.NAKED SMOKY.

*Postauksessa mainoslinkkejä

1741_UD_Naked_Smoky_35

Syksyllä imestynyt Urban Decay Naked Smoky -luomiväripaletti on ollut mun tämän syksyn suosikkeja aivan ehdottomasti ja ostin sen heti julkaisupäivänä Elisan suosiollisella avustuksella. Yksittäisistä luomiväripaleteista tämä Smoky-paletti on ollut eniten käytössä ilmestymisestään saakka. Eikä sinänsä ihme, onhan tämä aivan oivallinen paletti! Muista Naked-paleteista multa löytyy se ensimmäinen Naked, Naked 2, *Naked 2 Basics (pienempi paletti) ja nyt tämä Naked Smoky. *Naked 3 jätin kauppaan, mutta olen harkinnut myös sen hankkimista, vaikka se ei mua niin paljoa kutittelekaan. Nämä isot Naked-paletit kustantaa n. 50e.

1742UD_Naked_Smoky_34

Naked Smoky -paletissa tulee 12 luomivärinappia ja kaksipäinen sivellin. Siveltimen pienempi pää on ihan ok, mutta isompi häivytyssivellin ei jotenkin ota väriä itseensä siihen malliin kuin olen tottunut, joten pieni pettymys siinä, mutta onhan mulla noita siveltimiä ihan tarpeeksi ilman tätäkin.

Luomivärien nimet vasemmalta oikealle: High, Dirtysweet, Radar, Armor, Slanted, Dagger, Black Market, Smolder, Password, Whiskey, Combust ja Thirteen. Neljä sävyä viimeisenä oikealla ovat mattaisia, kaikissa muissa on enemmän tai vähemmän shimmeriä. Shimmerinen vaalea tästä paletista puuttuu (jollaista käytän oikeastaan aina kaikissa meikeissä), mutta sekään ei ole mulle ongelma, koska sellaisia multa kyllä löytyy sekä yksittäisissä napeissa että muissa paleteissa ihan riittämiin.

1743_UD_Naked_Smoky_37

Naked Smoky on tavallaan todella helppo paletti, koska tästä samasta paletista löytyy niin monentyyppistä tummuusastetta. Halutessaan tällä voi tehdä ihan nudea ja hempeää meikkityyliä, mutta yhtälailla tummaa ja dramaattista tai jotain niiden kahden väliltä.

1744_UD_Naked_Smoky_03

Tässä hieman esimakua mitä tällä paletilla voi esimerkiksi tehdä. Jostain mulle käsittämättömäksi jääneestä syystä en merkannut ylös mitä värejä paletista olen tässä meikissä käyttänyt, mutta veikkaisin, että pohjalla lienee Black Market tai Dagger ja häivytyksessä luultavasti Armor ja tippana liikkuvalla luomella oletettavasti joko High tai Dirtysweet. Sisänurkassa ja kulmaluulla oletettavasti Chanelin shimmerinen 46 Lotus.

Teen oman erillisen postauksen tällä paletilla tehdyistä meikeistä huomiseksi.

1745_UD_Naked_Smoky_39

Onko Naked Smoky teidän juttu, vai jätittekö kauppaan?

*Postauksessa mainoslinkkejä

4 thoughts on “.NAKED SMOKY.

  1. Olen ostanut tämän pari kuukautta sitten, mutta käyttänyt vasta pari kertaa. Otan tämän varmasti käyttöön, kunhan nyt ensin jaksan joskus ylipäätään taas meikata. :D Kolmonen on mun ehdoton suosikki Naku-paleteista edelleen.

  2. Kakkonen ja tämä Smoky on mulla aika tasoissa. Smokya on tullut viime aikoina käytettyä aika paljonkin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.