.MAC MAGENTA + HEROINE + FLAT OUT FABULOUS.

*Postauksessa mainoslinkkejä

903_MAC_09

MAC Matte Lipstick sävyssä *Heroine oli vähän sellainen pakko-ostos. Tämä tosiaan löytyy varmaan lähes kaikilta kosmetiikkabloggaajilta suunnilleen koko maailmassa, joten täytyihän munki se hankkia. Tosin ei se ollut ainut syy, olin muutenkin jo pikkuhiljaa lämpenemässä näille violeteille huulipunille ja nyt sen sitten vihdoinkin ostin.

904_MAC_10

Vaikka mulla on kyllä ollut fuksiaisia ja luumuisehkojakin huulipunia niin mitään näin violettia mulla ei kyllä koskaan ole ollut. Heroine näyttää kuvassa hieman tummemmalta kuin mitä se todellisuudessa on.

905_MAC_12

Mulle tosiaan suositeltiin tämän kanssa Magenta -huultenrajauskynää, mutta kyllähän se on vähän pinkimpi kuin Heroine. Periaatteessa ne kyllä sopii yhteen ihan ok, mutta Magentasta saattaa jäädä vähän sellainen pinkki ulkoreuna, kun nämä laittaa huulille.

906_MAC_32

Kuten ehkä vähän näkyy näissä kuvissa. Rajauksena tosiaan Magenta, puna Heroine. Varsinkin alahuulelta tässä näkyy tuo Magenta hieman erillisenä, vaikka yritin tarkasti levittää punan sen päälle. Livenä ero näkyi hieman selvemmin kuin tässä kuvaparissa. Ei siis ihan paras yhdistelmä, mutta paremman puutteessa kyllä käy.

907_MAC_34

Päätin kokeilla miltä Heroine näyttäisi *Nightmoth -huultenrajauskynän kanssa ja vastaus on, että tältä. Näiden tummuusero on ehkä hieman liikaa ollakseen enää ihan nätti. Menettelee, mutta ei edelleenkään ihan paras vaihtoehto. Päädyin siihen, että etsin Heroinelle toisen kynän jostain, eli ryhdyn kantamaan Heroinea käsilaukussa, että voin tehdä empiirisiä tutkimuksia eri merkkien parissa.

908_MAC_36

Mutta sitten, kun paritin Magenta -kynän MAC Retro Matte -huulipuna Flat Out Fabulousin kanssa niin napakymppi! Magenta ja *Flat Out Fabulous mätsää yhteen suunnilleen täydellisesti! Olen tähän saakka käyttänyt Flat Out Fabulousia Chanelin 55 Fuschia -kynän kanssa, joka sekin on ollut ihan toimiva, mutta tämä on vielä parempi. Chanelin kynä teki huulipunasta huomattavasti pinkimmän, kun taas Magentan kanssa huulipunassa säilyy se jännä violettinen sävy. Ei siis mennyt Magentan osto yhtään hukkaan, vaikka sitä vähän alkuun jo pelkäsin :)

909_MAC_37

Tässä vielä kuvauspäivän saldoa MAC-huulipunien osalta. Kaikissa muuten sama meikki, vain huulipuna vaihtuu.

–>
Magenta + Flat Out Fabulous.
Magenta + Heroine.
Nightmoth + Heroine.
Nightmoth + Cyber.

*Postauksessa mainoslinkkejä

25 thoughts on “.MAC MAGENTA + HEROINE + FLAT OUT FABULOUS.

 1. Flat Out Fabulous on niin mahtava <3 Rakastuin siihen viime keväällä ja se on edelleen yksi ihan suosikkeja.

 2. Komppaan Petraa- ah mitä kuvia! Ja ah mitä punia! Onneksi multa puuttuu vain Cyber, olisin muuten ensimmäisenä rahat kourassa MAC-tiskillä vinkumassa näitä KAIKKIA…

 3. Mä en jossain vaiheessa voinut ajatellakaan, että olisin hankkinut jotain lilaan viittaavaa punaa. Juuei. Mutta sitten kun tuota Heroinea alkoi näkymään blogeissa niin….se oli menoa se. Nyt mulla on vaikka kuinka monta lilaa punaa :D Blogs made me do it!

 4. Mulla ei vielä ole Heroinea!! Eikä mitään muutakaan violettia punaa. Olenko jotenkin viallinen?

 5. Todella loistavia noi vertailukuva, jo niitä vilaisemalla saa tosi hyvän käsityksen. FOF:n kanssa toi rajauskynä on niin PERFECT! <3

 6. Mä olen jo muissakin blogeissa näitä kuolannut ja nämä on kyllä pakko saada tavalla tai toisella! Pitää tehdä päiväreissu Turkuun jos en muuta keksi :D

 7. Oi toi Flat Out Fabulous! Mä voin käyttää Macilta Matte- ja Glaze-punia joten MIKSI mulla ei ole tota sävyä?!

 8. Hyvännäköisiä kuvia! Mä en oo vielä oikein ihastunut Heroineen vaikka sen omistankin, mutta Flat Out Fabulous on ihan rakkautta <3

  1. Heroine on vähän jännä. Mäkään en ole sitä ihmisten ilmoilla vielä käyttänyt, koska sitä oikeaa rajauskynää ei vielä ole ja ilman rajauskynää mä en meikkaa huuliani. Täytyy ehkä testailla vielä joillain, mitä mulla jo on.

 9. Nuo ihan tummimmat sävyt eivät kyllä sovi sinulle pätkääkään. Näytät kylmältä/kovalta ja reilusti vanhemmalta. :( Raikkaat luonnolliset sävyt sopivat (mielestäni kenelle tahansa) sinulle parhaiten.

  1. En itsekään valitsisi kovin tummaa huulipunaa kovin usein. Olen enemmän kotonani vaaleammissa tai raikkaammissa, mutta vaihtelu virkistää :) Ja onhan tuo tumma enemmän statement-huulipuna kuin aktiivikäyttöön suunniteltu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.