.LE BLANC DE CHANEL.

Chanelin ”blankki” kuuluu jo klassikkotuotteiden ryhmään. En edes tiedä kauanko tämä tuote on ollut markkinoilla, mutta melko kauan joka tapauksessa. Jos joku sanoo haluavansa Chanelin ”blankin” niin kaikki yleensä tietää mistä on kyse.

1372_Chanel_LeBlanc_01

Hiljattain tämä klassikkotuote on kuitenkin uudistunut sen verran, että entisen kaatopullon sijasta tässä on nyt pumppu, josta itse ainakin tykkään PALJON enemmän kuin kaatopullosta. Samalla uudistettiin hieman tuotettakin ja siitä tehtiin vähän vähemmän valkoinen, eli käyttännössä tarkoittaa siis hieman läpikuultavampaa kuin ennen. Edelleen mielestäni hyvä muutos.

LE BLANC DE CHANEL Multi-use Illuminating Base on sellainen valo- ja pohjustustuote, joka tosiaan sopii monenlaiseen tarkoitukseen, tässä esimerkkinä muutama tapa:

– Pohjustuksena koko kasvoille ennen meikkivoidetta –> antaa iholle kuulautta, valoa ja kirkkautta, mutta meikkivoiteen alla jää kuitenkin kevyeksi ja luonnolliseksi valohehkuksi.

– Sekoitettuna meikkivoiteeseen –> tuo hehkua meikkipohjaan tehokkaammin kuin alle laitettuna ja samalla hieman kirkastaa meikkivoiteen sävyä.

– Meikkivoiteen vaalentamiseen –> jos kesällä/syksyllä ostettu meikkivoide jää talvella liian tummaksi, voi sen kanssa sekoittaa Blancia ja samaa meikkivoidetta voi käyttää talven yli.

– Meikkivoiteen päälle valoksi –> taputellen (esim. sormin tai Beautyblenderillä) varovasti kasvojen valokohtiin saadaan tehokkain valoefekti, joka on silti voidemaisuutensa vuoksi yllättävän luonnollinen.

– Sekoitettuna huulipunan kanssa –> saat heleän voidemaisen poskipunan.

1373_Chanel_LeBlanc_02

Le Blanc levittyy iholle nätisti ja ohuesti. Ei jää iholle näkyväksi kerrokseksi vaan häivyttyy silleen kuin iholla ei mitään olisikaan, mutta silti iho on kuulaampi, hieman vaaleampi ja paremmin valoa heijastava. Myös tuoksu on hyvin hienostunut ja chanelmainen. Tämä myöskin sekoittuu erilaisiin meikkivoiteisiin mukavasti. Parhaimmillaan mielestäni kuitenkin ohuempien meikkivoidekoostumusten kanssa, jolloin valohehku pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Toki tämä myöskin keventää peittävämpiä meikkivoiteita juuri sen aavistuksen kevyemmiksi.

Le Blancin koostumus on öljytön, joten tämä sopii kaikille ihotyypeille, jopa rasvaisemmallekin iholle. Toki ihotyypin mukainen kosteusvoide on hyvä levittää aina ennen meikkaamista ja kyllä tämä pohjustuskin levittyy iholle nätimmin jos se on kosteutettu.

Itse tykkään tästä ehkäpä eniten meikkivoiteeseen sekoitettuna ja olenkin käyttänyt tätä parin hieman liian tumman meikkivoiteen kanssa viime keväänä ja joihinkin ”Monkey See Monkey Do” -meikkeihin olen tätä käyttänyt vaalentamaan meikkivoidetta hieman reippaamminkin. Pienemmällä annostelulla tämä antaa meikkivoiteelle vain kevyen kirkastuksen ja valohohteen, mutta reippaammin käytettynä vaalentaa selvemmin. Tykkään tästä myös voidemaisena valona meikkivoiteen päällä, koska tämän antama efekti on hillitympi kuin puuterimaisella valotuotteella tehtynä ja joskus hillitympi vaihtoehto saattaa olla parempi.

1374_Chanel_LeBlanc_03

Onko Chanelin Le Blanc tuttu tuote teille?

19 thoughts on “.LE BLANC DE CHANEL.

  1. Ei ole, mutta kuulostaa huippuhyvältä tuotteelta! Mulle kun tuuppaa aina kaikki meikkivoiteet olemaan aavistuksen liian tummia.

  2. Hmm. Onko tää siis selkeästi läpikuultava, vai löytyykö peittoa? Mä käytän aina valkoista meikkivoiteiden vaalentamiseen, mutta esim. MACin valkoinen Face&Body tekee toisinaan koostumuksesta liian läpikuultavan.

  3. Enpä ole ikinä kuullutkaan! Ja siitä ei ole kauaakaan, kum metsästelin voidemaista tuotetta korostuksiin, kun jotenkin en oikein tykkää jauhemaisista siinä tarkoituksessa.

    Nyt on nimi otettuna muistiin, josko seuraavalla kaupunkireissulla kävisi vähän ostoksilla. :D

  4. On tuttu! Mulla oli se vanhakin versio, mutta kun se oli tosiaan jotenkin niin hankala ilman pumppua, niin jäi aika vähälle käytölle ja tuli lopultaan heitettyä pois. Nyt ostin keväällä laivalta tuon uuden version ja olen kyllä tykännyt. Mutta oli tosi kiva lukea näitä vihjeitäsi! Täytyykin kokeilla uusia käyttötapoja :)

  5. Tää on ihana <3 MUTTA en olekaan tajunnut kokeilla meikkivoiteen päälle. Heti huomenna siis!

  6. Ei ollut ennestään tuttu tuote, mutta alkoi kyllä nyt kiinnostaa melkoisen paljon!
    Varsinkin kun kaapista löytyy ainakin yksi liian tumma meikkivoide (Livboxista tullut Lumenen, enkä halua heittää käyttämättömiä tuotteita poiskaan koskaan :D), niin ehkäpä tähän voisi sen takia panostaa :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.