.YSL BB CREAM.

1009_YSL_BB_04

BB-voiteita on paljon erilaisia, tuntuu jokaisella brändillä olevan oma versionsa tästä kulttituotteesta. Yksi mun suosikkeja näistä eri BB-voiteista on kuitenkin tämä YSL All-In-One BB Cream Skintone Perfector sävyssä Clear. Mä olen ympäri vuoden niin vaalea, että se Medium tästä ei mene mulle ikinä, eli Clearilla mennään. Tässä on myös SPF 25, eli aurinkosuojaakin löytyy, mutta toki kannattaa aurinkoisina päivinä laittaa ihan oikea aurinkovoide alle (kesällä nyt siis ainakin), koska tämmöistä meikkituotetta ei välttämättä tule levitettyä niin tarkasti joka puolelle kuin kasvovoidetta.

1010_YSL_BB_05

YSL BB-voide on ollut erinomainen tuttavuus ja on tätä tullut aika paljon käytettyäkin. Olen käyttänyt tätä toisinaan ihan yksinäänkin meikkivoiteen asemasta, kun iho on ollut talvella valkoisimmillaan. Enimmäkseen olen kuitenkin tykännyt tästä meikkivoiteen pohjustajana.

1011_YSL_BB_06

Pohjustajana tämä toimii erinomaisena valon ja kuulauden tuojana. Tuotteen jättämä pinta on ihanan kuulas ja heleä ja valo heijastuu iholla todella kauniisti tämän kanssa. Tätä voi tietenkin käyttää vaikka vain niissä kasvojen valokohdissa halutessaan tai ihan koko kasvoilla pohjustajana ennen varsinaista meikkivoidetta. Mä yleensä käytän koko kasvoilla. Tämä tuntuu myöskin mukavan kosteuttavalta iholla ja tuoksuukin mielestäni aika hyvältä.

1012_YSL_BB_07

Kuten näkyy, on sävy tosiaankin vaalea, sellainen beigehtävä kuitenkin vielä, eikä roosa kuten monet heleyttävät tuotteet yleensä. Siitä multa ainakin iso plussa. En halua olla mikään possunpunainen iholtani. Tällä on myös helppo tarvittaessa vaalentaa meikkivoidetta ilman, että meikkivoiteen sävy muuttuu liikaa. Olen ennen käytänyt samaan hommaan Clarins Instant Light kasvopohjustaja 01:stä, mutta se on liian vaaleanpunainen ainakin mulle siihen hommaan ja taittaa meikkivoiteen sävyä hieman sivuun, kun taas tämä YSL BB Clear pitää sävynkin kurissa samalla, kun tekee siitä vaaleamman.

1013_YSL_BB_15

Yllä taas vaiheittain meikkipohjan tekoa YSL BB:n kanssa. Kuten kuvasta näkyy, on toisessa kuvassa ihon sävy jo tasoittunut melko mukavasti, vaikka siinä on vain YSL BB-voide. Ohut meikkivoide sen päällä tasoittaa ihoa vielä lisää, mutta pohja jää kevyeksi ja luonnolliseksi, vaikka iholla onkin jo kaksi tasoittavaa tuotetta.

1014_YSL_BB_02

YSL BB Cream Clear on ollut mun vakkarituote jo pitkään. Joo, välillä käytän jotain muuta pohjustajaa ja välillä en pohjusta millään ennen meikkivoidetta, mutta tähän olen palannut säännöllisesti takaisin ja se kuuluu meikkilaatikon vakiovalikoimaan varmasti jatkossakin. Vaaleaihoinen valitsee Clearin, mutta päivettyneempi voi käyttää meikkivoiteen asemasta oikein hyvin sitä Mediumia jos tahtoo luonnollisesti tasoitetun meikkipohjan.

Tuote saatu L’Orealilta.

8 thoughts on “.YSL BB CREAM.

  1. Mäkin oon ihan tykännyt tästä. Silloin tuli kokeiltua, kun tuli markkinoilla pari vuotta sitten :) Diorin BB on vaan mun oma suosikki, löytyy vähäsen parempi sävy kuin tuo YSL:n Clear. Ja sitäkin käytän just samantyylisesti, eli pohjustajana. Works.

  2. Kiitos mahtavasta blogista :) Toivoisin tuoksupostauksia ja lisää huulipunapostauksia. Esim. Parhaat punaiset huulipunat.

  3. Tätä en olekaan vielä kokeillut, mutta meni kuin menikin hankintalistalle! :) Yllättävää, haha. YSL:ltä on muutenkin tullut viime aikoina hankittua monia kevään uutuuksia, ja BB-voiteita suosivana tutustun mieluusti tähänkin. Plussat multakin siitä, ettei tämän sävy taita vaaleanpunaiseen. Se uusi blurraava pohjustusvoide kiinnostaa mua myös kovasti! Jos sulla on siitä kokemuksia, kuulisin niistä ilolla! ;)

  4. Mä en enää käytä muita BB voiteita tai meikkivoiteita kuin tätä. Ainoa, jossa sävy ja peittävyys sopivat minulle parhaiten. Tämä oli minulle se tuote, että aloin laulaa Aladdinin Whole new worldia ensi kertaa kokeillessani sitä. Huippu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.