.CLINIQUE HIGH LENGHTS MASCARA.

Olen tykännyt vain kahdesta kokeilemastani Cliniquen ripsiväristä ja tämä High Lenghts on toinen niistä.

1360_Clinique_HighLengthsMascara4

(Kuva.) Huomasin, että jostain syystä en ole ottanut tästä maskarasta kuvia, joten jouduin lainaamaan netistä, koska se mun oma on tietysti jo roskiksessa. Kuten kuvasta huomaa, on tässä ripsivärissä hieman erikoinen kampamainen levitysharja, joka on vieläpä hieman kaareva muodoltaan. Kun tämän ensimmäisen kerran näin, olin silleen, että toi ei AINAKAAN voi olla hyvä :D Mutta kun mulla oli tilaisuus kokeilla tätä ripsiväriä, niin en epäröinyt, koska olen ollut ennenkin väärässä ennakkoluuloni kanssa, kun kosmetiikasta on kyse.

1361_Clinique_HighLeghts_07

Olin ERITTÄIN yllättynyt High Lenghts -ripsivärin antamasta lopputuloksesta! Kampamainen harjaspää menee aivan ripsien tyveen saakka ja nostaa ripsimassaa ylöspäin taivuttaen niitä mukavasti. Samalla kampa tekee ikäänkuin tightlining-rajauksen yläluomen vesirajalle, joka tummentaa ripsirajaa antaen ripsille ikäänkuin voluumia lisää optisesti.

Kampamaisen harjan etuja on myös se, että se samaan aikaan sekä antaa tosi kivasti massaa tyvestä latvaan saakka että erottelee juuri sopivasti, jotta ripset ei näytä klimppiintyneiltä. Tästä ei myöskään koskaan tule sellaista pallomaista pampulaa ripsien kärkeen, vaikka kammalla harjaa ripsiä useita kertoja, vaan ripsiin tulee aina eniten massaa tyveen joka sitten ohenee nätisti ripsien latvoja kohti.

Tämä on vähän niinkuin köyhän naisen Sisley So Intense :D Lopputulos on toki hieman kevyempi verrattuna Sisleyyn, mutta ajatus on sama, tällä Cliniquella ei vaan saa kerrostettua massaa ehkä ihan yhtä paljoa kuin Sisleyllä. Tämänkin ripsivärin kohdalla, kuten oikeastaan kaikkien muidenkin, tämä on parhaimmillaan vasta muutaman viikon käytön jälkeen (nämä kuvat on otettu juuri silloin), mutta tämä on hämmentävän hyvä myöskin jo ihan uutena. High Lenghts on vesiliukoinen, mutta ei suttaannu ainakaan mun luomille, vaan pysyy kivasti paikoilleen.

Clinique High Lenghts Mascara kustantaa noin 27-28 € ja Cliniqueta myydään ainakin Stockmanneilla, Sokoksissa ja Kickseissä.

3 thoughts on “.CLINIQUE HIGH LENGHTS MASCARA.

  1. Sain tämän testerinä ja tykästyin harjaan suuresti. Siitä intoutuneena ostin vinkistäsi (kiitos siitä!) myöhemmin So Intensen. Se on vielä parempi. <3 Harmi vain, että kaikki paitsi 38-ripsarit leviävät alaluomilleni. Tällä hetkellä siis paras ripsarikombo ikinä on So Intense pohjalle ja Sensain Volumising (tästäkin taitaa vinkkikiitos kuulua sinulle!) päälle "lukitsemaan" kokonaisuuden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.