.HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ.

En ole mikään ystävänpäiväfanaatikko ja sen sijaan, että postaisin jotain söpön vaaleanpunaista tänään, postaankin viime aikaisista ostoksista, jotka ovat tehneet mut häpeämättömän iloiseksi :)

649_Lumi_05

Ensinnäkin, sain vihdoinkin ostettua itselleni uuden käsilaukun, josta olen haaveillut jo pitkään. Tämä oli myöskin erittäin tarpeellinen hankinta. Vanha H&M:n isokokoinen konjakinruskea tekonahkalaukku alkoi olla elämänsä eläkepäivillä ja kaipasin hieman kestävämpää isokokoista konjakinruskeaa laukkua ja halusin, että se on oikeasti nahkaa eikä vaan näytä nahalta. Laukkuja aikani katseltuani päädyin tähän yksilöön. Laukku on siis yksinkertaisen kaunis Supermarker Bag Lumi:lta, eli suomalaista designia. En ole ihan varma oliko tämä XL vai XXL, mutta aika iso tämä on, eli juuri sellainen johon mahtuu vähintään puoli elämää (ja paksu tiiliskivikirja) :D

Laukku tuli kahdella olkahihnalla ja ylimääräisellä pidemmällä hihnalla. Mä askartelin laukusta yksihihnaisen, koska mun olkapäällä ei vaan kertakaikkiaan pysy kaksihihnainen (tai siis se sisempi pysyy, mutta ulompi ei todellakaan pysy paikoillaan) ja hyvin toimii pelkällä yhdelläkin hihnalla ja laukun sisään on silti vielä tarpeeksi helppo päästä laukun ollessa olallakin. Tämä on nyt ollut pari päivää käytössä ja olen aivan rakastunut! Tämä on muuten osa mun ”vähemmän, mutta laadukkaampaa” -ajatusmaailmaa, jota olen hiljakseltaan toteuttanut erinäisissä asioissa elämässäni. Tämän laukun myötä aionkin luopua muutamasta vanhasta aivan kokonaan, koska en niitä kuitenkaan käytä.

650_Chanel_Illuminating_Powder_teaser

Ja katsokaas mitä menin ostamaan, vaikka vähän ajattelin, että en mä nyt kuitenkaan, mutta kyllä mä nyt sitten kuitenkin :D Oi herkkuvalopuuteri, miten tuon pinnan viitsii rikkoa?

651_kirppari_matkalaukku1

Käväisin eilen vapaapäivänä myöskin kirpputorilla pitkästä aikaa ja täytyy sanoa, että olipas tuottoisa reissu! Löysin kaksi asiaa, joita olen havitellut jo pitkään ja hieman lisäystä lasipullokokoelmiini (niistä ei ole nyt kuvia, kyllä te kaikki tiedätte miltä lasipullot näyttää, eikö?). Tämä vaaleansininen vanha matkalaukku hypähdytti mun sydämen paikoiltaan hetkeksi, kun näin tämän siellä yhdellä alahyllyllä. Miten kukaan ei ole vielä tätä ostanut!? Hintaa oli 25€, joka oli hieman yli mun kipurajan kirppariostoksista, mutta sitten taas toisaalta: laukku on ulkoisesti hyvässä kunnossa eikä huono sisältäkään ja väri on mitä herkullisin ja olen tämmöisiä vanhoja laukkuja etsiskellyt jo todella kauan tuloksetta. En ole vielä aivan varma mitä tämä tulee pitämään sisällään, mutta paikka tälle taitaa jo olla mietittynä ja kyllä tämä sisällönkin löytää ennemmin tai myöhemmin.

652_kirppari_puhelin3

Samaiselta kirpputorilta löytyi tämä maailman ihanin vanha puhelin! Hökötys on seinään kiinnitettävää mallia, painaa ku synti, mutta voi elämä miten kaunis se on! Olen vastaavanlaisen nähnyt Diagnoosi: Sisustusmania -blogissa (joka on mun ehdottomia blogisuosikkeja) ja olen sitä ihastellut siitä asti, kun sen näin ja olen haikaillut itselleni jotain vastaavaa (vaikka pöytämallisenakin) jo kauan, mutta mistään kirppareilta ei ole aikaisemmin löytynyt ainuttakaan tarpeeksi komeaa tai sopivan hintaista. Tämä kustansi vain 15€ ja nappasin sen ostoskoriin. Erityisen onnellinen olen siitä, että puhelimessa yhdistyy musta ja metalli. Ah, mitä täydellisyyttä.

Eli tällä viikolla olen tehnyt sekä kalliimpia uusia luksus-hankintoja että halvempia ja huomattavasti vanhempia kirpputorihankintoja, mutta olen näistä kaikista aivan yhtä onnellinen! Varsinaisia löytöjä kaikki!

Näillä eväillä siis, hyvää ystävänpäivää kaikille!

11 thoughts on “.HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ.

 1. Hyvää ystävänpäivää sinnekin!Kirpparilöydöistä tulee niin hyvä mieli. Sieltä löytyy joskus todellisia aarteita!Ihailen varsinkin tuota puhelinta. Mummollani oli samanlainen pöytämalli, kun minä olin pieni.Muistan vieläkin kymmenien vuosien takaa äänen, jonka numerovalitsin piti pyöriessään. Haikeaa.

  1. Se numerovalitsinääni on kyllä parhautta! Meillä oli kotona tuollainen pöytämalli myöskin, mutta se oli viininpunainen, pidin sitä omassa huoneessa teini-ikäisenä, kun piti soitella poikaystävälle maratonpuheluita :D Siinä oli ihan järkyttävä soittoääni, sellainen ”RRRRINNNGGGG!!!!!!” :D

 2. Heippa!Luin tuon linkissä olevan postauksen, ja kerroit siinä laittavasi Sensain meikkipuuterin alle valokynää. Eli laitatko sitä tosiaan alle? Itse oon käyttänyt Sensain meikkipuuteria vuosikaudet ja aina valokynää päälle… Oisko se alla sittenkin parempi siis?

  1. Alle tai päälle, ei se ole niin justiinsa :) Mulla on ollut tapana peittää voidemaisella ensin, mutta tarpeen vaatiessa olen saattanut käyttää sitä myös puuterin päälle vielä, mutta harvemmin.

 3. Moi! Ihana tuo Chanel <3 Kysyisinkin kun oon myös harkinnut sen ostoa että miten sitä käytetään? Mihin kohtiin kasvoissa laitetaan ym? Tietämätön minä.. :D

  1. Korkeisiin kohtiin, eli poskipäille, kulmaluulle, nenän varteen, amorinkaarelle ja leuan kärkeen. Netistä löytyy tuhat ja sata kuvaa havainnoillistamaan tätä asiaa :)

 4. Nuo Lumin laukut ovat ihania. Itselläni on mustana S-kokoisena. Harkitsin ruskeaa isompana, mutta vielä en ole raaskinut sitä ostaa. Laukkuhulluna nahka- ja kangaslaukkuja on kertynyt kiitettävästi. Hyvän lahjan ostit itsellesi.

  1. Mä huomaan, että en ole kovinkaan laukkuhullu :) Vaikka toki mulla laukkuja on, mutta huomaan aina käyttäväni vain muutamaa eri tarkoituksiin ja arkena suunnilleen aina samaa :)

 5. Laukkusamis! Paitsi mun on S-kokoa, joka on kyllä pienuudestaan huolimatta kunnon tilaihme. Sinne mahtuu ihan helposti puolen litran vesipullo (tai tarvittaessa viinipullo), kirja ja kaikki perussälä isoine lompakkoineen ja meikkipusseineen. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.