.LOHIKÄÄRMEKYNNET.

630_lohikaarmekynnet02

Vaikka pääosin tykkään ihan vain peruslakkauksista, joissa käytetään tasan sitä yhtä lakkaa ja se on siinä, on välillä kuitenkin hauska ”revitellä”. Tästä lakkauksesta tuli mieleen joku auringonvalossa kimmeltävä lohikäärme, joten näistä tuli siis ”lohikäärmekynnet”.

631_lohikaarmekynnet01

Lakkauksen pohjalla on ihan tavallista Mavalan mustaa kynsilakkaa kaksi kerrosta. Sen päälle laitoin kaksi kerrosta Nfu-Oh Opal-kokoelman lakkaa sävyssä 49.

632_lohikaarmekynnet04

Lohikäärmekynnet heijastelee upeasti eri sävyissä. Välillä kynnet näyttää oransseilta, keltaisilta tai vihreiltä, joskus jopa aavistuksen pinkiltäkin.

633_lohikaarmekynnet05

En ole pitkään aikaan leikkinyt Nfu-Oh -lakoilla enkä muistanutkaan kuinka upeaa jälkeä näillä lakoilla saa aikaan. Niin siistiä, miten etusormen kynsi näyttää melkein kokonaan vihreältä, kun taas muissa kynsissä on mukana myös oranssia ja kellertävän vihreääkin. Nam nam!

14 thoughts on “.LOHIKÄÄRMEKYNNET.

  1. Upeat!Mistä noita Nfu-oh -lakkoja saa ostaa?Itse olen tykästynyt OPI:n (olisko väri punainen) Shatter-lakkaan, valitettavasti muita Shatter-värejä en ole Suomesta löytänyt. Mitä muita tällaisia ”pirstaloituvia” lakkoja suosittelet?

  2. Wautsi ihana toi nufu! Oon jo pitkään halunnu kotiuttaa muutaman, mutta hinta on aika suolainen :D Toi olis kyllä hyvä vaihtoehto jos ikinä uskaltaisin hemmotella itseäni :>

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.