.ARMANI EYESHADOW PALETTE #6.

1675_Armani_Palette6_01

Armanin luomivärit ovat osoittautuneet äärimmäisen hyviksi tuotteiksi ja silläpä näitä neljän värin paletteja on mulle kertynytkin jo kolme. Uusin valloitus on tämä #6 Terra Sienna, joka kylläkin jatkaa vanhalla tutulla rusehtavien sävyjen linjalla, kuten ne kaksi muutakin (#11 Mystery ja #2 Bourdoir), mutta tässä on silti vissi ero niihin kahteen muuhun, jotka mulla jo on.

1676_Armani_Palette6_02

Nimittäin tässä on punertavammat sävyt noissa kolmessa vaaleammassa ja tuo kaikista tummin väri on aivan tumma harmahtavan luumu. Näiden nelikkopalettien mattasävyt, varsinkin ne tummat, on ihan älyttömän pigmenttisiä. Tuota tummaa kun lätkäisee luomenpohjustuksella varustellulle luomelle, niin pigmentti tarraa paikoilleen tiukasti ja sävy toistuu intensiivisenä.

Tässä 6-paletissa on kaksi valoaheijastavaa vaaleampaa sävyä, joista tuo ylempi on roosahtavampi ja alempi taas vaaleampi ja hieman neutraalimpi, mutta siinäkin on roosaa sävyä mukana. Toinen alhaalta on mattainen puolitumma punaruskea, joka toimii sinisilmäisellä täydellisesti ja saa silmät suorastaan loistamaan! Tämän paletin suosikki on mulle kuitenkin tuo tumma sävy, joka on tosiaan tumma harmahtavan luumuinen sävy ja tämäkin on mattainen laadultaan. Tämä luumusävy on täydellinen smoky-meikkiin, varsinkin vihreä- ja/tai sinisilmäiselle, mutta menee varmasti muillekin, koska sävy on kuitenkin sen verran neutraali.

1677_Armani_Palette6_03

Kaikki tähän saakka kokeilemani Armanin luomivärit on ehkäpä yksiä pigmenttisimmistä mitä olen ikinä käyttänyt ja tämä pätee sekä shimmerisiin että mattaisiin väreihin. Nämä eivät juurikaan edes varise, vaikka olisi vähän kovakouraisempikin siveltimien kanssa ja Armanin luomiväreillä tehty meikki myöskin pysyy paikoillaan koko päivän eikä värit lähde haalistumaan päivän aikana. Toki käytän aina luomenpohjustajaa näidenkin luomivärien alla, mutta en siis tee silmämeikkiä koskaan ilman pohjustajaa muutenkaan.

Kuten sanoin jo tuolla edellä, nämä värit tarraa pohjustuksen päälle kuin tauti ja intensiteettiä riittää. Olen melko natsi luomivärieni suhteen siinä mielessä, että jos ne ei vastaa mun käsitystä hyvästä pigmentistä/koostumuksesta/jne. ne lähtee hyvin nopeasti kiertoon, koska en jaksa leikkiä väreillä, jotka ei toimi, vaan haluan moitteetonta jälkeä ja pysyvyyttä joka kerta. Armanin luomivärit eivät ole pettäneet kertaakaan ja tämäkin paletti on osoittautunut ihan helmeksi, yhtä lailla kuin ne kaksi muutakin, jotka mulla jo on.

Oletteko tutustuneet Armanin luomiväreihin? Jos ette, niin suosittelen!

4 thoughts on “.ARMANI EYESHADOW PALETTE #6.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.