.MONO-MEIKKI: PINKKI.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Mono-meikki-saaga jatkuu! Tällä kertaa (osaksi yleisön toivomuksesta ja osaksi koska itsekin halusin) värinä pinkki! Pinkkihän voisi olla tietysti myös vaaleanpunainen, mutta mä kun en ole vaaleanpunaiseen taipuvainen ja koin sen olevan muutenkin liian pliisu tämmöiseen haasteeseen, niin päädyin ihan kunnon fuksia-pinkkiin tässä meikissä. Jos mä olisin tehnyt tästä arkimeikkiä, olisin valinnut ihan eri sävyt :D

Tarkoituksena siis tehdä silmät, posket ja huulet samalla sävymaailmalla.

Silmämeikin tein tämmöisillä väreillä: hohtava valkoinen, mattainen vaaleanpunainen, kaksi eri tummuista  mattaista fuksia-pinkkiä ja mattamusta.

Aloitin vaaleanpunaisella, jota laitoin liikkuvalle luomelle pohjaksi. Tummensin luomivakoa ensin vaaleammalla fuksialla ja sitten lisäsin päälle tummempaa fuksiaa ja lopulta mustaa, jolla tein tuollaisen jonkinlaisen ”3D-varjostuksen”. Keskelle luomea töpöttelin hohtavaa valkoista ja korostin samalla myös kulmaluun ja sisänurkan (alapuolelta) sillä samalla. Vaaleanpunaista käytin fuksian reunojen häivyttelyssä sekä ylä- että alaluomella. Vasta kuvia muokatessa huomasin, että sisänurkasta olisi pitänyt häivytellä tuota fuksiaa paremmin, mutta oh well, meni jo.

Poskille valikoitui LA Girl varjostusväri (tai oikeastaan se on vissiin poskipuna) sävyssä GBL481 Just Because, koska tämä on mun harmain ja kylmin varjostus. Poskipunana Sleek Blush 937 Flamingo ja korostukseen MAC Lightscapade*, koska se oli myöskin mun kylmin hohtopuuteri.

Poskipuna olisi voinut olla vieläkin sinisempi pinkki, mutta tämä oli sinisin mitä multa löytyi ja en sitten jaksanut alkaa siihen päälle enää sutimaan pinkkiä luomiväriäkään, mutta kylmän valopuuterin kanssa mielestäni ihan onnistunut kokonaisuus kuitenkin.

Huuliin valikoitui Sephoran fuksia rajauskynä ja Urban Decayn huulipuna Big Bang*. Huulipuna ei ole ihan täysin peittävä, vaikka kuinka huitoisi kerroksia, joten kynällä täytyy hieman avittaa sen suhteen.

Huulipunasta tulee tuollainen metallinen kiilto huuliin ja koska koko meikki oli muutenkin jo niin överi, niin ajattelin, että menkööt sitten vielä tämäkin tähän päälle :D Enemmän on enemmän.

Tätä meikkiä oli hauska tehdä. Alkuun olin hieman epätoivoinen, kun silmissä oli vasta vaaleanpunaisempia sävyjä, ajattelin ettei tästä tule yhtään mitään, mutta kun aloin lisäämään kontrastia, alkoi koko homma näyttämään jo ihan meikiltä eikä astetta pahemmalta silmätulehdukselta :D

Vaikka meikkiä oli hauska tehdä, en kuitenkaan kokenut oloani tässä itsekseni. En ylipäätään käytä normielämässä värikkäitä meikkejä enää muuta kuin hyvin harvoin ja silloinkaan ne ei ole näin värikkäitä. Jos laitan jotain näkyvää ja kirkasta väriä meikkiin, se on huulissa. Silmät on lähes aina kohtalaisen neutraalit.

Mikä teidän suhteenne on pinkkiin väriin meikissä? Yay or nay?

*Postauksessa mainoslinkkejä

2 thoughts on “.MONO-MEIKKI: PINKKI.

  1. Tää on ihana! Rakastan pinkin ja mustan yhdistelmää ihan kaikessa, vaatteista kynsiin ja meikkiin. Ootko suunnitellu turkoosia meikkiä tähän sarjaan kans? Ois ihana!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.