.KIRJOITTAJA.

Hei,

Olen kolmekymppinen kosmetiikka-alan ammattilainen. Opiskelin kosmetologiksi ja olen sittemmin työskennellyt kosmetiikan parissa tavalla tai toisella ja ammattitaitoa kosmetiikan saralta on jo yli 10 vuoden ajalta.

Olen kirjoitellut Sensaisti -kosmetiikkablogia vuodesta 2009 saakka. Aloitin tosiaan kosmetiikkablogina, mutta sittemmin pikkuhiljaa laajentanut myös muihin aiheisiin, vaikkakin kosmetiikka ja meikkikuvat on blogissa edelleen vahvasti esillä. Haluan hälventää pelkkää kosmetiikkablogin leimaa ja antaa itselleni lopullisesti luvan poiketa alkuperäisiltä raiteilta ilman huonoa omaatuntoa, siksi kokonaan uusi osoite ja ulkoasu.

marianniina

Olen hyvin visuaalinen, tykkään kauniista asioista ja esineistä ja olen aina tykännyt kirjoittaa ja nuorempana myös piirsin paljon, mutta se on jäänyt unholaan tässä vuosien varrella. Kirjoitan blogiin myös sisustusjuttuja ja saatan jakaa hyväksi kokemiani ruokareseptejä ja mitä nyt milloinkin tästä elämän varrelta. Kotoa löytyy myöskin kolme chihuahuaa (Siiri, Lyyli ja Nano), jotka saattavat vierailla blogissa aika ajoin tavalla tai toisella. Olen kotona viihtyvää sorttia joten se kyllä näkyy blogissa.

Tervetuloa, toivottavasti viihdytte!

– Mari Anniina