.UUDET SAIPPUAT.

Uuden asunnon kunniaksi heitin kaikki vanhat ja pienet saippuapalojen jämät roskikseen (suurinosa niistä oli jo todella pieniä ja hankalia käsiteltäviä) ja leikkelin koskemattomista uusista saippuoista uuden saippualautasen.

139_uudet_lushit1

Suurinosa saippuoista on LUSHia tottakai, vain yksi vierasmaalainen on joukossa. Lush Noubar, pähkinäinen ihana vihreä herkkupala. Siinä on mm. pistaasipähkinää, hasselpähkinää ja manteleita. Nam! Lush Honey I Washed the Kids, eli ihanan hunajainen saippuapala. Ei ehkä kaikista herkullisimman näköinen, myönnetään, mutta ensikerran jo kokeiltuani olen nyt jo koukussa! Lush Ice Blue, virkistävän minttuinen sininen saippua. Tähän ihastui suuresti myös poikaystävä, joka oli Lush-kaupassa mukana :) Lush Porridge, joka ehkä näyttää vähän mitäänsanomattomalta, mutta sen tuoksu on aivan vastustamaton, aivan kuin suklaata ja toffeeta tai jotain sinne päin. Aivan täydellisen herkullinen! Poikaystävä toi tämän mulle tuliaisena Tallinnasta. Soap and more -mikälie-firman saippua. Näitä saa ostettua Helsingistä Kampista siitä bussiterminaalin läheltä, siinä on sellainen pieni seinätön putiikki. Tällä saippualla ei valitettavasti ollut nimeä, mutta kuvailisin sitä makean hedelmäsalaattimaiseksi, todella nam. 120g saippuaa maksoi 6€, eli hintaluokka suunnilleen samoissa Lushin kanssa.

140_uudet_lushit8

Vieraita varten pitää olla yksi nestesaippuakin saatavilla. Tällä kertaa käytössä Seppälästä ostamani Baylis & Harding Wild Cherry & Fig Hand Wash. Kirsikat tulevat hyvin voimakkaasti tuoksuna tuosta läpi, viikuna ei niinkään. Tarkoituksena olisi hankkia sellainen nätti ja elegantti saippuapumppu tuon ruman hökötyksen tilalle, mutta ”sitä oikeaa” ei ole vielä löytynyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.