.GUERLAIN TENUE DE PERFECTION.

Pääsääntöisesti mä tykkään käyttää kevyempää meikkivoidetta, koska mulla nyt ei ihossa ole niin paljoa peitettävää, että kovin peittävälle meikkipohjalle olisi varsinaisesti tarvetta. Joskus kuitenkin se peittäväkin on ihan paikallaan, mutta en tykkää jos peittävä meikkivoide näyttää paksulta tai muuten luonnottomalta kasvoilla, joten peittävän meikkivoiteen kanssa on erityisen tärkeää, että se on hyvä.

1226_Guerlain_Tenue_de_Perfection_01

Guerlain Tenue de Perfection on nimensä mukaisesti melko täydellinen. Tämä oli mun valinta omassa häämeikissäni ja melkeinpä kaikissa juhlissa, joihin meikkaan hieman enemmän kuin töihin arkena. Juhlameikissä pidän myöskin tärkeänä sitä, että meikkipohja pysyy paikoillaan siistinä myöhäiseen iltaan saakka, meikki ei saa ”sulaa” iholle epätasaiseksi eikä lähteä tolkuttomasti kiiltämään myöskään. Kaikessa tässä Tenue de Perfection on toiminut oikein erinomaisesti ja pidän tätä yhtenä mun luottomeikkivoiteista.

1227_Guerlain_Tenue_de_Perfection_02

Se mikä tässä on melkeinpä parasta on se, että vihdoinkin saatiin edes johonkin Guerlainin meikkivoiteeseen sävy 01 Suomeen! Mistään muusta ei tätä ykköstä olekaan saatavilla ja sekös mua harmittaa! Kevyemmässä Parure de Lumieressa 02 on mulle ihan ok, koska se on sen verran läpikuultava, ettei se tee mulle pahasti mitään rajaa, mutta tässä Perfectionissa 02 olisi auttamattomasti liian tumma, koska peittävyyttä on huomattavasti enemmän. Peittävämpien meikkivoiteiden kanssa täytyy aina olla tarkempana siitä, että sävy ja tummuusaste on mahdollisimman lähellä ihon omaa sävyä/tummuutta, koska peittävämpi meikki ei anna yhtä paljon anteeksi.

1228_Guerlain_Tenue_de_Perfection_04

Guerlain Tenue de Perfection on tosiaan noussut yhdeksi mun luottomeikkivoiteeksi, eikä syyttä. Perfection on peittävähkö ohuellakin kerroksella, helppo häivyttää nätisti ja levittyy aina siististi. Pysyvyys on erinomainen, olen kerran jos toisenkin meikannut aamulla tällä töihin ja jatkanut suoraan töistä illanviettoon tekemättä mitään sen kummempia korjauksia kuin painellut silkkipaperilla hieman kiiltoa pois. Tämä pysyy siistin näköisenä vielä 12 tunnin jälkeenkin, kun monilla muilla on jo meikkipohja sulanut epämääräiseksi mössöksi. Tottakai ihotyyppi ja hoitotottumuksetkin varmasti vaikuttavat, mutta harvoin mä tämän kanssa mitään ylimääräistä pohjustajaa edes käytän, suoraan päivävoiteen päälle vaan. Lopputulos on lähempänä mattaista, mutta sopii kyllä kaikille ihotyypeille. Tottakai jos jättää puuteroimatta, iho näyttää tosi kuulaalta tämän kanssa, mutta jokainen tietenkin puuteroi oman ihotyyppinsä mukaan tai tosiaan jättää puuteroimatta.

1229_Guerlain_Tenue_de_Perfection_03

Tässä on myöskin SPF 20 – PA++, eli kohtuu hyvä aurinkosuoja. Mä usein muistutan asiakkaita, että kannattaisi käyttää meikkivoidetta myös silloin, kun lähtee vain ulkoilemaan, koska meikkivoide suojaa ihoa tehokkaasti, sekä auringolta että muilta ulkoisilta tekijöiltä (vapaat radikaalit ym). Erityisesti couperosasta kärsiville meikkivoiteen antama suoja olisi monesti ihan paikallaan.

1230_Guerlain_Tenue_de_Perfection_05

Tenue de Perfection on luotettava, pysyvä, kauniin näköinen iholla ja mukavan tuntuinen. Ehdottomasti suosikki-arvonsa ansainnut meikkivoide! 30 ml puteli kustantaa n. 50-60€.

9 thoughts on “.GUERLAIN TENUE DE PERFECTION.

  1. Kiva kuulla, että tästä löytyy myös vaalea sävy koska sopivia sävyjä on kertakaikkisen vaikeaa löytää! En tajua miten näitä vaaleita sävyjä on niin vähän saatavilla suomessa.

    1. Tulisipa vain muihinkin Guerlainin meikkivoiteisiin tämä vastaava vaalea sävy niin olisin hyvin onnellinen :) Lumieresta mulle menee 02, koska se on niin läpikuultava, mutta Lingerien 02 jää liian tummaksi, koska on peittävämpi :/

    1. Mulla tämä ei ainakaan tummene (en ainakaan ole koskaan huomannut). Tuoksua tässäkin on, mutta se ei ole mua itseä koskaan kyllä häirinnyt :) Tämä on yksi ehdottomia lemppareita kyllä meikkivoiteiden parissa :)

      1. Kiitos paljon! Mä keräänkin itselleni oikein kunnon darabasea tästä aiheesta. En tiedä mikä vika mun silmissä on, kun en hahmota tota ominaisuutta esim. swatcheista. Näkeekö muut sen otsallaankin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.