.MAC TIMES NINE.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Milloinkohan nämä MACin ysipaletit tulikaan myyntiin? Vuosi sitten? Kenties enemmänkin, en muista. Jostain syystä ovat jääneet bloggaamatta ja nyt kun juuri hiljattain innostuin Navy-paletista uudelleen, päätin kaivaa vanhat kuvat koneelta ja tehdä lopultakin tämän postauksen muutaman meikkikuvan kera.

MAC_times_nine_07

Kyse on siis näistä kahdesta MAC Times Nine -paletista, jotka ostin ilmestymisen aikoihin. Navy Times Nine ja *Burgundy Times Nine. Alunperin tykkäsin enemmän tuosta Burgundystä ja sitä tulikin alkuun käytettyä enemmän, mutta olen vasta tässä hiljattain lämmennyt sille Navylle ja kuvaillut sillä tehtyjä meikkejä vasta tänä syksynä. Molemmissa paleteissa on sekä mattaisia että shimmerisiä sävyjä sulassa sovussa.

MAC_times_nine_06-2

Burgundy Times Nine. Kirjoitin kuvaan kaikkien värien nimet, jotka löytyi paletin takaa. Tällä Burgundi-paletilla tehdyt meikit on vähän vanhempia kuvia.

MAC_burgundi_times_nine_04

#Noir & Antiqued + Chanelin vaalea.

MAC_burgundi_times_nine_08

Star Violet, Sketch & Honey Lust.

MAC_burgundi_times_nine_14

Embark, Star Violet & Sketch + Chanelin vaalea.

MAC_times_nine_04-2

MAC Navy Times Nine värinimineen.

MAC_Navy_05

Copperplate, Cast Iron, Silver Fog & JG Grey.

MAC_Navy_10

Blonde Mink, Mulled Over, Black Tied & Silver Fog.

MAC_Navy_15

Club, Cloudscape, Silver Fog.

MAC_Navy_06

Mitäs tykkäätte näistä jo hieman old news -paleteista?

*postauksessa mainoslinkki

4 thoughts on “.MAC TIMES NINE.

  1. Ihan superkauniita meikkejä <3 Burgundy löytyy mutta onpas Navy ihana! Club minulla löytyy, samaten Copperplate on ollut. Luovuin siitä kun ei ole kovin pigmenttinen mielestäni. Mutta kokonaisuutena Navy on kaunis <3

  2. En omista mitään noista x9-paleteista, mutta jotenkin mua itseäni eniten viehätti tuo Navy, eikä niinkään Burgundy, jota esiteltiin ja ihasteltiin monessa blogissa, ja joka on hieno sekin. En vaan antanut lupaa itselleni ostaa sitä silloin. Nämä lienevät pysyvässä valikoimassa?

  3. Upeita meikkejä! Hassua, että mäkin oon noista paleteista ajatellut, että toi Burgundy olis enemmän mua, mutta yllättäen näistä sun meikeistä tykkäsin enemmän noista sini-/harmaasävyisistä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.