.FIFTARI-TANYA.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Tässä postauksessa päästään taas näkemään jonkun toisen kasvoja kuin mun, koska vaihtelu virkistää, eikös niin :D Tanyalla oli kaverinsa kanssa kuvaukset, ihan vaan hauskan takia harrastusmielessä ja kysyi sitten multa, että voisinko tehdä hänelle meikin ja lopulta päädyin tekemään myös kampauksen, vaikka en kyllä mikään kampaaja olekaan.

1583_tanya_ennen_jalkeen

Päädyttiin tekemään tuollaiset victory rollsit hiuksiin ja kiharrettiin auki jäävät hiukset. Näissä kuvissa kiharretut hiukset on vielä nipsuilla kiinni viilenemässä sillä aikaa, kun tein meikin valmiiksi. En ole koskaan ennen tehnyt mitään tuollaisia tukkarullia, mutta katsoin Youtubesta tutoriaali-videon ja eihän se nyt niin vaikeaa sitten ollut kuitenkaan. Olisihan ne voineet olla hienommatkin, mutta aika hyvä silti ottaen huomioon, etten ole mikään hiusekspertti.

Meikissä päädyttiin perinteiseen wing-liner ja punaiset huulet -komboon, koska se toimii aina ja on hyvin tyypillinen fiftari-meikkityyli.

1584_tanya_22

En enää ihan tarkalleen muista mitä kaikkia tuotteita käytin meikissä (ainakin luomiväreistä saattoi jäädä jotain pois), koska en luonnollisestikaan kirjoittanut mitään ylös, mutta tässä ne, jotka muistan varmasti:

Rimmel punakorkkinen meikkivoide 091+201
*HR Magic Concealer 02
Diego Dalla Palma riisipuuteri
Clarins Splendours aurinkopuuteri
*MAC Wedge (nenävarjot)
The Body Shop poskipuna 03 Flushed
Sensai Highlighting Powder

Sensai Eyebrow Pencil EB01 (*uusittu versio)
*Elizabeth Arden Advanced Eye-Fix Primer
Clarins 02 Nudes (vaalea)
Clarins 50 So Chic (valkoinen)
Guerlain 04 Bois de Rose (mudanruskea)
Guerlain 06 Les Fumes (tumma harmaanruskea)
L’Oreal geelirajaus
The Body Shop poskipuna 03 Flushed

Joe Blasco True Red -rajauskynä
*YSL Rouge Pur Couture 01

1585_tanya_26

Lopulta avattiin vielä kiharretut hiukset ja mä tupeerasin rullien takaa hiuksia vähän pöyheämmäksi ja availin kiharoita pehmeämmiksi ja hiuslakkaa perään niin maan pirusti.

1586_tanya_24

Meillä oli myös tämmöinen Nano-avustaja, joka tykkäsi olla mukana :D

1587_tanya_90

Hiustenlaittoon käytin kiharrinta, Davinesin suolasuihketta, KMS:n Free Shape ja Hair Stay -suihkeita (edellämainitut saatu blogin kautta), piikkikampaa, hiusharjaa, klipsejä ja hiuspinnejä. Keittiön pöytätasot oli täynnä siveltimiä ja meikkituotteita :D

Laitan tähän loppuun vielä kuvaajan ottamat valokuvat kuvauspaikalla (jossa en siis itse ollut enää, koska piti mennä töihin). Kuvaajana oli Tanyan kaveri Dave Hirvonen, joka on harrastelijakuvaaja. Sain 18 kuvaa, arvatkaa oliko vaikea valita vain muutama!

1588_Tanya_01
Kuva: Dave Hirvonen

1589_Tanya_03
Kuva: Dave Hirvonen

1590_Tanya_18
Kuva: Dave Hirvonen

1591_Tanya_12
Kuva: Dave Hirvonen

1592_Tanya_04
Kuva: Dave Hirvonen

Ah, noi valot hehkuu niin kauniisti Tanyan kasvoilla! Mitäs tykkäätte lookista?

*Postauksessa mainoslinkkejä

8 thoughts on “.FIFTARI-TANYA.

  1. On se ihmeellistä, mitä meikillä, erityisesti kasvojen muotoilulla voi saada aikaan. Kaunis malli on luonnontilassakin, mutta meikattuna kyllä muuttuu nätistä tytöstä kohtalokkaaksi kaunottareksi. Hieno on.

  2. Upea! Tuollaiset fiftari-rullat mäkin haluisin oppia tekemään, ne on jotenkin niin kauniit! :D Ja malli on mitä kaunein, upeaa. Katse kyllä kiinnittyi osaksi autoonkin, mulla on joku juttu vanhoja autoja kohtaan…

    hanna
    http://www.hannamariav.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.