.CHANEL VITALUMIÈRE AQUA.

Olen viime aikoina päässyt töiden kautta tutustumaan hieman enemmän Chaneliin kuin mitä aikaisemmin ja sain itselleni mm. tämän meikkivoiteen kokeiltavaksi ja meistä tuli heti kavereita.

621_Chanel_VitalumiereAqua_1

Chanel Vitalumière Aqua on ohut fluidimainen meikkivoide, jossa on 15 suojakerroin. Meikkivoide on pakattu kulmikkaaseen ”tuubiin”, jossa on tyypilliseen chanelmaiseen tyyliin erittäin yksinkertainen ja tyylikäs pakkaus mustalla kierrekorkilla. Meikkivoide täytyy aina ravistaa kunnolla ennen käyttöä, muuten ulos tulee vain nestettä. Valmistaja tituleeraakin tätä tuotetta ennemminkin ”meikkivedeksi” kuin meikkivoiteeksi, vaikka tehokkaan ravistuksen jälkeen tuote onkin ihan perinteisen fluidimaisen meikin näköistä. Levittäessä huomaa kuitenkin tuotteen huomattavan ohuuden ja ”vesimäisyyden”.

622_Chanel_VitalumiereAqua_3

Vitalumière Aquassa on tosiaankin erittäin ohut koostumus ja se levittyy iholle kuin unelma. Meikkivoide ei näytä iholla meikkivoiteelta, mutta silti se tasoittaa ihonsävyn kauniiksi peittämättä sitä kuitenkaan liikaa. Mulla on tästä aikaisemmin syksyllä saatu sävy 20 Beige ja nyt myöhemmin pyysin myyntikilpailusta vaaleamman talvisävyn 10 Beige, koska huomasin 20:sen jäävän himpun verran tummaksi jos laitan vähänkin liian paksun kerroksen. Albiino tässä moi.

Sävykoodit on melko loogisia, nollaan päättyvät sävyt ovat beigepohjaisia, eli suht neutraaleita tai hieman kellertäviä. Kakkoseen päättyvät sävyt taas ovat roosapohjaisia, eli sopivat paremmin kylmemmälle ihonsävylle, joka taittaa punaiseen.

623_Chanel_VitalumiereAqua_4

Olen tässä syksyn mittaan saanut monia muitakin eri sarjojen meikkivoiteita koulutuksista ja olen niitä kyllä kaikkia kokeillut, mutta huomasin päivä toisensa jälkeen palaavani uudestaan ja uudestaan nimenomaan tähän Vitalumière Aquaan ja olen jäänyt tähän aivan koukkuun. Meikkivoiteessa on tosiaankin juuri sopivasti peittävyyttä, että ihonsävy tasoittuu mukavasti, mutta se on tarpeeksi ohut ettei iho näytä liian pakkeloidulta. Meikkivoide on helppo levittää (itse käytän Shiseidon meikkivoidesivellintä) ja sitä ei todellakaan tarvitse paljoa per alue, koska ohut koostumus levittyy pienelläkin määrällä yllättävän suurelle alueelle. Chanel suosittelee levitystä sormin, mutta jostain syystä olen nyt viime aikoina tykästynyt Shiseidon meikkisiveltimen käyttöön ja tykkään, kun ei tarvitse meikkivoiteen levittämisen jälkeen lähteä pesemään käsiä (mä en nimittäin todellakaan kuulu niihin ihmisiin, jotka meikkaa vessassa, en ole ikinä tajunnut sitä, koska ainakin mun kylppäreissä kautta vuosien on aina ollut täysin surkea valaistus).

Mikäli kaipaa iholleen enemmän peittävyyttä, silloin tämä ei välttämättä ole sopiva meikkivoide, mutta jos kaipaa ennemminkin kevyttä tasoitusta ja luonnollista jälkeä, silloin voin suositella mitä lämpimimmin. Levityksen jälkeen meikkivoide muuttuu hieman puuterimaiseksi, eli jos iholla on huomattavasti pintakuivutta, ei tämä välttämättä silloin ole paras mahdollinen tuote. Jos iho kuitenkin on hyvässä kunnossa ja hyvin kosteutettu, ei mitään ongelmaa ole. Vitalumière Aqua on kevyesti kosteuttava, mutta ei yhtään rasvainen, eli sopii myös hieman kiiltävälle sekaiholle. Mun iho on pysynyt tämän meikkivoiteen (ja päälle lisätyn irtopuuterin) kanssa suhteellisen mattapintaisena (mutta sellaisena mukavan kuulaana kuitenkin) täyden työpäivän ajan eikä iho ole huonolta näyttänyt vielä kotonakaan ja mulla ei siis ole tapana lisäillä puuteria työpäivän aikana ja aika harvoin käytän mitään kiillonpoistolappujakaan (koska en vaan muista).

Hintaa tällä on muistaakseni jotain 45-50€ luokkaa ja Chanelin tuotteita saa ainakin Stockmanneilta ja Sokoksilta.

15 thoughts on “.CHANEL VITALUMIÈRE AQUA.

 1. Mä olen tykkäillyt tuosta todella paljon, toisaalta en vielä ole pettynyt yhteenkään Chanelin meikkivoiteeseen, jota olen kokeillut ;) Tuo on mukavan kevyt ja peittää itseasiassa yllättävän hyvin.

  1. Joo, yllättävän hyvä peittäjä silti, vaikka onkin ohut, mutta sitten taas näyttää kuitenkin siltä kuin ei paljon mitään olisikaan :)

  2. Jep, siinä on jotenkin onnistuttu saamaan samaan purkkiin ne kaikki asiat mitä iso osa naisista haluaa meikkivoiteelta :)

 2. Hmm, nyt heräsi kiinnostus.Kaipailisin meikkivoidetta joka jättää todella freesin ja luonnollisen lookin kasvoille. Mie en peittoa nassulle tarvitse, ainoastaan pienen kurin poskipunotuksille ja ettei pelkkä silmämeikki näyttäisi omituiselta muuten meikkaamattomalla naamalla. Naamalla iho on pintakuivempi, eli mitään kovin jämähtävää en voi käyttää.Hmmm!

  1. Mää nyt linkkaan tän tänne , koska saattaa olla apua :) Käy kurkkimassa mun ennen ja jälkeen kuvia tuosta: http://blackkohl.blogspot.fi/2011/10/chanel-vitalumiere-aqua.html ;)Toinen mitä sun ehkä kannattais kokeille on Narsin Pure Radiant Tinted Moisturizer, se peittää sävyttäväksi kosteusvoiteeksi yllättävän hyvin, mutta jäättää tosiaan todella luonnollisen pinnan. Jos haluut voin vaikka antaa sulle Finland sävystä pienen samplen ;)

  2. Tilasin kesällä Narsin omasta verkkokaupasta. Siellä on ihan jäätävät postikulut, mutta silloin sai yli 60 euron tilaukset postikuluitta. Otin sävyksi Alaskan, mutta se on vaalealla naamalleni ehdottomasti kesäsävy. :)

 3. Kuulostaa ihan loistavalta. Harmi ettei meidän ”puljussa” myydä Chanelia, eli pitää siis lähteä vieraille vesille :)

 4. Toi on kyllä ihan törkeen ihana <3 Sellanen kysymys on pyörinyt päässä, että osaisko joku suositella tuotetta, joka vaalentaisi aknearpia / tasoittaisi ihon väriä?

  1. Salisyylihappoa sisältävät kuorintanesteet vaalentaa/kirkastaa ihoa ylipäätään, myös arpia jne. Paula’s Choice lienee yksi harvoja, joka näitä valmistaa ja myy. Paulan sivuilta löytyy muutenkin tosi hyviä vinkkejä aiheen tiimoilta :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.