.AI ELLOKSELTA SAA KOSMETIIKKAAKIN?

Olen aina pitänyt Ellosta enemmän vaatekauppana tai korkeintaan sisustusputiikkina, mutta että sieltä saa nykyään kosmetiikkaakin! Yhteistyökampanjan tiimoilta sain valita Elloksen laajasta kosmetiikkavalikoimasta itseäni kiinnostavia tuotteita.

1706_ellos_sensaisti_02

Elloksella on yksinmyynnissä meikkisarja nimeltään Makiash, jonka tuotteista valitsin luomiväritrion, kynsilakan ja valopuuterin testattavakseni. Ajattelin, että jos nämä tuotteet on hyviä niin sitten on ihan mahdollista, että loputkin sarjan tuotteet toimii hyvin. Hyvä luomiväri, tarpeeksi hienojakoinen valopuuteri ja peittävä kynsilakka eivät nimittäin ole mikään itsestäänselvyys.

1707_ellos_sensaisti_06

Kynsilakan valitsin synkkään vuodenaikaan sopivasti mustana, joka on tarvittaessa helppo stailata oikeastaan miten vaan. Sain hämmästyä lakan peittävyydesta, nimittäin huolellisesti levitettynä jopa yksi kerros olisi riittänyt! Laitoin kuitenkin tottumuksesta kaksi, vaikka se ei oikeastaan olisi ollut ihan tarpeellinen. Toivottavasti muutkin värit on yhtä peittäviä!

1708_ellos_sensaisti_03

Luomiväripaletti on sävyltään ”Classic Mix”, jossa on mattaiset vaalea ja ruskea ja shimmerinen koralli. Tämä on sellainen helppo jokapäiväinen trio, jolla tekee nopeita ja toimivia työmeikkejä. Valopuuteri on tarpeeksi vaalea jopa mun talvenvaalealle iholle ja siitä oli saatavilla vain tämä yksi sävy, jonka uskoisin sopivan suurimmalle osalle.

1709_ellos_sensaisti_21

Tein ”Classic Mix” -paletilla kolme hieman erilaista meikkilookkia töihin. Kolmellakin värillä pystyy tekemään helposti erilaisia meikkityylejä. Olen viime aikoina jälleen ihastunut siipirajaukseen ja sellaisella saakin muuten neutraaliin ja kepeähköön värimaailmaan vähän särmää.

1710_ellos_sensaisti_19

Valopuuteri oli näistä kolmesta Makiash-tuotteesta kuitenkin suosikkini. Siinä on kaunis vaalean vaniljainen sävy ja upea hohde, joka ei kuitenkaan kimmellä liikaa. Tämä sävy käy erinomaisesti myös silmämeikissä korostuksiin.

1711_ellos_sensaisti_05

Tästä siveltimestä olen ollut erittäin innoissani! Olen nimittäin etsinyt sitä täydellistä valopuuterisivellintä ja ostanut hutejakin, mutta nyt tuntuu siltä, että olen tainnut sen täydellisen vihdoinkin löytää! Enpä olisi uskonut, että löydän sen Ellokselta :D

Real Techniques Setting Brush on näpsäkän kokoinen ja juuri sopivan pullea poskipäiden valottamiseen! En edes tiedä mihin tämä on alunperin suunniteltu käytettäväksi, mutta niinhän se vähän on, että jokainen löytää siveltimille vähän omat käyttötarkoituksensa. Mulle tämä on täydellinen valopuuterisivellin, mutta juuri luin Elisan postauksesta kommentin, että tämä kävisi myös varjostuksiin erinomaisesti. Omaan makuuni tämä on siihen hommaan ehkä hieman liian pieni, mutta ymmärrän kyllä miksi tämä voisi kuitenkin siinä toimia jos tosiaan tykkää tarkemmasta työskentelystä.

1712_ellos_sensaisti_04

Viimeisenä vielä Shiseidon Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, koska tottakai selehörhön oli saatava ainakin jotain Shiseidoltakin. Olin vähän hämmästynyt, että Ellokselta ylipäätään saa Shiseidoa, mutta hämmästynyt silleen hyvällä tavalla kuitenkin. Harvemmin mitään selektiivisiä sarjoja saa netistä (Suomesta) muualta kuin tavaratalojen omista verkkokaupoista.

Siitäkin hämmästyin, että tämä kyseinen dödö ei juurikaan tuoksu, sitä ei oikeastaan edes huomaa laittaneensa, kun se vielä kuivahtaakin paikoilleen niin nopeasti. Rulla on moniin muihin dödöihin verrattuna tosi tosi pieni ja tuote itsessään erittäin nestemäistä, mutta tosiaan kuivuu hyvin nopeasti ja ainakin tähän astisten testailujen perusteella pitää myöskin hikoilua ihan hyvin aisoissa ja epämiellyttävän hienhajun poissa, eli toimiva tuote kaikinpuolin!

1713_ellos_sensaisti_20

Ellokselta löytyy monia muitakin mielenkiintoisia brändejä kuten Anastasia Beverly Hills, bareMinerals, Ecotools, Essie, Lily Lolo ja paljon paljon tuoksumerkkejä ja muuta kosmetiikkaa. Kannattaa käydä tsekkaamassa Elloksen laajaa kosmetiikkavalikoimaa, sieltä saattaa tehdä varsinaisia löytöjä ihan itselle tai vaikka joululahjaksi :)

Tuotteet saatu.

2 thoughts on “.AI ELLOKSELTA SAA KOSMETIIKKAAKIN?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.