.OTSATUKAN PALUU.

Sain muutama päivä sitten idean, että tukka kaipaa muutosta ja se muutos olisi otsatukan paluu. No eilen sitten vapaapäivän hiljaisina ja raukeina tunteita päätin ottaa leikkuusakset käteen ja näin siinä sitten kävi:

843_otsis_is_back2

Ainakaan vielä ei kaduta :D

8 thoughts on “.OTSATUKAN PALUU.

  1. Minusta on ollut mukavaa huomata, että olet palannut postailemaan useammin ja pidän myös siitä, että olet rohkeasti alkanut julkaisemaan koko kasvojen kuvia! :) Se viikonloppuinen Pahatar-meikkikin oli todella huikea ja otsatukka näyttää myös kivalle :)

    1. Olen ottanut nyt tavaksi, että JOTAIN on tehtävä blogin eteen edes kerran päivässä, oli se sitten mitä vaan, mutta nyt on jäänyt taakse jopa viikkojen mittainen laiskottelu :) Jospa tämä tästä taas aktivoituisi tosiaan enemmän.

  2. Wooooo tämä on hieno! Tollanen otsis mullakin oli joskus ja säännöllisin väliajoin kaipaan sitä takaisin… :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.