.TÄHTITUOTTEET – SENSAI.

Keksin tuossa kesällä, että aloitan uuden juttusarjan, jossa käydään läpi eri kosmetiikkasarjoja (lähinnä selektiivisiä) ja nostan jokaiselta sarjalta omia lempparituotteitani esiin. Kerron lyhyesti (tai niin lyhyesti kuin osaan, hehe) jokaisen tuotteen kohdalla, miksi juuri nämä tuotteet ovat päässeet ”tähtituotteiden” listalle. Ja koska blogi kantaa edelleen nimeä Sensaisti, ajattelin olevan loogista aloittaa tämän listauksen teko juurikin Sensain tuotteista. Pyrin siihen, että vähintään kerran viikossa olisi yksi tähtituote-postaus, kunnes kaikki itseäni kiinnostavat sarjat on käyty läpi. Tähtituotteet ovat siis ikäänkuin sellaisia tuotteita, joihin ainakin kannattaa tutustua jos sarja kiinnostaa, mutta se ei silti tarkoita, että ne olisi ainoita hyviä tuotteita sarjalta.

SENSAI on japanilainen ihonhoito- ja meikkisarja, jota tuodaan vain länsimaiden markkinoille. Tuotteet perustuvat kosteuttavaan Koishimaru-silkkiin, joka on Japanin arvokkain silkkilaatu ja tätä kyseistä silkkiä on jokaikisessä Sensai-tuotteessa (ainakin vähän). Sensain ihonhoitotuotteet ovat hieman arvokkaammasta päästä, mutta pääosin kyllä hintansa arvoisia ja erittäin riittoisia myöskin. Jos mun täytyisi valita loppuelämäkseni joku ihonhoitosarja niin se olisi kiistattomasti Sensai. Sensain meikkituotteet taas ovat hyvinkin kilpailukykyisiä hinnoiltaan ja erittäin laadukkaita ja hyvin levittyviä. Sensai on tunnettu mm. kaksoispuhdistuksesta, 38-ripsiväreistä ja eleettömän tyylikkäästä muotoilusta. Mainoskuvissa ei koskaan käytetä ihmisiä, vain tuotekuvia ja joskus lisäksi raaka-ainekuvia.

774_Sensai_Skincare

Käydään ensin läpi joitakin suosikkituotteitani Sensain ihonhoidon puolelta.

1. SENSAI CLEANSING OIL (STEP 1) – Tehokas meikinpoistaja, jolla voi poistaa sekä silmä- että kasvomeikin nopeasti ja vaivattomasti. Öljy levitetään käsin suoraan meikin päälle, pyöritellään meikki irti ja huuhdellaan kasvot vedellä. Käytetään vain iltaisin meikinpoistoon. 150 ml pumppupullo. Yleensä 1-2 pumppausta riittää. Kestää käytössä n. 4-6 kuukautta, riippuu käyttömäärästä. Hinta noin 52€.

2. SENSAI CREAMY SOAP (STEP 2) – Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe, varsinainen ihonpuhdistus, joka pesee kasvoilta viimeisetkin meikin ja lian rippeet huokosia myöten. Mikrokuoriva vaikutus, pitää ihon jatkuvasti kuulaana ja kirkkaana. Jättää ihon hieman natisevan tuntuiseksi, vaatii tehokkaan kosteutuksen puhdistuksen jälkeen. Kosteissa kämmenissä ensin vaahdotetaan pieni määrä tuotetta (pikkusormenpään verran riittää), joka sitten pyöritellään käsin (kosteille) kasvoille (ei silmille) ja huuhdellaan vedellä. Käytetään iltaisin Step 1-vaiheen jälkeen ja aamuisin yksinään. 125 ml tuubi kestää (aamuin-illoin) käytössä parhaimmillaan jopa 9-12 kuukautta, jos osaa olla säästeliäs. Hinta noin 52€.

3. SENSAI SILK LOTION (LIGHT / MOIST) – Kosteuttava hoitovesi, ensimmäinen hoitotuote iholle puhdistuksen jälkeen. Antaa iholle lisäkosteutta, helpottaa voiteiden imeytymistä ja voidetta harvoin tarvitsee laittaa niin paljon kuin ilman hoitovettä. Sopii parhaiten n. 25-40-vuotiaille. Käytetään aamuin illoin. Otetaan sopiva tilkka tuotetta kämmenkuppiin, hierotaan kämmenet yhteen ja levitetään tuote kasvoille ja kaulalle (jos iho on erittäin kuiva, toimenpiteen voi toistaa). Light = normaali/sekaihoisille, Moist = kuivasta erittäin kuivalle iholle. 125 ml pullo kestää aamuin-illoin -käytössä noin puolisen vuotta (riippunee käyttömäärästä). Hinta noin 60€.

4. SENSAI SILK EMULSION (LIGHT / MOIST / SUPER MOIST) – Ohut emulsiomainen hoitovoide n. 25-40-vuotiaille, jotka ovat huolissaan ensimmäisistä ikääntymisen merkeistä. 100 ml pumppupullossa tuote pysyy hygieenisenä ja pumpulla tuotetta on helppo annostella (yleensä 1-2 pumppausta riittää, mulle riittää yksi). Kolme eri koostumusta: Light = normaali/seka, Moist = normaali/kuiva, Super Moist = erittäin kuiva iho. Yksi pullo kestää aamuin-illoin -käytössä (1 pumppaus) noin puolisen vuotta. Ei suojakerrointa. Hinta noin 72€.

5. SENSAI CELLULAR PERFORMANCE EMULSION (LIGHT / MOIST / SUPER MOIST) – Ohut emulsiomainen hoitovoide yli 40-vuotiaille, jotka ovat huolissaan ihon ikääntymisestä ja haluavat ylläpitää ihon nykyistä kuntoa mahdollisimman pitkään. Säännöllisessä käytössä vaalentaa myös maksaläiskiä (olettaen, että suojaa ihoa auringolta). Vastaavanlainen 100 ml pumppupullo kuin Sensai Silk Emulsionissa, ihotyypit samat ja käyttö sama kuin Silkissä, ei suojakerrointa. Hinta noin 99€.

6. SENSAI SILKY BRONZE SELF TANNING – Itseruskettava geeli sekä kasvoille että vartalolle. Ei tahraa vaatteita eikä lakanoita, jättää kauniin luonnollisen sävyn iholle, ei oranssia eikä keltaista. Levityskertojen tiheydestä riippuen mahdollista saada joko luonnollisempi tai tummempi päivetys. Tuoksu hieman epämiellyttävä, kun väri alkaa kehittymään, mutta jos käy levitystä seuraavana aamuna suihkussa, ei ongelmaa enää ole. Erittäin kosteuttava ja hoitava, ei vaadi mitään voiteita alle edes kuivalla iholla. Pitkäkestoinen lopputulos, väri kuluu pois tasaisesti, ei koskaan mitään läikkiä. Levitetään tasaisesti puhtaalle kuoritulle iholle, annetaan imeytyä puolisen tuntia ennen nukkumaan menoa, aamulla väri on muodostunut valmiiksi. 150 ml tuubi, itse geeli läpikuultavan kullanpronssista sävyltään, mutta levittyy värittömästi. Hinta noin 70€.

7. SENSAI SILKY BRONZE SOOTHING AFTER SUN MASK – Pakkauksessa on kahdeksan yksittäin pakattua kangasnaamiota kasvoille, joihin on imeytetty ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa hoitotuotetta. Kangasnaamion avulla iholle saadaan imeytettyä enemmän hoitavaa tuotetta kuin vain levittämällä. Erittäin tehokas ihoa rauhoittava tuote auringonoton ja/tai ihon palamisen jälkeen. Kerran mulla paloi decoltee aika pahasti auringossa, laitoin tällaisen naamion alueelle, pidin siinä puolisen tuntia ja hieroin vielä pussin pohjalta loput aineet palaneelle alueelle ja seuraavana aamuna kaikki punoitus oli täysin poissa hoidetulta alueelta eikä iho edes aristanut. Aurinkolomalla olisi tarkoitus käyttää yksi naamio joka ilta ja jos naamioita jää loman jälkeen yli, kannattaa seuraavalla viikolla vielä käyttää loput muutaman päivän välein. Erinomainen naamio muutenkin herkälle ja punoittavalle iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan. Hintaa en muista, enkä löytänyt netistä äkkiseltään.

8. SENSAI HYDRACHANGE ESSENCE – Erittäin kosteuttava emulsiomainen kosteusseerumi ikääntymisen merkeistä kärsivälle kuivalle/erittäin kuivalle iholle. Sopii myös n. 25-vuotiaasta eteenpäin jos iho on kuiva/pintakuiva ja ihossa on kuivuudesta johtuvia juonteita. Käytetään Sensai Silk Lotion -hoitoveden jälkeen (jos sitä käyttää), ennen kosteusvoidetta. 40 ml pumppupullo. Hinta noin 130€.

9. SENSAI HYDRACHANGE EYE ESSENCE – Koostumukseltaan kuin ohutta geeliä, mutta kosteuttaa kuivaa silmänympärysihoa paremmin kuin mikään muu tietämäni silmänympärysvoide. Otetaan pipetillä tuotetta hieman reilummin kuin yleensä sy-voidetta ja levitetään sy-iholle, ei taputella tai yritetä imeyttää, pelkkä nopea levitys ja tuote saa itsekseen imeytyä. Tämän avulla saa miliumit ja muut kuivan sy-ihon ongelmat kyytiä. Tahmeahkon koostumuksen vuoksi parempi iltakäytössä. Periaatteessa aikuisen ihon (40+) tuote, mutta sopii usein jo n. 25-vuotiaille ja siitä eteenpäin. 15 ml riittoisa pipettipullo. Hinta noin 130€.

10. SENSAI SILK MOISTURE SUPPLY EYE CREAM – Täyteläisen silmänympärysvoiteen ystäville, kuivalle silmänympärysalueelle, erityisen ihana iltakäyttöön. Erittäin riittoisa, pieni määrä riittää. Sopii ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin eli n. 25-40-vuotiaille. 15 ml pumppupullo, jossa ”nouseva pohja”, kun tuotetta pumppaa. Pumppuosan saa irti ja loputkin tuotteet saa kaivettua topsilla/spaattelilla jos on kovin säästeliäs tyyppi. Hinta noin 85€.

775_Sensai_Makeup

Sitten siirrytään meikkien maailmaan.

1. SENSAI LIQUID EYELINER – Täydellinen nestemäinen rajaus sivellinkärjellä, johon voi pumpata tuotetta lisää tarvittaessa toisen pään nappulasta. Yleensä muutama pumppaus viikon-parin välein riittää, kierrekorkki pitää siveltimessä olevan tuotteen kosteana. Tarpeeksi ohut ja tarkka sivellin millinohueen rajaukseen, mutta helppo tehdä myös vahvempia rajauksia. Mahdollisuus ostaa uusi täyttöpatruuna ensimmäisen tyhjennyttyä. Hylsy kestää käytössä useita uusia täyttöpatruunoita, varsinkin jos muistaa pestä sivellinkärjen aina ennen uuden patruunan asentamista. Helppokäyttöinen myös nesterajauksiin tottumattomalle, tuote on kuin kynä kädessä. Pysyvä, vaikka ei vedenkestävä olekaan. Hinta noin 38€, patruuna noin 18€.

2. SENSAI 38 MASCARAT & 38 EYELASH BASE – Varmasti paikoillaan pysyvä ripsiväri, joka ei varise, ei suttaa, ei tartu luomille eikä liukene jos silmät kostuu tai vettä sataa ja lähtee silti helposti pelkällä lämpimällä vedellä (huom, veden ei tarvitse olla kuumaa, hieman kädenlämpöä lämpöisempi vesi riittää). Kolme erilaista maskaravaihtoehtoa: pieniharjainen perusversio luonnollisuutta kaipaaville, Separating & Lenghtening on taas kuituja sisältävä pidentävä ja erotteleva koostumus ja Volumising tuuheuttavaan ja dramaattisempaan lopputulokseen kaarevalla harjalla. Eyelash Base on valkoinen pohjustustuote ripsivärin alle, joka antaa välittömästi lisää massaa minkä tahansa ripsivärin alle ja on samalla hoitava, lähtee ripsistä samalla kun poistaa maskaraa. Hinta noin 24€ ja 29€.

3. SENSAI CHEEK BLUSH – Erinomainen poskille liukuva koostumus, häivyttyy hienosti ja pigmenttiä on juuri sopivasti. Erityismaininnan saa sävy CH01, joka on erityisen kaunis luonnollista punausta kaipaaville vaaleille ihoille. Posket näyttää siltä kuin se hento puna tulisi ihosta itsestään eikä meikistä ja tätä väriä on vaikea laittaa liikaa, eli sopii myös poskipunaa vieroksuville tai vasta-alkajille. Rasiassa peili ja pieni sivellin, jota en kyllä poskipunan levittämiseen käyttäisi (liian pieni ja kapea, mutta muuten hyvälaatuinen). Hinta noin 40€.

4. SENSAI BRONZING GEL – Ohut ihoa sävyttävä geelivoide, joka antaa iholle hieman päivettynyttä sävyä, tasaa ihonväriä aavistuksen tasaisemmaksi, mutta ei näytä yhtään meikiltä (sopii myös miehille). Erityisen hyvä tuote kesällä tasaamaan (kosmeettisesti) maksaläiskien aiheuttamia värieroja (levitetään tuplakerros vaaleammille alueille, muualle kasvoja vain yksi kerros) tai tasaamaan rusketusta jos kasvot ovat jääneet vaaleammiksi kuin vartalon iho. Erinomainen myös talviaikaan, jos tuntuu siltä ettei halua olla aivan lakananvalkoinen kasvoiltaan, mutta muista levittää tuotetta kasvojen lisäksi myös kaulalle ja decolteelle niin pitkälle kuin kaula-aukosta näkyy. Erinomainen myös kaulalle/decolteelle tasoittamaan ihonsävyä jos meikkivoide on jäänyt liian tummaksi, mutta haluaa silti käyttää juuri sitä sävyä. Voi käyttää yksinään meikkituotteena tai meikkivoiteen alla tai sekoittaa meikkivoiteeseen, jos meikkivoide on jäänyt liian vaaleaksi. Levitetään ihotyypin mukaisen kosteusvoiteen päälle ja pestään pois illalla kuten mikä tahansa muukin meikki. 50 ml tuubi, kolme sävyä: 61 vaalein, jossa hieman kultashimmeriä, 62 tummempi ilman shimmeriä ja 63 punertavampi/lämpimämpi, mutta yhtä tumma kuin 62, myöskin ilman shimmeriä. Hinta noin 40€.

5. SENSAI THE LIPSTICK – Upea superkestävä kultahylsyinen ja eleettömän kaunis huulipuna, jossa on erittäin paljon pigmenttiä ja erinomainen pysyvyys. Kestää lähes moitteettomana koko päivän, vain yhdellä ruokailunjälkeisellä korjauksella. Koostumus on melko jämäkkää ja ennemmin kuivahko kuin voidemaisen pehmeä, mutta koostumuksesta huolimatta ei tee huulia kuiviksi. Hinta noin 49€.

6. SENSAI SMOOTHING WATER MAKE-UP BASE – Vesimäisen ohut geeli, joka on erinomainen meikinpohjustus meikkivoiteen alle jos iho on kuiva ja kaipaa lisää kosteutta. Jos meikkivoiteen levittää heti, kun pohjustus on vielä iholla kostea, on lopputulos erittäin kuulas ja ohut ja luonnollisen näköinen. Jos taas pohjustuksen antaa ensin hetken imeytyä, tulee meikkivoidepohjasta hieman peittävämpi, mutta lopputulos on silti kuulas ja luonnollinen, mutta vaan hieman peittävämpi. Kuivaihoinen laittaa alle ihotyyppinsä mukaiset hoitotuotteet, rasvaisempi ihotyyppi saattaa pärjätä jopa pelkästään tällä pohjustuksella ja meikkivoiteella. Pohjustusta voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen jos haluaa ohuemman peittävyyden. 30 ml pumppupullo. Hinta noin 42€.

7. SENSAI FACE FRESH PAPER – Iholta rasvaista kiiltoa imevät kiillonpoistolappuset. Paperista näkee selvästi mitä kohtaa siitä on jo käytetty. Parempi vaihtoehto kuin puuterin lisääminen, ei sotke meikkiä, poistaa vain rasvaisen kiillon ihon pinnalta. Rasiassa on 100 lappusta ja hintaa vain 10€, rasia pahvia, eli ei edes paina juuri mitään.

8. SENSAI TRANSLUCENT LOOSE POWDER – Väritön hienojakoinen irtopuuteri kaiken värisille ihoille, sopii kaikille ihotyypeille. Jättää ihosta kauniin mattaisen, mutta iho on silti kuulas. Ylellisen pehmeä vippa mukana rasiassa. Sopii hyvin käytettäväksi myös suuren siveltimen kanssa. 20 g, hinta noin 45€.

9. SENSAI TOTAL FINISH MEIKKIPUUTERI – Markkinoiden meikkipuutereista ehkäpä peittävimmästä päästä, mutta näyttää iholla silti kuulaalta ja luonnolliselta. Sopii myös kuivalle iholle, koska tuotteessa on kosteuttavia ainesosia mukana. Meikkivoiteen peittävyys ja puuterin mattapinta samassa tuotteessa. Saattaa heti levityksen jälkeen näyttää hieman liian puuterimaiselta, mutta ”pehmenee” hetken iholla oltuaan. Rasia ostetaan erikseen ja sen mukana tulee ensimmäinen levityssieni, tuote-refill ostetaan erikseen ja myös pelkkiä sieniä myydään erikseen. Sieni kannattaa uusia jokaisen refillin yhteydessä (vaikka sitä pesisikin välissä). Rasiassa peili helpottamaan tuotteen käyttöä. Erinomainen reissutuote, kun haluaa päästä meikkipohjan teosta nopeasti (myös pienten lasten äidit kehuvat pelastavaksi tuotteeksi aamukiireessä). Hinta meikkipuuterirefillille noin 38€, rasia noin 18€.

10. SENSAI EYEBROW PENCIL – Erityisesti sävy EB01 Greyish Brown, joka on nimensä mukaisesti harmaanruskea ja sopii useimmille, oli sitten vaalea tai vähän tummempi väreiltään. Automaattikynä, ei tarvitse koskaan teroittaa. Hylsyyn saa ostettua täyttöpatruunan, toisessa päässä kulmaharja, jolla saa karvat ojennukseen ja/tai häivytettyä kynän jälkeä pehmeämmäksi. Hinta noin 28€, patruuna noin 15€.

11. SENSAI EYESHADOW BRUSH – Ihastuttavan pehmeä luomivärisivellin, ei liian iso eikä liian pienikään. Sopii erinomaisesti luomivakovarjostuksen tekemiseen, mutta yhtälailla pohjavärien levittämiseen ja ulkonurkkaan. Tyylikäs musta varsi, ei irtoa karvoja. Siveltimet tulivat vihdoinkin myyntiin myös Suomeen. Hinta noin 30€.

12. SENSAI BLUSH BRUSH – Myöskin ihastuttavan pehmeä poskipunasivellin, joka häivyttää poskipunat tasaiseksi ja luonnolliseksi. Juuri sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni. Tyylikäs musta varsi, ei karvanlähtöongelmaa tässäkään. Hinta noin 40€.

Löytyikö listauksesta myös sinun lempituotteitasi? Vai jäikö kenties joku mainitsematta, jonka mielestäsi olisi ehdottomasti pitänyt olla listassa?

40 thoughts on “.TÄHTITUOTTEET – SENSAI.

 1. Cleansing Oil on ihana, mutta hintansa takia en taida sitä joka kerta ostaa kun loppuu. Ja koska en saa sillä vedenkestävää meikkiä pois ja osalla halvemmista sekin onnistuu. Mutta luultavasti taas jossain vaiheessa ostan pelkästään sen tunteen takia (silkki tekee öljystä pehmeämpää).

  1. Mä just kauhulla odotan sitä hetkeä, kun viimeinen öljypullo kaapista loppuu :( Toki mulla on jotain vähän vastaavia sitten, mutta entäs kun nekin loppuu!

 2. Tosi hyvä postaus, odotan innolla seuraavia :) Aloitin juuri Sensai-kuurikokeilun iholle, saa nähdä auttaisko mun ihoni ongelmiin. Toivotaan! Tällainen postaussarja olisi kiva itsekin tehdä joskus, sitten kun on aikaa :D

  1. Hienoa Sensai-kuuria sinulle :) Joo, ei ole aivan nopeimmasta päästä väsätä tämmöisiä postauksia :D

 3. Kiitos, ihana ja hyödyllinen postaus! Tähän postaukseen palaan ehdottomasti vielä uudelleenkin. Olen käyttänyt vuosia puhdistus- ja hoitotuotteita mutta meikkeihin en ole tehnyt vielä tuttavuutta. Mukava saada tällainen kooste, joukosta löytyi minulle uusia tuotteita. Onkohan tuossa Total Finish meikkipuuterissa tarpeeksi vaaleaa sävyä? (Itse käytän tällä hetkellä Joe Blascon Alabasteria peitevoiteena paikallisesti ihon pieniin virheisiin ja se sulautuu hyvin ihon omaan väriin.) Meikkivoidetta/-puuteria en tarvi kuin juhlissa ja uuden sellaisen hankkiminen olisi kohta ajankohtaista. Silk Peeling Powder olisi ehkä voinut olla tässä myös mukana..?

  1. Total Finishin vaalein sävy on FF202, joka menee kyllä melko vaalealle, mutta jos puhutaan ihan kalpeasta ihosta niin sitten ei ole :( Kannattaa kuitenkin käydä katsomassa värejä ja kokeilla hieman leuan iholle, että sulautuuko lähellekään kaulaa, vai jääkö näkyviin.Meinasin laittaa sen kuorinnankin, mutta en muista, että unohdinko vain, vai jätinkö pois tarkoituksella :D

 4. Hauska tieto tuo, että mainoskuvissa ei koskaan käytetä ihmisiä, en ole itse ikinä tullut tuota ajatelleeksi, kun Sensain mainoskuvia olen katsellut. :) Upea kattava postaus sarjan kosmetiikasta!

  1. On niillä siis joskus aikaisemmin ollut ihmisiäkin mainoskuvissa, mutta nykyinen tilanne on tämä :)

 5. No tietysti sieltä puuttuu ykkösvaiheen voidemaiset putsarit. Mä tykkään niistä enemmän. Oon kyllä oppinut tuota öljyäkin käyttämään ja se on oikeastaan ehkä vähän tehokkaampi, mutta jotenkin se on mieluisampi suihkussa kun taas voidemaiset, ei niin herkästi ovat miellyttävämpiä lavuaarin päällä pestessä.

  1. Ei niin herkästi valuvat, siis. Kirjoitin kommenttia töissä kiireessä ja klikkasin sen menemään ilman oikolukua. :D Palasin lukemaan sen ja kivasti melkein suomea se oli.

  2. Mä taas tykkään öljystä eniten. Kyllä mä niitä muitakin käytän, jos mulle niitä siunaantuu, mutta jos mä saan valita niin valitsen aina sen öljyn :)Mä ainakin hieraisen sen öljyn ensin molempiin tassuihin ennenkuin lätkäisen sen kasvoille -> ei valu :)

 6. Tosi hyvä postaus idea! :) Innolla odotan jo seuraava. Ja hei, sensain naama rätti jäi! :D (en nyt oikeaa nimeä muista kun itse aina puhun ”se sensain naama rätti”) ja täälläkin toivottaisiin niitä hinta arvioita vielä. :) mieleen tuli myös, että olisiko mahdollista jos tekisit postauksen kosmetiikka kokoelmistasi? :D Hirveästi kiinnostaisi kuinka paljon (suunnilleen) sitä kosmetiikkaa sieltä löytyy… :)

  1. Niin jäikin, sen mä ihan oikeasti unohdin, koska mä en itse käytä sitä (huuhtelen mieluummin), mutta se on kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote!On ollut aikeissa tehdä ihan kunnon ”kaikki kosmetiikkani”-postaus, mutta pelkästään sen kuvaaminen olisi jo niin aikaavievää, että en ole vielä jaksanut :D Pitäis kaivaa kaikki kosmetiikat kaapeista ja laatikoista ja pitää ne järjestyksessä silleen, että mitkä oli uudempia ja mitkä vanhempia ja mitkä käytössä ja mitkä odottaa vielä ja sitten ne pitäisi vielä saada takaisin sinne kaappeihin ja laatikoihin. Aaarrggghhhh :DDD

  1. Juu, Sensai on edelleen suosikkisarja ja sarjan kokonaisvaltainen ideologia mätsää parhaiten mun omaan ajatusmaailmaan, varsinkin ihonhoidon puolella. Meikeissä olen valmis käyttämään mitä merkkiä tahansa (melkein), mutta ihonhoidossa olen aika tarkka.

  1. Ne on lisätty jokaisen tuotteen perään. En laittanut ihan tarkkoja eurohintoja, koska hinnat saattavat hieman vaihdella myymälöittäin/ketjuittain. Mutta vaihtelua ei ole yleensä muutamia kymmeniä senttejä enempää.

 7. Hieno ja hyödyllinen juttuidea, kun sinulla on hyvää kokemusta niin monesta sarjasta! :) Itsekin olen ollut erittäin tyytyväinen kaikkiin Sensain tuotteisiin joita olen kokeillut maskaroita lukuunottamatta. Noita siveltimiä pitää päästä vielä kokeilemaan, kiitos paljon vinkistä! :)

  1. Maskarat kyllä jakaa mielipiteitä :) Ihonhoito taas on vähän sellainen, että kun siihen pääsee sisälle niin muiden tuotteiden kokeilu välissä saattaa aiheuttaa pettymyksiä :D

 8. Tosi hyvä postaus, monta tuotetta onkin jo käytössä ja ainakin paria voisi tämän jutun perusteella kokeilla.Juuri loppui Total Finish ja ihmettelen miten sen vanhan refillin saa irti jotta voin vaihtaa uuden tilalle? Pitääkö käyttää väkivaltaa vai?

  1. Rasian pohjassa on reikä, siellä saranan lähellä, jonne voi työntää esim. nuppineulan tai avatun klemmarin ja työntää tyhjä refill ulos :)

 9. Ihanan kattava postaus :) Löytyi monta omaakin suosikkia! Paitsi rakkausrätti ja kakosvaiheen lempparini, milky soap. Tykkään, kun se vaahtoaa hyvin, mutta ei ole niin raju kuin creamy soap.Eye essence täytyy kyllä joskus raaskia ostaa. Ja itseruskettava kuulostaa loistavalta!

  1. Rakkausrätti on ihana, mutta en itse käytä sitä, joten se unohtui ja Milky Soap on ihana, mutta mun suosikki on Creamy Soap. Mutta noi putsarit nyt on kaikki hyviä, kunhan löytää omalle ihotyypilleen sopivat tuotteet.Kuivan silmänympäryksen pelastaja on kyl toi Hydrachange Eye Essence, en voi kuin suositella!

 10. T: Sen refillin saa irti nuppineulan avulla, pohjassa on reikä johon nuppineula tungetaan.MARI: Olen seurannut blogiasi jo useamman vuoden ja harvemmin kommentoinut mutta tällä kertaa täytyy kyllä kiittää tuosta cleansing oil-vinkistä! Ihoni kuivuu syksyn tullen ja muuttuu herkemmin punoittavaksi. Olen nyt vaihtanut herkän ja kuivan ihon puhdistusmaito-kasvovesi-kombon sensain puhdistusöljyyn ja aveenon kuivan ihon puhdistusvaahtoon ja ero on huomattava! Ihoni on kimmoisa, pehmeä ja tasaisen värinen. Kiitos siis että esittelit tuotteen aikoinaan täällä blogissa :)

  1. Sori, vahingossa deletoin sun viestin, kun se piti julkaista (napit ihan vierekkäin), mutta lähetin tämän uudelleen itse anonyymisti :D Ah, tekniikka.Mahtavaa, että Cleansing Oil toimii sulla niin hienosti! Se on edelleen omakin suosikkini meikinpoistossa.

 11. Tämä on kyllä mahtava blogi. Jos Sensailta itselleen uusia tuotteita olen ostamassa, käyn aina täältä kurkkaamassa lisätietoja. Luotto sinuun on kova…Oma puuttuva suosikki on Silk Peeling Powder kuorinta.Hydrachange-sarja kiinnostaisi kovasti. Pari näytettä testaillut, mutta hinta.Innolla odotan jatkoa… Jos tulisi vaikka Chanel…

  1. Hui, suuret kiitokset! :DChanel on tulossa jossain vaiheessa :) Ens viikolla tulee seuraava postaus, mutta en vielä tiedä mikä!

 12. Erinomainen postaussarjaidea! :)Koska olet Sensain tuotteiden guru, niin kysyn yhden asian, joka on vaivannut mieltäni. Nimittäin tuuheuttava 38-ripsiväri on muuten ihan loistava, mutta aina kun otan harjan pois hylsystä, on harja aivan tukossa ripsarimassasta ihan kuin sitä ”niistäjää” ei olisi hylsyssä ollenkaan! Onko meikällä joku maanantaikappale vai onko sama ongelma kaikissa tuuheuttavissa? Aiemmin olen käyttänyt perus 38 tai pidentävää ja niissä harjassa tulee ihan normaalimäärä maskaramassaa.Johanna

  1. Testereissä on tullut huomattua, että se Volumising välillä (hieman vanhetessaan varsinkin) saattaa tehdä tuota, että yhtäkkiä harjassa onkin kilo massaa, mutta koskaan mulla ei ole oma maskara tehnyt niin. Jos noin käy, niin yleensä siihen on auttanut se, että harjan kastaa tuubiin uudestaan kerran tai pari ja sitten se on taas ihan normaali.Jos se ei auta niin sitten siinä on luultavasti se ”niistäjä” jotenkin vinksallaan tai irronnut sinne korkkiin kiinni.Missään tapauksessa toi ei ole kovin yleistä, kertaakaan mulle ei ole tullut palautuksia tämmöisestä syystä ja olen tuota ilmiötä nähnyt vain ylikäytetyissä testereissä.

 13. Blogisi ansiosta löysin Sensain hoito-ja puhdistustuotteet jo vuosia sitten. Iso kiitos. Muutama asia minua on kuitenkin arveluttanut. Olen 30 vuotta ja käyttänyt cellular performance lotion super moistia. Onko järkevää käyttää liian hoitavia (anti-ageing-tuotteita) tällä iällä. Onko siitä jotain haittaa?Oletko testannut prime solutions seerumia? Minulle kerrottiin, että se on turha ja voide riittää ikäiselleni. No yhden purkin olen kyllä käyttänyt ja onhan se kosteuttavamman tuntuista ja tehokkaampaa voiteen alla kuin jos käyttäisi hoitovettä. Hydrachange essence seerumin olen myös testannut. Ihan ok mutta olen enemmän läträäjä, joten kauan purkki ei kestänyt. – S

  1. CP:n peruslinjan tuotteet, eli juuri ne hoitonesteet ja emulsiot, käy usein jo vähän nuoremmallekin. Ne on tosin anti-age -tuotteita, mutta ei tokikaan sieltä tehokkaimmasta päästä. Yleensä niitä suositellaan suunnilleen 35-40 -vuotiaille ja siitä ylöspäin, mutta jos ne on tuntunut sulla hyvältä käytössä niin anna palaa vaan :)Prime Solutions ei itseasiassa ole seerumi vaan se on hieman vastaava kuin ne hoitonesteet, eli jos on käytössä PS, ei tarvita enää hoitonestettä. PS myöskin tehostaa päälle tulevien anti-age -tuotteiden anti-age-vaikutusta, joten siinä mielessä ehkä parempi ettet vielä ota sitä aktiiviseen käyttöön.Olen itsekin 30v ja olen käyttänyt melko surutta aikuisemman ihon hoitotuotteita enemmän tai vähemmän säännöllisesti ilman mitään ihmeempiä ongelmia iholla. Jos käytön myötä alkaa tulemaan näppyjä tms, niin silloin tuote on liian aktivoiva eikä iho ole vielä valmis ottamaan sitä vastaan. Silloin kiinteyttävämmän tuotteen voi siirtää vaikka vain iltakäyttöön ja käyttää aamulla jotain kepeämpää.

 14. Hei! Luin nyt vasta tämän postauksen, tosi hyvä. Olen käyttänyt noita tuotteita ja ovat todellakin hyviä. Nyt olisi hankinnassa The Lipstick. Jossain postauksessasi oli väri nro 12 Sugiiro. Näytti juuri minun huulipunaltani. Postaus oli vanhempi, joten onkohan tuo väri vielä valikoimissa?

 15. Heips! Miten olet käyttänyt tuota Hydrachange eye essenceä? Purkin ohjeissa sanottiin, että viimeisenä tuotteena… en oikein ymmärtänyt sitä, jaa niinkuin sy-voiteen päälle vai riittääkö yksin, mutta miksi maininta viimeisenä. Hämmentävää.

  1. Viimeinen tuote tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että levität kasvoille ihan normaalisti ensin kaikki muut hoitotuotteet ja silmänympärysvoide tulee vasta viimeisenä :) Tuote riittää kyllä ihan yksinään käytettäväksi sy-iholla.

  1. Enpäs ole koskaan ajatellut tuolta kannalta. Tuotteisiin käytetty silkki kyllä kerätään ihan aidosti niistä perhosten silkkihommeleista (sen jälkeen, kun perhonen on sen kotelonsa jo jättänyt) ja korkealaatuisimmat silkit sen jälkeen kopioidaan laboratoriossa ja käytetään tuotteisiin. Näin olen ymmärtänyt. Aiheesta enemmän voi kysellä sarjan kouluttajalta jos kiinnostaa: tuija.lindstrom@berner.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.