.HELEÄN ROOSA IRTOPUUTERI.

Mulla käy herkästi niin, että käytän töissä paljon joitakin upeita tuotteita asiakkaiden meikeissä, mutta en muista tehdä niistä postauksia blogiin, jotta suurempikin joukko voisi ihastua kyseisiin tuotteisiin.

Dior_RosePowder_02

Yksi näistä tuotteista on tämä Dior Diorskin Nude Air Loose Powder sävyssä 012 Rose/Pink. Kyseessä on siis hienojakoinen irtopuuteri, joka on vaalean roosan sävyinen sen perinteisen ihonvärisen sijaan. Toki Diorilta löytyy ne ihonvärisetkin irtopuuterit, mutta tällä kertaa puhutaan nimenomaan tästä roosasta sävystä.

Dior_RosePowder_04

Roosan puuterin idea on se, että se on heleyttävämpi kuin beige vastaava. Tässä kyseisessä puuterissa on myös ihan pientä kimmeltävää partikkelia mukana, mutta ei siis jää iholle mitenkään glitterisenä näkyville. Olen tätä käyttänyt sekä asiakkaille että omaan meikkiini pitkän aikaa eikä se ole koskaan jättänyt kimaltavaa lopputulosta, vaikka kuulas ja heleä onkin.

Dior_RosePowder_05

Puuterirasiassa on mukana pehmeä vippa, jota voi käyttää puuterin töpöttelyyn kasvoille, mutta itse olen tykännyt käyttää vippaa ainoastaan silmien alla (pysyy peiteaineet varmemmin paikoillaan) ja muualle kasvoille levitän puuterin isolla puuterisudilla, jolloin puuterointi on ohuempi ja luonnollisemman näköinen.

Dior_RosePowder_06

Roosa irtopuuteri sopii aivan kaiken ikäisille ja myös lähes kaiken värisille ihoille. Puuteri häivyttyy iholla käytännössä värittömäksi, mutta ihan tummaihoisille en ole tätä koskaan päässyt kokeilemaan, vaalealle iholle ja sen eri tummuusasteille kuitenkin ollut toimiva aina.

Erityisen hyvä tämä puuteri on kuitenkin aikuisemmalla iholla. Jos iho tuntuu värittömältä ja elottomalta, hehkunsa menettäneeltä, on tämä Rose Powder aivan täydellinen. Hento roosa sävy antaa iholle heleyttä ja luonnollista hohtoa ja se myös aavistuksen taittaa ihosta sameutta ja kellertävyyttä muuttamatta kuitenkaan ihonsävyä.

Dior_RosePowder_07

Puuteri ei silti ole mitään vahvan pinkkiä, kuten kuvasta näkyy, vaan vain tuollaista vaaleaa hempeän roosaa, joka tosiaan häivyttyy läpinäkyväksi, kuten suurin osa irtopuutereista muutenkin. Koostumukseltaan tämä on hyvin hienojakoista ja miellyttävää käyttää. Ei pölise liikaa edes isolla sudilla käytettynä.

Dior_RosePowder_03

Diorin tuotteita saa ostettua ainakin Stockmanneilta ja Sokoksilta, mutta täytyy mennä oikeasti kivijalkamyymälään, Dioria ei nimittäin myydä kummankaan verkkokaupoissa.

.GOOD TO BE BAD.

En kauhean usein tee blogiin tuoksupostauksia, mutta nyt oli ihan pakko! Sain nimittäin eräästä uutuuskoulutuksesta (töiden kautta siis) Carolina Herrera Good Girl EDP Légère* -tuoksun ja tässä on niin hieno pullo, että oksat pois!

CH_GoodGirl_01

Good Girl EDP Légère on siis uusi versio jo 2016 ilmestyneestä originaaliversiosta*. Originaalista mä en koskaan tuoksuna niin välittänyt, se oli vähän liian ”lämmin” mun makuun, mutta tästä Légère-versiosta itseasiassa ihan tykkään myös tuoksuna ja se vähän yllätti itsenikin.

CH_GoodGirl_02

Tuoksun huipussa nousee esille ylang-ylang, keskituoksussa taas jasmiini ja tuberoosa ja pohjalla on lämpöä tuomassa tonkapapu ja santelipuu. Tämä Légère on selvästi kukkaisemman ja kevyemmän tuntuinen, kun originaali on taas itämaisempi ja täyteläisempi. Olin originaalin perusteella arvellut, että en tulisi tykkäämään tästä uudestakaan versiosta, mutta olin tosiaan väärässä. Veikkaan, että tätä tulee kyllä käytettyä, vaikka ei välttämättä mun tuoksujen top vitoseen ehkä pääsekään.

Tämä mun saama kappale on tosiaan 30 ml, josta lähtee tuo kantapää korkoineen irti ja alla on ihan normaali suihkepää. Jos hankkii 50 ml tuoksun, on siinä kantapäässä ”sisäänrakennettu” suihkesysteemi, eli ei tarvitse irroittaa mitään. Myymälöissä on yleensä testerinä se isompi koko.

CH_GoodGirl_03

Jos ei muuta niin ainakin sain tästä erinomaisen koriste-esineen meikkihuoneen lipaston päälle :D Olisi kyllä kiva saada tälle kengälle pari :D

*postauksessa mainoslinkkejä
( = saan pienen korvauksen, jos päädyt ostamaan tuotteita verkkokaupasta minun linkkini kautta)

.KEIKKAMEIKKIPAKIN ESITTELY.

Viime vuonna, kun laitoin tänne blogiin sivut esille meikkipalvelusta, tein samoihin aikoihin myös meikkiostoksia pakkia varten, koska halusin siellä olevan tiettyjä suosikkituotteita, joita mun on helppo käyttää ns. kaikille. Töissä tulee tutustuttua hyvin laajalti eri tuotteisiin meikkiasiakkaiden parissa ja huomaan, että käytän hyvin paljon tiettyjä samoja tuotteita, koska ensinnäkin ne toimii ja toiseksi, ne käy lähes kaikille. Sellaisia halusin myös enemmän omaan pakkiini, jolloin pystyn pakkaamaan tuotteita määrällisesti vähemmän mukaan.

Yksi ongelma pakissa on aina ollut meikkivoiteet. Nestemäiset menee niin kovin nopeasti huonoiksi, että se tulee pitkässä juoksussa kalliiksi jos parin vuoden välein täytyy kaikki meikkivoiteet uusia, vaikka niitä ei olisi edes kovin montaa kertaa ehditty käyttää. Teen meikkikeikkaa kuitenkin suhteessa sen verran harvoin, että varsinkaan jotain tummempia sävyjä en vaan pääse käyttämään niin usein, että ne ehtisi varsinaisesti edes kulumaan.

keikkameikkipakki_09

Ratkaisin tämän ongelman sillä, että hankin Joe Blascon meikkivoiteista* hyvän värikavalkadin, joita keskenään sekoittelemalla pystyn luomaan lähes värin kuin värin asiakkaalle. Mulla on myöskin meikkivoiteiden vaalentamiseen soveltuva nestemäinen tuote, joka toimii myös näiden Blascon pohjien kanssa ja yksi meikkivoiteista on selkeästi tummempi, jota voi käyttää joko yksinään tai tummentamaan mitä tahansa muuta sävyä. Ostin myös Blascon kasvoseerumin*, jota voi sekoittaa meikkivoiteisiin, jolloin pohjasta saa paljon ohuemman ja kuulaamman (riippuen seerumin ja meikkivoiteen suhteesta tietenkin). Olen näillä nyt jo melkein kymmenen meikkiä tehnyt eri asiakkaille ja täytyy sanoa, että olen aika ihastunut! Joe Blascon vahvapigmenttiset meikkivoiteet ei käytännössä mene lähes koskaan pilalle, jos niitä hygieenisesti käyttää ja se oli tässä se tärkein pointti, mutta mukavana sivubonuksena tuli tosiaan se, että olin aivan unohtanut miten upea meikkipohjatuote se oikeasti onkaan!

Joe Blascolta hankin myös muutaman Correctorin*, eli värinkorjaustuotteen, joilla pystyy neutraloimaan sinisyyttä tai ruskeita pigmenttiläikkiä (Blue Neutralizer), häivyttelemään punaisuutta kasvoilta (Special Red Neutralizer) ja tuomaan valoa tummille silmänalusille (Orange Highlight 1*). Näitäkin voi sekoittaa seerumiin tai silmänympärysvoiteeseen, jolloin koostumus notkistuu eivätkä ne näytä silmien lähelläkään paksuilta tai kuivilta, mutta silti peittää mainiosti.

keikkameikkipakki_08

Kuokkasen Peruukkiliikkeestä kävin ostamassa Kryolanin väritöntä irtopuuteria, joka sopii käytännössä kaikille ja rasia on suuri ja riittoisa. Testasin itsellenikin ja kylläpäs tykkäsin! Samasta puljusta ostin myös siveltimille tuollaisen tötsän, jolloin ne menee huomattavasti pienempään tilaan meikkikeikalla, jossa saattaa olla hyvinkin rajalliset pöytätilat mun käytössä. Ennen käytin levitettävää sivellinrullaa, mutta levitettynä se vei aina ihan tuhottomasti pöytätilaa, vaikka muuten olikin hyvin näpsä. Ostin myös muutaman lisukkeen sivellinsettiin (oikealla), jotta ei tarvitse ”lainata” keikalle omista käyttösiveltimistä enää mitään.

keikkameikkipakki_07

Hankin myös Bobbi Brownin automaattisen kulmakynän* kahdessa eri sävyssä: Grey ja Espresso. Kynä on aivan loistava, se pysyy hyvin, sitä ei tarvitse teroittaa käytännössä ikinä, piirtojälki on pehmeä, mutta silti tarvittaessa skarppi. Sävy Grey sopii kaikille viileän vaaleille, kun tarve on luonnollisemmalle ja vaaleammalle kulmalookille ja Espresso on taas täydellinen viileän ruskea hieman tummemmille leideille ja toki tämänkin saa piirrettyä hyvin pehmeästi, jolloin lopputulos ei ole niin tumma.

Kulmageeleissä* turvauduin Lancômeen, koska jumatsuikka, että niillä muuten kulmakarvat pysyy paikoillaan! Päädyin ostamaan värittömän (sävy 00) ja vaalean harmaanruskean sävyn (01) pakkiin, koska töissä meikkejä tehdessä on tullut huomattua, että nuo kaksi on ne, joita tulee oikeasti käytettyä, tummempia en oikeastaan käytä koskaan.

keikkameikkipakki_06

Diego Dalla Palman luona kävin hakemassa muutaman huultenrajauskynän, erityisesti sävy 80 on noussut vahvaksi suosikiksi, koska se sopii käytännössä kaikkiin vähänkin nudempiin huulimeikki-väreihin. Samalla noukin sieltä toki mukaan myös lämpimämpää tiilenväriä (62) ja ruskeampaa nudekynää (90 ja 61). Samalla ostin mukaan Diegon upean harmaan silmänrajauskynän (03), ihan täydellinen rajausväri luonnollisempiin silmämeikkeihin.

keikkameikkipakki_05

Meikinkiinnityssuihkeen kävin hakemassa Urban Decaylta* ja koska mulla sattuu olemaan samaa tuotetta tuollaisena miniputelina, pystyn suuremmasta aina täyttämään tuon pienen, kun lähden keikalle ja näin säästämään arvokasta tilaa.

keikkameikkipakki_04

Tavallaan aika paljon jouduin tekemään hankintoja pakkia varten, vaikka paljon siellä jo oli valikoimaa ennestäänkin. Muutamia suosikkeja mainitakseni: Bobbi Brownin geelimäinen purkki-eyeliner* (saatu töistä), Armanin purkkimaiset kulmavärit* (saatu töistä), ABH Contour Palette (saatu blogin kautta), Inglotilta kaksi poskipunapalettia, Rubinsteinin*, Armanin* ja Lancômen* (saatu töistä) peitevoiteita, läjä Lancômen huulipunia* (saatu töistä) ja kaksi Maybellinen huulipunapalettia, mustaa Duo-ripsiliimaa ja Duroyn ripsitupsuja, Sensain ja Sisleyn ihonhoitotuotteita (saatu töistä) jne. Toistaiseksi olen ottanut luomivärit ja valopuuterit omasta meikkilaatikosta keikalle mukaan, mutta olen tässä hiljattain juuri tehnyt täydennyksiä pakkiin näidenkin osalta, mutta palaan aiheeseen myöhemmin, kun viimeinenkin luomiväritilaus tulee perille.

keikkameikkipakki_03

Tähän saakka isoin ongelma on tullut tuotteiden ja muiden tarvikkeiden kuljettamisesta lokaatioon. Kotona ne on helppo pitää tuossa pakissa, kun kaikille tuotteille on paikka ja ne pysyy järjestyksessä, mutta pakki painaa aivan tuhottoman paljon täytenä! Näillä käsivoimilla tuota ei ihan noin vaan raahata yhtään mihinkään kodin ulkopuolelle, kun sitä autoa ei ole käytössä. Meikkituotteet painaa yllättävän paljon! Olen siis ratkaissut tämän ongelman sillä, että pakkaan tuotteet eri kokoisiin meikkipussukoihin tuotekategorioittain ja pelaan niillä sitten tetristä Kånken-repun kanssa ja loput menee kangaskassiin. Painavaakin reppua jaksaa kyllä kantaa selässä ja kangaskassiin pakkaan yleensä jotain kevyempää, kuten siveltimet, meikkimunat, sivellinputsaria, vanuja ja topseja jne.

keikkameikkipakki_01

Kaikille keikoille en tosiaankaan pakkaa mukaan koko pakin sisältöä, vaan katson keikan luonteen mukaan, että mitä oikeasti tarvitsee ottaa mukaan. Usein pakkaan mukaan esim. vain kaksi huulikiiltoa (kylmän ja lämpimän), osan huulipunista (muutama nude, yksi punainen, yksi pinkki ja yksi tummempi joita myös sekoittelen tarvittaessa) ja niihin sopivat rajauskynät, vain kolme eri laatuista ripsiväriä (vedenkestävä, vesiliukoinen ja lämpimällä vedellä poistettava), kaksi kasvoprimeria (matta ja kosteuttava/hohtava). Ainoastaan meikkivoiteista ja correctoreista otan kaikki värit mukaan + vielä vaalentava ja tummentava tuote niitä varten, mutta nekin menee nykyään niin pieneen tilaan, kun nuo Blascon napit on niin pieniä.

Kyllähän näillä tekee meikin jos toisenkin!

*postauksessa mainoslinkkejä
( = saan pienen korvauksen, jos päädyt ostamaan tuotteita verkkokaupasta minun linkkini kautta)