.L’OCCITANE FOOT CREAM.

Pienestä näytteestä lähti liikkeelle se, että ensin ihastuin tuotteeseen ja harkitsin vakavasti kokonaisen tuubin ostamista jonkin aikaa, kunnes sitten tuli tilaisuus saada se aavistus edullisemmin laivalta ja pyysin poikaystävää tuomaan tuubin mulle.

Kyse on siis L’Occitanen Shea Butter Foot Creamista, jota olen nyt käyttänyt kohtuullisen säännöllisesti sieltä tammikuun loppupuolelta saakka, eli useamman viikon. Ihan joka ilta en ole muistanut voidetta laittaa ja satunnaisesti olen laittanut jotain toista voidetta, mutta kuitenkin pääasiassa tätä L’Occitanea.

063_foot_cream1

Yleensä tässä vaiheessa talvea mun jalkapohjat huutaa hoosiannaa kuivuudesta, ne on karheat ja kovettumat vaivaa enemmän tai vähemmän ja ne on vaan kuivaakin kuivemmat, vaikka olisinkin niitä rasvaillut. Toisin näyttäisi olevan nyt! Jalat ei tunnu oikeastaan ollenkaan kuivilta, kuten voisi olettaa tämmöisen pakkastalven aikana. Iho on kohtalaisen pehmeää jopa kantapään kohdilta eikä edes kovettumia ole tullut, vaikka ne yleensä vaivaa mun jalkoja erityisesti talvisin, kun iho kuivuu. Tuntuu siltä, että jalat on hyvin hoidetut, vaikka ainut mitä niille oon tehnyt on kohtalaisen säännöllinen rasvaaminen.

064_foot_cream2

Voide itsessään on yllättävän kevyttä koostumukseltaan, se levittyy helposti ja tuntuu imeytyvän melko nopeasti. Erittäin helppo ja miellyttävä siis käytössä ja on muuten myös riittoisa. Yllättävän pieni määrä voidetta riittää koko jalkaterän rasvaamiseen. Tuoksu on ehkä hieman voimakas, aavistuksen minttumainen laventeli, mutta ainakaan mun nenää tuoksu ei ole häirinnyt vaan mä itseasiassa pidän siitä ja musta tuntuu, että tuoksu myöskin häviää melko nopeasti. Isoimmille tuoksuherkkiksille en välttämättä lähtisi suosittelemaan ennen kuin ovat itse tuoksun testanneet ja varmistuneet siitä ettei tuoksu ärsytä.

Tämä on ehdottomasti jalkavoiteiden aatelia ja voin suositella lämpimästi! Tämä menee kyllä mun Holy Grail -tuotteiden listalle välittömästi!

065_foot_cream3

Tässä vielä INCI-lista siitä kiinnostuneille. Minähän en tästä sen kummemmin ymmärrä kuin, että siinä on shea-voita, kookosöljyä, laventeliöljyä, rosmariininlehtiuutetta ja auringonkukansiemenöljyä. Loppu tuosta listasta on mulle pelkkää iloista hepreaa :D

2 thoughts on “.L’OCCITANE FOOT CREAM.

  1. Heh, mä ostin tuota kanssa itselleni testattuani ensin käsi- ja jalkarasvoja niitä sen pienen tuubin verran. Ovat kyllä aivan mielettömiä tuotteita ! Enää tuon jalkarasvan hajukaan ei pistä niin nenään, ja oikeastaan oon alkanut tykkäämään siitä tuoksusta :)(Tosin samaa ilmiötä en ole huomannut 8 hour creamin kanssa :DD)Jalkarasvan ”pyysin” synttärilahjaksi siskoltani ja innostuinpa vielä ostamaan vartalovoiteen itse. Oon ajatellut joka kuukausi ostaa jonkun L’Occitanen tuotteen ja mahdollisesti siirtyä käyttämään sitä merkkiä mikäli tuotteet vastaavat odotuksia.Ainakin mun korpunkuiva iho on tähän asti tykännyt <3

  2. Kyllä, käsivoidekin (laventeli ainakin) on ihana, mutta erityisesti rakastuin tuohon jalkavoiteeseen! Se todella toimii! Joskus voiteiden tuoksu on sellainen, että ensin siitä pitää ja sitten yhtäkkiä sitä vihaa ja sitten taas toisinpäin :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.