.INGLOTIT JÄRJESTYKSEEN.

Kävin hiljattain INGLOT-ostoksilla, mutta silloin niiltä puuttui viiden luomivärin paletti, jota olin myös menossa hakemaan. Laitettiin se mulle sitten varaukseen, että laittavat mulle tekstarin, kun niitä on taas saatavilla ja se tekstiviesti tuli eilen, eli heti töiden jälkeen taas INGLOTille Kluuviin.

1261_inglot_jarjestelya_01-2

Päätin sitten ostaa samalla myös pari poskipunaa täydentämään viimeksi ostamaani poskipunapalettia, koska eihän se nyt puolityhjäksi voi jäädä!

1262_inglot_jarjestelya_03

Tässä näkyykin uusimmat INGLOT-hankinnat kaikki yhdessä. Viimeksi esittelinkin jo tuon luomiväripaletin ja poskipunista kaksi oikeanpuolimmaista. Nyt tämä lämminsävyinen paletti on täydellinen.

1263_inglot_jarjestelya_04-2

Mulla oli ennestään jo yksi INGLOT poskipunapaletti, jonka taisin ostaa jostain kauneusmessuilta. Nyt mulla on näpsäkästi sekä kylmäsävyinen että lämminsävyinen setti, luulisi näistä löytyvän sopiva sävy melkeinpä kenelle tahansa, jos siis teen meikkejä joillekin muillekin kuin itselleni. Mutta toki itsellekin on nyt valinnanvaraa vaikkapa niitä meikkilookkeja varten ja tietysti muutenkin.

Näissä on muuten ihan tolkuttomasti pigmenttiä, eli pitää olla vähän varovainen annostelun kanssa, tulee herkästi sudittua överit. Laitoin kuvaan kaikkien poskipunien värikoodit, mutta en tiedä onko näitä kaikkia enää valikoimassa, varsinkaan tuosta kylmästä paletista, koska se on ostettu muutama vuosi sitten.

1264_inglot_jarjestelya_05-2

Tein myös pientä tuunausta mun INGLOT luomivärinappien kanssa. Yhdessä vaiheessa, kun käytin näitä enemmän myös reissuilla, tein omia sekoituksia napeista ja palettien alkuperäiset ideat meni ihan peffalleen, enkä vaan ole koskaan palauttanut järjestystä mihinkään järkevään ennen kuin nyt. Vihdoinkin.

Nyt kaikissa paleteissa on joku idea ja väriteema. Ehdottomasti eniten olen käyttänyt toisiksi ylimpänä olevaa ruskeaa palettia (ylläri?), se on ehdottomasti ollut mun onnistunein INGLOT-paletti koskaan. Tykkään myös ruskea-petrooli -paletista ja tuosta violetista paletista, niitä olen myöskin käyttänyt suhteellisen säännöllisesti. Muita paletteja ei ole ihan hirveästi tullut alkuinnostuksen jälkeen käytettyä. Mutta nyt, kun paletit on taas nätisti järjestyksessä, luulen että alan taas käyttämään näitä hieman enemmän ja yritän pitää paletit nyt tämmöisinä, ettei ne taas mene sekaisin ihan miten sattuu.

1265_inglot_jarjestelya_06-2

Tässä vielä nykyisessä järjestyksessä olevat paletit värikoodeineen.

M = MATTE
BP = BROW POWDER
R = RAINBOW
P = PEARL
AMC S = AMC SHINE
D.S. = D.S.

MATTE -luomivärejä mulla on jo 9 kpl, PEARL -laatua taas jopa 12 kpl. AMC SHINE -laatua mulla on vain neljä ja D.S. vain kolme. INGLOTIN luomiväreistä mielestäni ehdottomasti parhaimpia on PEARL ja MATTE -laadut, mutta myös AMC SHINE on ihan jees, mutta tykkään siitä kuitenkin vähän vähemmän kuin edellisistä. Huonoimpana kuitenkin pidän D.S. -laatua. Se on kuivahko ja herkästi rikkoutuva (kuten näkyy tuosta yhden paletin tummanruskeasta (458) ja se myöskin varisee herkemmin kuin muut.

Mutta se mikä kaikille näille on yhteistä, on hyvä pigmentti! Vaaleasta tummimpaan näissä on kaikissa hyvä pigmentti. Väriä ei tarvitse siveltimeen paljoa, kun homma on jo melkeinpä hoidettu. Mutta kirkkaissa ja tummissa väreissä kyllä kannattaa varautua siihen, että nämä kaikki saattaa jonkin verran varista jos käyttää karvasiveltimiä. Sormin levitettynä varisemista tietysti tapahtuu paljon vähemmän jos ollenkaan, mutta olen viime aikoina koko ajan enemmän ja enemmän käyttänyt siveltimiä meikkaamiseen. Jos variseminen ärsyttää niin kannattaa meikata silmät ensin ja siivota silmänaluset vaikkapa sillä misellivedellä ja jatkaa sitten vasta muuhun meikkiin.

1266_inglot_jarjestelya_08

Olen huomannut, että nuo napit harvemmin lähtee sillä kannen magneetilla irti, vaikka teoriassa niin pitäisi tapahtua, joten olenkin todennut, että joku apuväline nappien irroittamiseen on ihan paikallaan. Mulla on tuommoinen ohut metallinen meikkispaatteli, jolla napin saa helposti irti paletista tekemättä suurempaa vahinkoa.

1267_inglot_jarjestelya_09

Spaattelin saa helposti napin ja paletin reunan väliin ja siitä sitten varovasti kangottamalla napin saa ulos jos tarvitsee vaikkapa tarkistaa sävyn värikoodi pohjasta. Olen ihan harkinnut, että tekisin jonkun pysyvän koodiratkaisun näihin paletteihin napin viereen ettei tarvitsisi tätä tehdä jatkuvasti.

1268_inglot_jarjestelya_10

Nämä menee hämmentävän pieneen tilaan tarvittaessa. Tykkään näistä varsinkin jos tarvitsee mennä johonkin meikkikeikalle. Näiden lisäksi muutama ylimääräinen paletti niin pärjää aika pitkälle luomivärien osalta, vaikka olisi useampiakin meikattavia samalla keikalla.

Veikkaan, että mun INGLOT-hankinnat on nyt toistaiseksi tässä, kunnes keksin taas, että multa puuttuu jotain :D

7 thoughts on “.INGLOTIT JÄRJESTYKSEEN.

  1. Kyllä Inglotit on sitten ihania <3 niin pigmenttisiä ja laadukkaita. Tykkään kokoamissysteemistä koska jos ei tykkää enää jostain niin voi just itse vaihdella palikoiden paikkoja ja näin luoda uusia kokonaisuuksia itselleen :)

    1. Mäkin olen monesti vaihdellut INGLOT-palettien nappeja paikasta toiseen esim. reissuja varten, kun olen halunnut jotain tiettyä mukaan. Joskus olen vaihdellut päällimmäisenä säilytettävään sellaisia hyviä perusvärejä, joita voin käyttää useiden muiden merkkien luomivärien kanssa. Joskus taas vaihtoja tulee tehtyä vain siksi, että olisi jotain erilaisia kokonaisuuksia kuin yleensä :)

  2. Nyt alkoi tehdä mieli noita! Olen tietoisesti kiertänyt Inglotin kaukaa. Mutta niistä saisi näppärästi kasattua pienen reissupaletin itselleen.

    1. Mä tykkään erityisesti siitä, että oman paletin voi koota juuri niistä väreistä kuin haluaa, ei tarvitse tyytyä valmiin paletin väreihin, joista yleensä vähintään yksi tai kaksi on sellaisia, joita ei ehkä itse valitsisi.

  3. Ihan mahtava kokoelma! Mulla on toistaiseksi 20 luomivärinappia Inglotilta ja kaikki on kyllä todella hyviä. Pearl-laadusta tykkään eniten kans. Pitääkin kaivaa Inglotit jälleen esille, se oli nimittäin mun ensimmäinen meikkirakkaus :))

    1. Mullakin luomivärihulluus puhkesi kunnolla INGLOTien myötä :D Näitä järjestellessä päätin taas, että yritän käyttää näitä vähän enemmän ja myös niitä paletteja, joita olen käyttänyt vähemmän. Olen viime vuosina oikeastaan käyttänyt tosi paljon vain neutraalihkoja värejä ja unohtanut kaikki värikkäämmät kokonaan. Ehkä pitäisi taas ryhdistäytyä niiden värienkin käytössä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.