näyttää se suunnilleen samalta kuin mikä tahansa meikkipuuteri tai sellainen kakkumainen voidemainen meikkivoide, mutta yllätys onkin tuolla toisen kannen alla.

988_MAS_Lancome_Cushion_12

Välikannen alla on vielä sinetti, jonka avaamalla löytyy tuollainen sieni, joka on kyllästetty meikkivoiteella.

989_MAS_Lancome_Cushion_14

Sieni näyttää kauempaa melko kuivalta, mutta, kun sitä koskettaa ihan kevyestikin, lähtee siitä väriä ihan reippaasti sormenpäähän. Mitä enemmän painaa, sitä enemmän tietenkin myös tuotetta tulee.

Pakkauksessa on tosiaan myös oma levityssieni, jota ehdottomasti suosittelen tuotteen levittämiseen, se on nimittäin aika ihana! Sieni on kuulemma valmistettu vastaavasta materiaalista kuin sukelluspuvut. Se on pehmeä, ohuehko ja sellainen jännän silkkisen kuminen. Levityssieni tapautetaan tuotteeseen ja sitten vain lähdetään levittelemään tuotetta kasvoille alue kerrallaan. Sekunnin tai parin ajan, kun sieni osuu kasvoille tuotteen kanssa, tuntuu se iholla ihanan viileältä, mutta ihon lämpö kyllä lämmittää sen nopeasti. Katsotaanko miltä se kasvoilla näyttää?

990_MAS_Lancome_Cushion_04

1. Puhdas iho.
2. Lancôme Miracle Cushion sävy 01 Pure Porcelaine.
3. Armani High Precision 01 -peiteaine ja Lancôme Belle de Teint -puuteri sävyssä 01 Belle de Rose.
4. Muu meikki.

Kuten 2-kuvasta näkyy, on Cushionin peittävyys hyvin kevyt ja luonnollinen, mutta silti tasoitettu. Oma iho pääsee kuultamaan mukavasti sieltä läpi eikä iho näytä tukkoon meikatulta. Varsinkin ilman puuteria se on ihanan valoa heijastava ja kuulas ylipäätään. Puuteri tietenkin mattaistaa lopputuloksen, mutta pohja jää silti ohueksi ja luonnolliseksi ja päivän aikana iho saa sitä kuulautta taas takaisin, kun pohja sulautuu kunnolla ihoon.

Mulla on sävy 01 Pure Porcelaine ja se on ollut ihan täydellinen mun talvenvalkoisella iholla, joten uskaltaisin suositella sitä monille muillekin kalmonaamoille. Myönnän, että tuote näyttää sienessä paljon tummemmalta kuin se on, mutta kannattaa silti kokeilla iholle, koska se on tosiaan hyvin ohut ja mukautuu suurimmalle osalle. Cushionin 01 on suunniteltu sopivaksi kaikille, jotka käyttää normimeikkivoiteita sävyissä 005-010-01. Cushionin 02 on melko vastaava kuin muista meikkivoiteista 02. Cushionin 03 on hämmentävän keltainen ja periaatteessa vastaava kuin 03 ja 035, mutta en tätä kauhean monelle suosittelisi, sävy on tosi tunkkainen. Cushion 04 taas on paljon neutraalimpi ja kauniimman sävyinen ja tätä suosittelisin niille, joilla on hieman tummempi ihonsävy, 04 vastaa periaatteessa sävyjä 04-045-05-055, mutta menee varmaan myös 03-035 -sävyjä käyttäville.

991_MAS_Lancome_Cushion_13

Itse olen tykännyt tästä todella paljon! Itseasiassa niin paljon, että olen käyttänyt tätä paljon enemmän kuin sen viikon kokeilujakson, jota alunperin suunnittelin. Tässä tuotteessa yhdistyy meikkipuuterin helppous ja meikkivoiteen kuulaus ja kosteus. Käytin tätä niin paljon, että jouduin tekemään sen sienenkääntötempun. Eli jos aplikaattorisienellä tuotetta painaessa alkaa tuntumaan siltä, että mistään kohtaa ei oikein enää saa aplikaattoriin tarpeeksi tavaraa, kannattaa se tuotteen sieni irroittaa rasiasta ja kääntää ympäri. Sillä tempulla saa tuotteesta vielä vaikka kuinka monta käyttökertaa irti. Lopulta tietty sienen voi ottaa vaikka kokonaan pois ja imuutella aplikaattorilla ne loputkin meikkivoiteen jämät sieltä rasian pohjalta pois, mutta itse en ole aivan vielä tuolla asteella oman tuotteeni kanssa.

Se mikä tässä vielä on mainitsemisen arvoista, lienee se, että rasiaan saa täyttöpakkauksen! Rasia itsessäänhän nyt ei oikeastaan mene miksikään yhden täytön aikana (ellei sitä paiski pitkin lattioita tietty, mut maalaisjärki kunniaan), joten täyttöpakkaus tuotteelle on erinomainen idea! Tuotteen saa helposti pohjasta painamalla irti ja uusi on helppo naksauttaa vanhan tilalle. Lancôme Cushion -meikkivoide kustantaa n. 53€, mutta täyttöpakkaus on toki hieman huokeampi (en nyt vain muista sen hintaa ulkoa, enkä löytänyt ihan nopealla googletuksella netistäkään).

Pakko kertoa vielä loppukevennyksenä eräs hassu juttu töistä: hieman ennen kuin Cushion-meikkivoide oli vielä kaupoissa, kävi eräs asiakas Lancôme-tiskillä kysymässä, että ”Onko teille tullut jo se kusinen meikkivoide?”

Tuote saatu L’Orealilta blogin kautta.

12 thoughts on “.LANCÔME MIRACLE CUSHION.

  1. Mä ostin tämän heti kun tupsahti kauppoihin :) Vielä en ole ehtinyt kokeilla, mutta jospa lähipäivinä. Odotukset on ainakin korkealla muiden suitsutusten johdosta! Itsekään en ole Lancomen ihonhoitotuotteista koskaan innostunut, vaikka olenkin kokeillut aika monia sarjan ihonhoitotuotteita. Meikkipuolelta olen tehnyt paljon parempia löytöjä :)

    PS. Hienot kuvat! :)

  2. Tää on kyllä hyvä, olen käyttänyt melkein pelkästään tätä viime aikoina arkimeikissä, on niin nopea ja jättää just sellaisen pinnan, mistä itse tykkään. Kevyen ja kuulaan.

  3. Muhahahaaaaa! :D

    Hei ihan mahtava tuo sienilähikuva, ensimmäistä kertaa näin kunnolla, millainen tämä ”kusinen” nyt sitten on :D

  4. Tää näyttää kyllä niin jännältä! Pakko tätä on kyllä itsekin jossakin vaiheessa testailla, kun kaikki ovat kehuneet sen ihan maasta taivaisiin. <3

  5. Kusinen meikkivoide :’DDDDDD Mut tää on kiva! Kovin hyvä! Sain vasta sunnuntaina aikaiseksi testata tätä ekaa kertaa ihan kunnolla, ja nyt oli töissä naamalla. Hyvin kesti, kiva oli!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.