.TÄYDELLINEN SYKSYINEN HUULIPUNA.

*Postauksessa mainoslinkki

Syksyn saavuttua on hyvä hetki ottaa taas käyttöön huulipunat, kesän kepeiden huulikiiltojen jälkeen. Yksi mun lemppareista on ehdottomasti tämä Bobbi Brown Crushed Lip Color -punan sävy Bare * (saatu töistä).

Bobbi Brown Crushed Lip Color sävy Bare on täydellinen rusehtavan punertava nudesävy silloin, kun ei halua liikaa väriä, mutta kiilto tuntuu liian kepeältä. Bare antaa ihanasti huulille sävyä, mutta ei kuitenkaan loikkaa kasvoista liikaa.

Tykkään siitä, että sävyssä on hieman punaisuutta, jolloin puna ei jää liian ruskeaksi. Omasta mielestäni hyvin ruskeat sävyt jää herkästi aika tunkkaisen näköisiksi, mutta tässä ei ole tunkkaisuutta lainkaan, vaikka tämä hieman rusehtava onkin.

Bobbi Brownin Crushed Lip Color on laadultaan pehmeän satiininen ja todella miellyttävän tuntuinen huulilla. Tämä ei ole kiiltävä samoin kuin klassinen Lip Color tai Luxe Lip Color vaan ennemminkin juuri satiinisen puolimattaisen lopputuloksen jättävä. Luxe Matteen verrattuna Crushed on kuitenkin pehmeämmän tuntuinen, eikä yhtään kuiva.

Pysyvyydeltään Crushed Lip Color on ollut myöskin hyvä. Vaikka se on hoitavan ja pehmeän tuntuinen, se ei kuitenkaan häviä huulilta päivän mittaan (ainakaan mulla). Tottakai mä korjaan huulimeikin ruokailun yhteydessä, mutta muuten mun ei tarvitse siihen puuttua, se on kyllä siisti vielä loppupäivästäkin.

Bobbi Brown Crushed Lip Color sävyssä Bare on täydellinen arkipuna pimenevään syksyyn. Toki Crushed -punista löytyy iso määrä muitakin ihania sävyjä, mutta tästä on selvästi tullut mulle nimenomaan se ”syksypuna”. Crushed -huulipunat on yleisesti ottaen lähes kaikki hieman sellaisia murrettuja ja pehmeitä sävyjä, joita on helppo käyttää arjessa.

*Postauksessa mainoslinkki

2 thoughts on “.TÄYDELLINEN SYKSYINEN HUULIPUNA.

  1. Onpa todellakin kaunis sävy! Sopiikohan tuo myös viileän sävyiselle iholle? Saakohan Bobbi Brownia kätevästi jostain verkkokaupasta tai Stockmannilta tai Sokokselta?

    1. Kyllä mä näkisin, että vois sopia viileämmällekin ihonsävylle ihan hyvin! Toki siellä on valikoimassa paljon muitakin värejä jos juuri tuo ei ole optimaalinen. Ainakin Stockmannilla ja myös niiden verkkokaupassa on Bobbin tuotteet myynnissä 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.