.CK – NELISILMÄ.

1015_CK_01

Instagramin puolella jo vähän vihjaisinkin tuossa muutama viikko sitten, että kävin hakemassa uudet silmälasit optikolta. On alkanut noitten piilolinssien kanssa olemaan vähän ongelmia, kun alkoi tuntumaan roskantunnetta silmässä ja usein se pysyi jonkin aikaa jopa linssien poistamisen jälkeen. Se vähän herätti siihen, että saattaisi olla aika ottaa silmälasit taas käyttöön – vuosien tauon jälkeen. Mutta se tietenkin tarkoitti sitä, että tarttis hankkia uudet. Mun edelliset kakkulat on vuodelta 2008 ja sen on näköisetkin.

1016_CK_02

Uudet prillit löytyi Instrumentariumista (kuten itseasiassa edellisetkin). Käväistiin Mr. Sensaistin kanssa eräänä sunnuntaina keskustassa, kun oltiin menossa leffaan ja oli siinä sitten mukavasti aikaa ennen leffan alkua niin käytiin ihan muuten vaan katsomassa silmälasimalleja ja kuinkas kävikään: laitoin ensimmäiset kakkulat päähän ja totesin, että ne tais olla tässä!

1017_CK_03

Toki kokeilin vielä varmaan ainakin kymmenet lasit sen jälkeenkin, mutta kyllä se oli aika selkee homma, että ne oikeat oli juuri ne ensimmäiset. Joten ei muuta kuin varaamaan näöntarkastukseen aikaa. Optikko moitti mun turhankin aktiivista piilolinssien käyttöä ja piilolinssikontrollikäyntien puutetta (kröh-hömm) ja punoittavien sisäluomien vuoksi suositteli mua pitämään vähintään viikon taukoa piilolinsseistä kokonaan. Totesin siinä sitten, että onnistuu, mutta vasta sitten kun uudet lasit saapuu. Jos mä kerta alan taas rillipöllöksi niin mä teen sen mieluummin sitten vasta uusilla laseilla ja kunnolla.

1018_CK_04

Tiesin nimittäin, että kunhan nämä lasit vaan saan hakea, niin ryhdyn pitämään pääasiassa laseja ja piilolinssit jää sellaiseen erityistilanne-käyttöön. Lasien myötä olen kylläkin myös siinä tilanteessa, että otsatukasta täytyi luopua, tuntui vaan, että kasvojen yläosassa oli aivan liikaa häppeninkiä nyt, kun sinne tuli lasitkin, joten heipparallaa otsis, oli kiva nähdä!

1019_CK_05

Hello, sihteeri-look, welcome back!

5 thoughts on “.CK – NELISILMÄ.

  1. Mä kans bongasin ihanat eläinkuosipokat mutta hinnan vuoksi jäi vielä kauppaan. Pitää mennä itsekin optikolle koska tuntuu että näkökin huonontunut :( piilareita en voikaan käyttää usein. Jos mulla olis huonompi näkö niin olisin käynyt jo aikoja sitten leikkauksessa. Onneksi on tarjolla kivoja laseja! :) ja hyvältä näyttää!

  2. Hyvä me sihteerit! Oon alkanut käyttää vallan Specsaversiä, kun sieltä pokat saa niin paljon halvemmalla. Instrusta munkin ekat oli, mut valkkasin materiaaliltaan vähän huonot joten innostuin vasta uusien muovisten kanssa lasien käytöstä.

  3. Nuo lasit ovat kyllä niin upeat, sopivat sinulle todella hyvin! Minunkin täytyisi hankkia uudet lasit. Täytyy kyllä varata paljon aikaa oikean mallin etsimiseen, kun joka toisella mallilla näytän Backstreet Boysien kadonneelta jäseneltä tai wannabe Harry Potterilta. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.