.KOSTEUTA, KOSTEUTA, KOSTEUTA.

Tervetuloa Purkkimafian puolelle! Tästä tämä lähtee rullaamaan, vaikka nyt vielä todella oudolta tuntuukin tämä WordPress. Uusi banneri on paikoillaan ja blogin vanha tummanpuhuva ulkoasu on nyt historiaa ja jatkossa ollaan tässä vaaleammassa pohjassa. Ihan mukavaa vaihtelua ja varmasti moni tykkää, että tekstiä on mukavampi lukea, vaikka mulle itselle vähän sitä tummanharmaata jääkin ikävä. Bannerista vielä sen verran, että halusin hieman pienentää Sensaisti-sanan roolia blogin ulkoasussa ja tuoda enemmän esille itse kirjoittajaa, eli minua. Eli tein virvet, he he, jota olin suunnitellut ensimmäisen kerran jo joskus viime kesänä, mutta silloin ei tuntunut olevan mitään paukkuja blogin suuntaan. Kun tämä Purkkimafia-homma sitten lähti käyntiin, totesin, että tämähän on täydellinen paikka tehdä tämä pieni nimi/bannerimuutos, kun muutkin asiat muuttuu samalla niin miksei sitten tämäkin. Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta?

891_purkkimafia_ajatus

Pidemmittä puheitta sitten päivän aiheeseen:

Ajattelin, että olisi kohdillaan pieni muistutus tähän helmikuulle, että talvea on vielä jäljellä ja jos et vielä ole hoksannut hankkia jotain lisäkosteutusta ihollesi, nyt viimeistään on sen aika! Mä olen ainakin itse huomannut, että mun iho on kuivimmillaan juurikin tammikuusta suunnilleen huhti-toukokuuhun, kun iho on jo pidempään kärsinyt kylmemmistä ilmoista ja jatkuvista lämpötilanvaihteluista (sisälle-ulkoilmaan-sisälle-ulkoilmaan).

Sen huomaa myös meikkiasiakkaista, jotka eivät kaikki ole huomanneet huolehtia ihonhoidosta asianmukaisesti vuodenaikaan nähden. On aika hurjaa levittää asiakkaan kasvoille kosteusvoidetta ennen meikkiä, kun ihon pinta tuntuu sormiin lähinnä hiomapaperilta. Enkä edes paljoa liioittele! Oikeasti, huolehtikaa siitä säännöllisestä kuorinnasta ja kunnollisesta kosteutuksesta.

892_Clarins_HQ_Bi-Phase

Yksi mun omista lemppareista kosteusseerumeiden rintamalla on Clarinsin nimihirviö: HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase. Nimensä mukaisesti tuote on kaksifaasinen (vesi+öljy), eli se täytyy ravistaa aina ennen käyttöä, että faasit sekoittuvat keskenään.

Tämän kanssa lähtee kyllä iholta kuivan kiristävä tunne, oli se sitten pintakuivuutta tai syvemmälläkin vallitsevaa kuivuutta. Käytetään aamuin illoin tai pelkästään iltaisin. Jotkut tykkää käyttää kuurina silloin tällöin, kun tuntuu tarpeelliselta, toiset käyttävät jatkuvasti ympäri vuoden. Mulle tämä on täydellinen iltakäytössä, jolloin tykkään muutenkin kerrostella hoitotuotteita enemmän. Pintakuivuus ja kuivat hilseilevät läikät on kyllä historiaa jopa jo muutaman päivän käytön jälkeen, eli tulokset on nopeita, mutta ei silti kannata heti lopettaa käyttöä, koska se kuivuus kyllä varmasti palaa jonkin ajan kuluttua. Tämä on tosiaan seerumi, eli aina hoitovoide vielä tämän päälle.

Olen tästä kirjoittanut joskus vuosia sitten jo, ja kuten näkyy, on pullon muoto hieman muuttunut modernimpaan suuntaa, which is nice. Hinta hipoo jotain 60€.

16 thoughts on “.KOSTEUTA, KOSTEUTA, KOSTEUTA.

 1. Tämä on yksi omista suosikeistani, juuri loppuikin. Nyt käytän muita avattuja seerumeita loppuun, mutta varmasti palaan taas tähän jossain vaiheessa, huippuhyvää kamaa.

  Tuntuu aika oudolta tämä uusi ulkoasusi, mutta nopeasti silmä tottuu vaaleaankin :D Uudistus on hyvä asia, niin kuin tämä Purkkimafia sen todistaa!

 2. Mulla taitaa olla tästä se pieni testipullo. Pitääkin kokeilla, kosmetologikin sanoi, että iho muuten hyvässä kunnossa, mutta hieman kuiva.

  1. Kannattaa alkuun testata vain iltakäytössä, koska tässä on kuitenkin niitä öljyjä, ettei sitten meikki lähde heti liikkeelle :)

 3. Tästä tuli myös mun suosikkini. Juuri loppui ja nyt testissä toinen, mutta kyllä olen tätä kaivannut! Pakko-ostos jossain vaiheessa taas.

 4. Tää on ollut ensimmäisiä selektiivisiä kosmetiikkatuotteita, mitä olen ostanut, vuosi taisi olla 2008 :) Sain aikoinaan pienen testipullon ja rakastuin, todella tehokasta kamaa! Ostin seerumin uudelleen muutama vuosi sitten mutta jokin oli muuttunut..siihen aikoihin iho tuntui reagoivan vähän kaikkeen kosmetiikkaan negatiivisesti ja annoinkin loppupullon äidilleni, joka on käyttänyt sen ilolla loppuun ^_^ Jos äitini oma-aloitteisesti ostaa uuden pullon tilalle, voisinkin joku kerta käydä vähän sitä lainailemassa ja kokeilla, miten iho reagoisi nyt. Mutta hyvää kamaa, muistan kyllä olleeni tosi harmissani kun huomasin että nyt on etsittävä seerumille uusi osoite :P

  Ja hyvältä näyttää uusi ulkoasu :)

  1. Silloin, kun seerumi vaihtoi pakkausta tähän pyöreämpään, vähän muuttui myös sisältö, mutta ei mitenkään radikaalisti. Lähinnä se öljyinen tunne on nykyään hieman vähemmän öljyinen, eli tämä on mukavampi käyttää myös aamulla jos ihoa vähän kiristelee. Kosteustehoissa en ole itse huomannut muutosta entiseen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.