.LOMAUTUS-PANNUTTELUJEN VÄLIETAPPI.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Kirjoitin huhtikuussa, että aloitin pannuprojektin lomautuksen alussa ja nyt olisi aika katsastaa, että missä tilanteessa nyt mennään, kun ollaan jo heinäkuussa. Olen käyttänyt tuotteita siis noin kolme kuukautta aktiivisesti.

Yllä vasemmalla lähtötilanne, oikealla nykyhetki. On siis todistettavasti tapahtunut jotain loppumisia! Tarkastellaanpas tilannetta hieman tarkemmin.

Meikkipohjatuotteissa mulla oli mukana vain yksi primer ja kolme peiteainetta. Primer ja 2/3 peiteaineista (Armani High Precision & Dior Forever Skin Correct*) on tyhjennetty, jäljellä on enää Lancômen Effacernes* ja se tuntuukin kestävän ikuisesti :D Mutta on se silti silminnähden tyhjentynyt, kun on tuollainen lituskaisempi nykyään.

Aurinkopuuteri on käytännössä lähes tyhjä jo ja poskipunan kolo on selvästi suurentunut. Valopuuterikin* on kulunut näkyvästi, mutta siitä ei kuitenkaan pannu vielä paista, vaikka veikkaankin, ettei se hetki ole enää kaukana.

Kulmakynistä tuo NYX* on käytetty tyhjäksi ja Lumeneakin* on ehditty teroittelemaan jo hyvän matkaa lyhyemmäksi. Tämä kuitenkin sinnittelee vielä mukana niin kauan kunnes sitä ei enää pysty teroittamaan.

Ripsiväreistä olen roskikseen saanut vasta tuon Diorin*, ne kuluu TODELLA hitaasti. Mutta tuo Sisley on varmaan menossa kohta perästä, alkaa olemaan jo aika kuivaa massaa.

Huulikiillot on toinen, jotka ei lopu IKINÄ. Olen käyttänyt hyvin aktiivisesti kahta keskimmäistä koko tämän ajan ja edelleen niistä vaan tulee tavaraa ulos. Satunnaisia käyttökertoja tuli kyllä noille muillekin, mutta edelleen siis jatketaan.

Jatkan siis edelleen näiden loppujen tuotteiden tyhjentelyä tasaisen tappavaan tahtiin, saa nähdä milloin (jos koskaan) olen tilanteessa, jossa kaikki näistä on loppu. Hyvä mahis kuitenkin on, että kuukauden sisällä voisi loppua aurinkopuuteri, 1-2 huulikiiltoa, ripsiväri ja ehkä kulmakynä. Katsotaan miten käy!

*Postauksessa mainoslinkkejä

2 thoughts on “.LOMAUTUS-PANNUTTELUJEN VÄLIETAPPI.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.