.HALLOWEEN-KISU.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Halloween lähestyy jälleen ja mä ainakin olen sellainen, että pyrin menemään tämän asian suhteen sieltä, missä aita on matalin. Mun tapauksessa se yleensä tarkoittaa sitä, että pyrin löytämään asun omasta vaatekaapista ja luomaan halloween-lookin meikillä ja muutamilla asusteilla. Tottakai joskus olen panostanut aiheeseen enemmänkin, mutta yleensä en.

Viime vuonna tein low-key-kissa -lookin. Kimaltavat kissankorvat (panta) ostin Glitteristä, musta kimaltava mekko (H&M) päälle ja sitten vain kissarajaukset silmiin ja vähän irtoripsiä niin look on valmis.

Silmämeikkiin käytin pohjalle kultaista luomiväriä (*MAC Goldmine), jonka häivyttelin malvaisella ruskealla (*MAC Quarry) ja tummensin mustalla (*MAC Carbon). En halunnut värikästä silmämeikkiä ja halusin rajausten olevan meikissä pääosassa. Rajaukset tein mattamustalla luomivärillä ja viistopäisellä siveltimellä. Halusin rajauksista hieman överit, mutta ei kuitenkaan sellaisia, että ne hyppäisi kasvoista liikaa, siksi valitsin tehdä rajaukset pehmeämmin luomivärillä enkä nestemäisellä.

Tässä halloween-asussa oli tosiaan se hyvä puoli, että jos olisi ahdistanut ”olla pukeutunut”, olisin vain voinut ottaa korvapannan pois ja look olisi mennyt ihan mistä tahansa bilelookista.

Huuliin en halunnut mitään näyttävää, joten päädyin tähän mun klassiseen nudelookiin. Se kestää bileillan ilman isoja damageja, vaikka vähän kuluisikin.

Aiotteko tänä vuonna juhlia Halloweenia?

*Postauksessa mainoslinkkejä

2 thoughts on “.HALLOWEEN-KISU.

  1. Voi että kun osaisi tehdä rajaukset noin hyvin! Alkaa itselläkin luomi painaa ulkonurkasta ja kissojen teko on vaikeaa. En oikein pysty alaluomea meikkaamaan kun silmien valuminen on sitten taattu, se ärsytysreaktio tulee aina kun yrittää alaluomelle laittaa luomiväriä. Nuo sinun rajaukset on kyllä niin hienot ja koko look tosi kiva, itse kun en osaa mitään Halloween-maskeerauksia tehdä :)

    1. Silmien vuotaminen on kyllä ihan kökköä, kun se estää just tietynlaisten meikkilookkien tekemistä ☹️ Eikä tietty muutenkaan kivaa.

      No eihän tämäkään ole mitään muuta kuin perus meikkiä, maskeeraukset on sitten ihan muita juttuja! En mäkään niissä oo hyvä, ku ei oo tarvinnu oikein koskaan tehdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.