.VAMPYYRI.

*Postauksessa mainoslinkkejä

1247_vampire_14-2

Vampyyrit on ollut 2000-luvulla hyvinkin voimakkaasti muotia ja erilaisia vampyyriaiheisia kirjasarjoja, tv-sarjoja ja elokuvia onkin tullut kuin liukuhihnalta. Vampyyrien kuvaus kuitenkin tuntuu vaihtuvan joka kerta. Toiset vampyyrit on yltiöpäisen kauniita, joiden valtaan lankeaa herkästi. Toiset vampyyrit on enemmänkin monstereita. Jotkut kimmeltää auringossa, joillakin on punaiset tai keltaiset silmät, joidenkin silmät hehkuu. Joillakin on kulmahampaat, toisilla ei, toiset voi karkottaa valkosipulilla tai tappaa terävällä puukepukalla, toiset sanoo, että ne on ihmisten keksimiä huuhaa-keinoja, jotta ihmisillä olisi edes jonkinlainen toivo selviytymisestä jos vampyyrin kohtaa. Toiset vampyyrit eivät voi astua auringonvaloon, toiset taas voivat. Joidenkin hiuksia voi leikata, joidenkin hiukset kasvavat samantien takaisin samaan mittaan kuin missä ne oli vampyyriksi muuttuessaan. Valitse sitten näistä, että millaisen vampyyrin sitä oikeastaan loisi.

1248_vampire_09-2

Päädyin lopulta semipelottavaan versioon. Pyöritään jossain siellä ”elävä kuollut” -akselilla ennemmin kuin Miss Universum -päässä. Tämäntyyppisen vampyyrilookin voisin oikein mainiosti toteuttaa vaikkapa naamiaisiin.

1249_vampire_17-2

POHJA:
Guerlain Tenue de Perfection 01
+ Chanel Le Blanc
Armani HP1
*Sensai Loose Powder
*MAC Matte Wedge varjostuksiin
MAC Pro Longwear Eye Shadow Mauveless varjostuksiin
Sleek Blush Scandalous
Inglot matte 352 valopuuterina

1250_vampire_08-2

Pohjan sekoitin vaaleasta peittävästä meikkivoiteesta ja Chanelin Blancista. Peitin myös silmänaluset, vaikka se nyt ei varsinaisesti olisi ollut tarpeen :D Varjostin kasvot ruskealla ja violetilla luomivärillä, poskiin tilkkanen punaista poskipunaa ja mattaista vaaleaa luomiväriä valokohtiin.

1251_vampire_01-2

SILMÄT:
MAC Impeccable Brow Pencil Black
Inglot matte 352 vaalea
MAC Pro Longwear Eye Shadow Mauveless
Clinique Wear Everywhere Greys – Grey matters + Stroke of midnight
Shiseido Lip Pencil OR310
Sleek Blush Scandalous
*DUO -ripsiliima
Ripsinauhat

1252_vampire_05-2

Päädyin silmämeikissäkin tosiaan kaunistavan sijaan ”elävään kuolleeseen”. Vaalean mattapohjan päälle varjostin purppuraisen violetilla luomivaon ja alaluomen. Tummensin silmänalusia Mauvelessilla ja Grey Mattersilla. Rajasin silmiä sekä mustalla että punaisella, joka teki silmistä väsyneen ja vähän elottoman näköiset. En laittanut ripsiväriä ollenkaan, vaan lisäsin vain ripsinauhat.

1253_vampire_03

HUULET:
Clarins Lip Pencil – 03 Nude
Joe Blasco Lip Pencil – True Red
Sensai The Lipstick 01
*MAC (Satin) Cyber

1254_vampire_06

Halusin huulista vähän erilaiset kuin normaalisti, mutta pysyin silti perinteisessä punaisessa. Rajasin ensin huulet ihan kevyesti Nude-kynällä, jonka jälkeen aloin sutimaan alahuuleen Sensain punaista huulipunaa pystyvedoin. Rajasin ylähuulen kunnolla punaisella ja täytin punalla. Huulten sisäreunaan laitoin ihan tilkkasen violettia Cyber-huulipunaa, mutta se vähän tuntui häviävän kuvissa.

1255_vampire_10-2

Tätä meikkiä oli omalla tavallaan hyvin hauska tehdä. Harvoin sitä saa silmänalusia tummentaa tai ylipäätään tehdä itsestään vähän pelottavan näköistä :D Silmät on muuten vaalennettu ja värjätty photarilla.

1256_vampire_16-2

Totesin tätä kuvaa muokatessa, että hymyilevä ja väsynyt vampyyri on aika spooky!

1257_vampire_12-2

Me and my bat.

*Postauksessa mainoslinkkejä

14 thoughts on “.VAMPYYRI.

  1. JESSSS tää on niiiin siisti! Kyllä! Teenkö mä sen ihmissuden? Vähän vaan jatkan kulmakarvoja joka suuntaan?

  2. Uulalaa mikä vamppi! ;) Tulee mieleen Bram Stokerin Draculan vamppi-neidot! Huulimeikki varsinkin on ihana, ikäänkuin rusotus tulisi juuri hörpitystä verestä *spooky*

    1. Sitä vähän tolla huulimeikillä hainkin :D Meinasin ensin jättää ylähuulen samanlaiseksi kuin alahuulen, mutta se näytti jotenkin väärältä, joten siksi tuollainen ratkaisu :)

  3. Oot vähän väsyneen näkönen… :D Vitsit, saitpa pienillä jutuilla ison muutoksen aikaan! Tämmöset vampyyri-lookit on just mun mieleen, ei mitään liian överiä vaan hienostunutta. Ja ei muutaku Alexander Skarsgård (selkeesti Nano) kainaloon ja menoks <3

  4. Tämä on kyllä ihan kamala ja törkeän upea, kuten kyllä nää kaikki aikasemmatkin erikoisemmat meikit! Ensimmäinen kuva on niin hurja et meinas puhelin tipahtaa kädestä :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.