.CLARINS LIP BALM PERFECTOR.

1020_Clarins_InstantLight_LipBalmPerfector_03

Clarinsin tämän kevään lookin mukana tuli pysyvään valikoimaan uusi versio vanhasta kunnon Lip Perfectorista. Mä niin vielä myyn joskus jollekin väärän tuotteen, kun nää nimet on niin samanlaisia: Instant Light Natural Lip Perfector -> Instant Light Lip Balm Perfector. Vanha tuubimuotoinen huulituote pysyy edelleen valikoimassa, tämä uusi Balm-versio tuli vain sen rinnalle.

Sain blogin kautta kokeiluun kaksi sävyä tästä uudesta tuotteesta, 01 Rose (vaaleanpunainen ja 05 Red (punainen).

1021_Clarins_InstantLight_LipBalmPerfector_02

01 Rose on juuri se sama hempeä vaaleanpunainen kuin siinä tuubimallisessa Lip Perfectorissakin se 01-sävy (joka oli se ensimmäinen sävy markkinoilla tuosta tuotteesta ja joka on edelleen se myyvin sävy). Olin tosi onnellinen, kun näin, että tästä tuli juuri tämä sävy mulle, tykkään siitä vanhastakin tosi paljon ja juuri tästä väristä eniten.

1022_Clarins_InstantLight_LipBalmPerfector_09

Clarins Lip Balm Perfector 01 Rose huulilla. Vasemmalla yksinään, oikealla ylähuulelle laitettu Clarins rajauskynä 01 Bay Rose ja Balm 01 sen päällä. Tämä tosiaan antaa sävyä vain aavistuksen, ennemmin sellainen kevyesti kirkastava kuin varsinaisesti kovin värillinen.

1023_Clarins_InstantLight_LipBalmPerfector_05

05 Red on raikkaan punainen sävy, joka on toki tummempi kuin tuo toinen, mutta tämä on kuitenkin niin läpikuultava, ettei lopputuloksesta tule kuitenkaan kirkas.

1024_Clarins_InstantLight_LipBalmPerfector_13

Clarins Lip Balm Perfector 05 Red huulilla. Vasemmalla yksinään, oikealla ylähuulella Clarins rajauskynä 02 Ruby ja Balm 05 päällä. Tuohon vaaleanpunaiseen verrattuna tässä on jo vähän sävyä yksinäänkin, mutta kyllähän siitä skarpimman saa, kun laitaa alle hieman rajausta.

1025_Clarins_Instantlight_LipbalmPerfector_15

(Kuva.) Tässä uudessa Balmissa on hyvin miellyttävä, pehmeä levittyvyys, se liukuu huulelle tosi mukavasti ja tuntuu oikein kosteuttavalta ja pehmeältä huulilla. Värejä on yhteensä kuusi, kaikki muut kuvassa näkyvät sävyt on aika pitkälti juuri sen värisiä, kuin miltä ne kuvassa näyttääkin, paitsi tuo kolmas vasemmalta, jonka nimi on My Pink. Se on sellainen huulten pH:n mukaan mukautuva sävy, joka saattaa toisilla olla vaaleanpunainen, toisilla melkein fuksia. Mä haluaisin näistä vielä tuon vaalean persikkaisen 02-sävyn ja ehkä tuon ”my-lips-but-better” -sävyn 06.

Tästä tuotteesta taisi tulla juuri mun uusi arkimeikkisuosikki!

Tuotteet saatu blogin kautta maahantuojalta.

8 thoughts on “.CLARINS LIP BALM PERFECTOR.

  1. Mimimimitä?? Minä luin jostain blogista (useistakin), että vanha nimenomaan lopetetaan, ja olivat paikkakunnan Stockmann Beautystäkin loppu. Olinkin ihan onnessani kun sain vielä viime viikolla matkustaessani taxfreestä yhden sävyä 02. On meinaan maailman paras huulituote minulle!

    Oletko ihan varma siis?

    1. Noniin, sain nopeasti vastauksen aiheeseen, eli asia on niinkuin mä kirjoitin postauksessa: alkuperäinen Lip Perfector kuuluu edelleen valikoimaan ja uusi Lip Balm Perfector tuli sen rinnalle uutena tuotteena :)

  2. En tykkää siitä tuubimuotoisesta lainkaan, mutta tätä voisin kokeilla. Varsin My Pink-sävyn idea kuulostaa kivalta :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.