.RUOTSINLAIVANAAMIO.

*Tuote saatu töiden kautta

Tiedättehän sen kalpean aamun ruotsinlaivalla, kun edellisenä iltana on pidetty kavereitten kanssa hauskaa yömyöhään siellä kokolattiamattojen valtaamalla ruotsinlaivalla: iho on kenties turvoksissa ja näyttää elottomalta, kuivalta ja tuntuu, ettei mikään meikki pelasta tilannetta Ruotsiin kohdistuvaa shoppailupäivää ajatellen.

Kannattaa olla sen verran etukäteisvarautunut, että hankkii Sisley Express Flower Gel [hydrating, toning and firming mask] -naamion, jota kauneuspiireissä myös vitsikkäästi ruotsinlaivanaamioksi kutsutaan.

Kun viimeisillä voimillaan silloin yöllä (tai aamulla) raahautuu hyttiinsä niin kannattaa sen verran skarpata, että puhdistaa kasvot ja levittää iholleen tämän Express Fower Gel -naamion niiksi muutamiksi tunneiksi mitä ehtii nukkumaan ja voin taata, että aamulla heräät ihan yhtä krapulaisena, mutta ainakaan iho ei näytä siltä!

1846_Sisley_Express_Flower_Gel_Mask_01-700x468

SISLEY EXPRESS FLOWER GEL -naamio on nimensämukaisesti geelimäinen kosteusnaamio, joka lupaa myös kiinteyttää ihoa välittömästi. Tällä kiinteyttämisellä tarkoitetaan tässä tapauksessa sitä, että kun se ihon pinta on pumpattu niin täyteen kosteutta niin iho näyttää täyteläisemmältä ja näinollen kiinteämmältä. En väitä, että tällä poistettaisiin löysiä helttoja tai mitään sellaista, mutta selvän silotuksen ihonsa pinnalle tällä kyllä saa.

Selvin ero minkä itse huomasin ihossani oli se, että ne ihan pienet hiusjuonteet silmien alla siinä poskipään yläpuolella olivat aamulla kertakaikkiaan hävinneet! Ihon pinta myöskin tuntui aamupesun jälkeen poikkeuksellisen sileältä, pehmeältä ja ikäänkuin täyteläiseltä ja kosteutta tuntui olevan ihossa vaikka muille jakaa.

1847_Sisley_FlowerGelMask2-700x555

Express Flower Gel -naamion pakkauksessa kehotetaan levittämään tuote iholle kolmeksi minuutiksi ja taputtelemaan imeytymätön tuote kasvopaperiin, lopun tuotteen voi jättää iholle yöksi. Itse tosin suosin tuplanaamiointi-menetelmää, eli ensin reilu kerros tuotetta n. 5 minuutiksi, jonka jälkeen tuote on imeytynyt ja sitten vielä vähän vähemmällä määrällä toinen kerros iholle ja nukkumaan. Saattaa jäädä hieman tahmeaksi vähäksi aikaa, mutta se nyt ei ole mua häirinnyt.

Tämä naamio on myöskin yksi niistä harvoista, joita ihan oikeasti SAA laittaa myös silmänympärysiholle ja olenkin aina lätkinyt tätä aika reippaasti myös sinne. Tykkään!

Vaikka tituleeraankin tätä ruotsinlaivanaamioksi niin tämä tosiaan käy erinomaisesti myös ihan kotiarkeen antamaan lisää kosteutta iholle tarpeen vaatiessa, mutta myös esim. pidemmälle lentomatkalle, koska me kaikkihan tiedetään miten kuivattavaa se lentokoneen ilma on. Naamiolla kyllästetty iho näyttää ja tuntuu pitkänkin lennon jälkeen kosteutetulta ja pehmeältä.

Jo ensikokeilulla tykästyin tähän todella kovasti ja saattaapi olla jopa Holy Grail -kamaa! Mä harvoin jaksan kirjoittaa mistään ihonhoitotuotteista, koska mä harvoin huomaan mitään eroa käytön myötä, koska mun ihonhoitorutiini on jo niin hyvä, että mun iho on lähes aina parhaimmassa mahdollisessa tilassaan. Mutta jos joku tuote ihan oikeasti tekee jotain näkyvää parannusta jo valmiiksi hyväkuntoiselle iholle niin silloin se kyllä ansaitsee tulla nähdyksi myös blogissa!

Sisley Express Flower Gel -naamio sopii kaiken ikäisille, kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi ihan niin usein, kuin tuntuu olevan tarve. Saatavilla Stockmannilta ja Sokokselta.

*Tuote saatu töiden kautta

5 thoughts on “.RUOTSINLAIVANAAMIO.

  1. ..Ruotsinlaivanaamio :D Taitais olla monelle myös ihan suositeltava tapaus näin pitkien pyhien aikaan ;)

  2. Tää olis tarpeen.. 40 v ja atopia, niin kaikki superkosteuttava ja virkistävä tarpeen.

  3. En tiedä, sillä menen aina aikaisin nukkumaan, että jaksan kiertää museossa. :) Eipä tosin ole kavereitakaan, joiden kanssa bailaisi.

    Naamio kuulostaa kivalta, mutta on liian hinnakas.

  4. Naurattaa vieläkin tuo ruotsinlaivanaamio. :D Mutta joo, tuote voisi olla sellainen, että pitäisi siitä. Hinnan vuoksi en taida uskaltaa kokeilla, vaikka onkin tällä hetkellä käytössä kalliimpaakin naamiota, mutta lompakko ei kestä kahta. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.