.URBAN DECAY -25% @ STOCKA HKI.

Postauksessa mainoslinkkejä, merkattu tähdellä *

Oli pakko tulla hetkeksi blogin pariin, että voin kertoa näistä ostoksista! Helsingin Stockmannilla* on vielä tänään ja huomenna kaikki Urban Decayn tuotteet -25% alennuksessa! Wooot!!!

Itsehän siis kävin myös ostoksilla, koska olin jo syksystä asti suunnitellut ostavani uuden Cherry-paletin, mutta erinäisistä eläinlääkärilaskuista johtuen en sitten kokenut tämän rahanmenon olevan erityisen tärkeä, joten homma vähän venyi. Nyt kuitenkin alennusprosentti alkoi olla kohdillaan ja rahatilannekin on parantunut, joten ostoksia tuli tehtyä!

Alunperin meinasin ostaa vain Cherryn, mutta tässä hiljattain tuli nuo pikkupaletitkin uusina Limited Edition -tuotteina ja tuo Detour oli sen verran houkutteleva, että päätin kotiuttaa senkin. Huulipuna on sävyltään Wrong Number (Sheer), eli täydellinen arkipuna, juuri sellainen, joita käytän ihan koko ajan. All Nighter -suihke on myös aina tarpeellinen, jos en itse käytän niin meikkikeikoilla kyllä.

Detourissa on juuri sellaisia sinappisia ruskeita sävyjä, joita mulla ihan oikeasti ei juurikaan ole ja ne on juuri täydellisiä häivyttelyvärejä melkein mihin meikkiin tahansa, odotan innolla, että pääsen tätä käyttämään. Cherry nyt piti saada ihan vain jo siksi, että mulla on jo kaikki muutkin samankokoiset Naked -paletit ja nämä viininpunaiset sävyt toimii tosi hyvin sinisten silmien kanssa.

Että nyt vaan kaikki muutkin äkkiä Helsingin Stockmannille tai verkkokauppaan*! Urban Decay -25% jatkuu vielä sunnuntaihin 27.1.2019 asti! Kipi kipi!

Postauksessa mainoslinkkejä, merkattu tähdellä *
( = saan pienen korvauksen, jos päädyt ostamaan tuotteita verkkokaupasta minun linkkini kautta)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.