.MEIKKAUSPÄIVIÄ VAPAANA.

Mä tykkään varsinkin kesäisin tehdä meikkikeikkaa töiden ulkopuolella, kun sitä kesälomaakin kuitenkin on ja näinollen useampia vapaita viikonloppuja. Ja nyt onkin niin onnellisesti, että mulla olisi vielä kesälomalla pari viikonloppua vapaana meikkikeikoille, mikäli joitakin mattimyöhäisiä häämeikkiä/juhlameikkiä kaipaavia on eetterissä:

>> 21.7.2018 <<

>> 28.7.2018 <<

>> 4.8.2018 <<

Yhteydenotot: marianniinan@gmail.com

Mup_Satu4
Satu – Kuva: Ömer Acar

Koemeikit teen joko kotonani Käpylässä tai sopimuksen mukaan muualla. Häämeikit teen yleensä meikattavan kotona, hotellilla tai juhlapaikalla. Kokemusta meikkaushommista on jo vuodesta 2004 lähtien ja viimeiset kuutisen vuotta on tullut tehtyä meikkejä useampia satoja vuosittain tässä nykyisessä päivätyössä, joten ihan aloittelijan hyppysissä et ole, jos valitset minut meikkaajaksi.

Mulla on käytössä useita eri brändien tuotteita, joista varmasti löytyy sopivat tuotteet kaikille ja meikkipakki kulkee helposti repussa mukana juhlapaikalle. Toimialueena pääkaupunkiseutu, julkisen liikenteen varassa. Alta linkeistä lisätietoa.

-> MEIKKIPALVELU
-> MEIKKIHINNASTO
-> KUVAGALLERIA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.