.KMS HAIRSTAY.

Tutustuin tähän hiuslakkaan ensimmäisen kerran vissiin ensimmäisen kosmetiikkabloggaajien miitin jälkeen joitakin vuosia sitten, koska tämä tuli sieltä tulleessa goodiebagissa mukana. En silloin ajatellut tuotteesta vielä mitään ihmeempää, kun ensimmäisen kerran tätä kokeilin, mutta sitten kokeilin jotain huonompaa lakkaa välissä ja totesin, että tämäpäs onkin muuten aika pirun hyvä hiuslakka ja tämä on noussut ehdottomasti TOP3-kastiin.

1137_blogimiitti_kms2

KMS HairStay (Medium Hold Spray) on ollut kaikin puolin toimiva hiuslakka. Se on jämäkkä, mutta ei jätä silti liian kovaa pintaa. Kun tällä suihkii otsatukan paikoilleen niin se sitten kanssa on siinä ja mukavasti onkin. Tuimempikaan tuuli ei sotke otsatukkaa, vaan se pysyy moitteettomasti paikoillaan koko päivän ja jos se tuulessa vähän vinoon meneekin, sen saa sipaistua paikoilleen helposti ilman pysyvämpää damagea. Vasta illalla saattaa olla tarve lisätä hieman, jos menot vielä jatkuu pidempäänkin.

Ihan yhtälailla tällä saa ne haituvaishiukset nätisti ojennukseen, eikä se tuuli niitäkään siitä liimauksesta mihinkään laita sojottamaan, vaikka olisi millainen kampaus. Tästä on tullut mun luottohiuslakka OSIS+ Session -lakan rinnalle. Ja vaikka se Big Sexy Hairin viime viikolla esitelty hiuslakka on myöskin ollut hyvä, tykkään silti tästä KMS:stä ja OSIS+:sta enemmän kuin siitä BSH:sta.

1138_blogimiitti_kms3

Kuten putelissakin lukee, tämä toimii hyvin myös hieman kostealla säällä. Vaikka olisi kiharakampaus, sekin pysyy kohtalaisen hyvin kuosissa, kun on tätä HairStay -lakkaa suihkinut mehevästi ympäri tukkaa. Toki kannattaa kiharakampauksen alle laittaa jotain muutakin pitävää ainetta, mutta tämä kyllä viimeistelee hyvin.

Tästä on olemassa myös vahvempi versio ja sitäkin olen käyttänyt ja oikein mainioksi todennut senkin. Itse ajattelisin, että medium on enemmän ”arkilakka” ja strong taas juhlavamman kampauksen kiinnittämiseen. Mutta totuus kuitenkin on, että mä en ainakaan käytä kerralla kuin yhtä hiuslakkaa ja jos se on itsessään hyvä niin vähemmällä pärjää arkena ja enemmän sitten juhlavampaan.

En nyt muista tämän hintaa, mutta veikkaisin että jotain 20-30€ nurkilla. Saatavilla ainakin Stockmanneilta.

Saatu blogin kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.