.DIOR DREAMSKIN.

Yksi Diorin suurimpia lanseerauksia viime vuonna oli ehdottomasti Dream Skin (Global Age-Defying Skincare Perfect Skin Creator). Naistenlehdet ylisti tätä useaan otteeseen ja kaikenikäiset naiset innostuivat tuotteesta. Täydellinen iho yhdellä tuotteella? Kyllä kiitos! Sain tuotteesta näytteen kokeiltavaksi (töistä) ja muutamien käyttökertojen perusteella olen todennut, että tuote vaikuttaa aidosti hyvältä.

1134_Dior_Dreamskin_02

Diorin mukaan Dreamskin tekee ihosta välittömästi kauniimman, mutta myös pidempiaikaisia tuloksia on saatavissa, jos tuotetta käyttää säännöllisesti. Dream Skin jättää ihon pinnasta tasaisemman, huokoset häviävät näkyvistä, ihonväri on tasaisempi ja heleämpi ja nämä muutokset näkee välittömästi. Mutta kun tuotetta käyttää pidempään, myös juonteiden pitäisi hieman pehmentyä, pigmenttimuutosten vaalentua ja punaisuudenkin tasoittua.

Dreamskin on siitä erityinen tuote, että sen voi käyttää iholleen aivan yksinään ennen meikkiä jos tahtoo. Tuotteessa on siis ikäänkuin seerumi, hoitovoide ja meikinpohjustus kaikki samassa. Se on mielestäni erittäin iso plussa ja hyvä kilpailuvaltti muiden brändien vastaaviin tuotteisiin nähden. Esim. Lancômen Dream Tone on hieman vastaava, mutta se vaatii ehdottomasti hoitotuotteen alleen.

Tottakai täytyy kuitenkin huomioida, että jos tahtoo iholleen parhaimman mahdollisen päivittäisen hoidon, se onnistuu vain ihotyypin mukaisella seerumilla ja hoitovoiteilla (päivä- ja yö). En usko, että Dreamskin pystyisi korvaamaan niitä ainakaan pitkässä juoksussa. Väliaikaisesti, miksei, mutta ei pidemmällä aikavälillä. Dreamskin on mielestäni parhaimmillaan normaalin ihonhoitorutiinin jälkeen meikinpohjustuksena.

1135_Dior_Dreamskin_03

Tässä vielä INCI-lista siitä kiinnostuneille.

Dreamskinissä on selkeästi silikoninen tuntu, mutta se ei ihme kyllä ole mua häirinnyt, vaikka yleensä en sellaisista tuotteista erityisemmin tykkää. Ehkä se johtuu siitä, että tässä ei kuitenkaan ole se silikonisuus tuotteen ainut pointti, vaan tämän on tosiaan tarkoitus toimia myös hoitovoiteena siinä samalla kuin tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää ihonväriä tasaisemmaksi.

1136_Dior_Dreamskin_01

Tässä vielä havainnoillistava kuva tuotteen jättämästä pinnasta. En nyt tiedä miten hyvin se tästä näkyy, mutta kannattaa klikata kuva suuremmaksi jospa siitä silleen jotain näkis. Livenä ero on kuitenkin ihan selvä. Iho on selvästi tasaisemman näköinen, ihohuokoset häviää näkyvistä melkein kokonaan (toki ne ei mulla kovin näkyvät ole muutenkaan), pienet juonteet tasoittuu, iho on kuulaan ja heleän näköinen välittömästi ja ihonvärikin on aavistuksen tasaisempi. Dreamskin levittyy mukavasti, tasaisesti ja ohuesti, se ei rullaa meikin alla yhtään, päinvastoin, se jättää tosi hyvän ja tasaisen pinnan meikille, johon meikkivoiteen saa levittymään oikein kivasti.

Mielestäni tämä on parhaimmillaan hieman aikuisemmalla iholla (esim. 40+), mutta sopii kyllä kaiken ikäisille meikinpohjustuskäytössä. Olen käyttänyt tätä usein meikkiasiakkaille pohjustuksena ja tämä toimii joka kerta. Ihon pinta on sileämpi ja heleämpi ja meikki levittyy Dreamskinin päälle nätisti.

Dreamskiniä on saatavilla sekä 30 että 50 ml pakkauksessa ja nykyään on saatavilla myös refill-sisukset ulkokuoren sisälle, kun ensimmäinen tyhjenee. En nyt ole aivan satavarma oliko refill saatavilla molempiin kokoihin, mutta muistelisin, että kyllä.

2 thoughts on “.DIOR DREAMSKIN.

  1. Hei, Onkohan tämä samankaltainen tuote kuin Cliniquen City Block Sheer ? City Blockissa on myös aurinkosuoja, jota Diorissa ei taida olla ? Tykkäisin kovasti tuosta Cliniqista mutta ihoni on liian kuiva sille tuotteelle, ei auta vaikka kuinka huolehtisi yö- ja päivävoiteet ja seerumit :(

    1. Cliniquen City Block on tosiaan aurinkosuojatuote, jossa ”on väri”, mutta se väri on siinä kyllä lähinnä sellainen valkoisuuden poistaja. Tuollaiset tuotteet usein jättää iholle sellaisen jännän sinertävän valkoisen hohteen, joten kevyt sävy poistaa sen, mutta ei varsinaisesti toimi peittävänä ominaisuutena.

      Tässä Diorissa ei taas ole mitään aurinkosuojaa, joten sekin jo tekee tästä täysin erilaisen Cliniquen tuotteeseen verrattuna. Dreamskin on nimenomaan silottaja ja meikinpohjustaja ensisijaisesti. Diorilla on kyllä myös tuollainen City Block -tyyppinen tuote One Essential -linjassa. Sekin on ravistettava ja muistaakseni se oli kokonaan valkoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.