.LOMAUTUS-PANNUTTELUT.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Ajattelin tuossa, että nythän olisi loistava tilaisuus aloittaa pannuprojekti pitkän tauon jälkeen. (Eka pannuprojekti ja sen lopputulos, toka pannuprojekti ja lopputulos.) Olen tosiaan tehnyt pannuprojekteja ennenkin ihan tarkoituksella, mutta edellisistä on todella monta vuotta jo. Tuumin tässä vaan, että tämä lomautus on aika täydellinen aika tehdä tämmöistä tyhjennysprojektia meikkituotteiden parissa.

Mä meikkaan tosiaan lähes joka päivä, vaikka lähinnä kotosalla aikaani vietänkin. Vaikka tämänhetkinen meikkityyli on hyvin simppeli, tulee siinä kuitenkin käytettyä useampia tuotteita, joten nyt kulutetaan tyhjiksi niin monta tuotetta kuin tässä kesäkuun loppuun mennessä vaan ehtii!

Pannuprojektiin lähti nyt nämä tuotteet. Muutama peitevoide, joskus avattuja ripsivärejä, kulmakyniä, kasvotuotteita ja muutama ikivanha huulikiilto. Osa näistä on niin vanhoja, että rehellisesti vähän hävettää edes näyttää näistä kuvia blogissa :D

Vaikka mä en ole tähän saakka tässä pikameikissä käyttänyt primeria, päätin silti ottaa tämän Guerlain Meteorites Perles -primerin mukaan haasteeseen ja ottaa sen nyt tehokäyttöön. Jos saan tämän tyhjäksi niin sitten otan sen tilalle varmaan jonkun toisen primerin, että pääsisin niistä pikkuhiljaa eroon. Olen muutenkin vähän huono käyttämään primereita kasvoille, joten niitä on päässyt hieman kertymään.

Peitevoiteita otin tähän mukaan kolme. Kaikkia näitä on jo käytetty hyvän aikaa ja olisi jo aikakin saada nämä tyhjiksi. Armani High Precision Retouch 1 on ollut yksi mun lemppareita jo vuosia. Se oli jossain vaiheessa poissa myynnistä (tämä sävy siis), tuli sitten takaisin ja nykyään koko laatu on poistettujen listalla (mutta mulla on vielä yksi jemmakappale odottamassa korkkaamista).

*Dior Forever Skin Correct 1N on näytekoko Diorin uudesta peitevoiteesta, josta olen tykännyt todella paljon, mutta tämä alkaa olemaan jo kohta lopuillaan. Tämän kanssa vaan kävi se klassinen: melkein loppu -> siirryn käyttämään toista tuotetta aktiivisesti. Tyhmää. Nyt tämä pois ekojen joukossa!

*Lancôme Effacernes 02 on, kuten näkyy, vielä vanhassa pakkauksessa, eli tämä on ollut mulla jo pitkään, jonka vuoksi tästäkin pitäisi päästä eroon. Kerralla käytettävä määrä on vain niin superpieni, että tämä varmaan kestää lomautuksen loppuun saakka.

Pikameikissä yksi oleellisin asia on kulmat ja mulla on meikkilaatikossa pyörinyt nämä kaksi kynää jo hyvin pitkään. Kumpikaan ei ole mun lemppari, joten siksi ne onkin jäänyt lempparin varjoon ja vain satunnaiseen käyttöön.

*Lumenen kulmakynä on vielä vanhassa lookissa, joten nyt oikeesti tästä eroon! *NYX:n ohut Micro Brow Pencil on ollut viimeiset 2-3 viikko aktiivikäytössä, mutta silti tuntuu ettei se lopu koskaan. Ehkä vielä joskus tulee se päivä!

Mulla on ollut meikkilaatikossa useampia ripsivärejä avattuna samaan aikaan. Osaksi koska en ole ensimmäisten testausten perusteella niin kovasti innostunut näistä ripsareista, tai koska osa on vesiliukoisia (ei pysy mulla hyvin) tai vedenkestäviä (hankala poistaa) niin ei ole tullut käytettyä kuin silloin tällöin. Nyt kuitenkin, kun on enimmäkseen vain kotona, ei ripsivärin täydellinen pysyvyys ole ehkä prioriteetti numero uno, joten nyt nämä jämät tyhjiksi.

Cliniquen vanha High Impact ruskeana (lopetettu), vesiliukoinen. Tykkään muuten sekä harjasta, massasta että lopputuloksesta, mutta vesiliukoisuus on mulle välillä haaste, kun ne herkästi leimaa iholle päivän aikana.

Sisley So Intense, vesiliukoinen. Tää olis ihan täydellinen ripsiväri massaltaan ja lopputulokseltaan jos tämä vain olisi 38-tyyppinen tai edes vedenkestävä. Kampamainen harja on ihan huippu jos haluaa todella tuuheat ripset.

*Dior Pump n’ Volume, vesiliukoinen. Tälläkin saa aivan upean massan ripsiin, tykkään harjastakin, mutta tämä suttaa mulla hyvin nopeasti sekä ylä- että alaluomen.

Lancôme Cils Tint, vedenkestävä (lopetettu). Tämä on tässä köntässä ainut vedenkestävä ja voin laittaa tätä jonkun toisen maskaran päälle jos haluan pysyvyyttä enemmän tai sitten voin käyttää ihan yksistään jos haluan ihan luonnolliset ripset. Ärsyttävä poistaa, koska tuntuu aina jäävän väriä ripsiin, vaikka kuinka hinkuttaisi.

Näiden lisäksi mulla on satunnaiskäytössä myös 38-ripsari niitä hetkiä varten, kun ripsien pitää oikeasti pysyä paikoillaan, mutta yritän kuitenkin pääasiassa käyttää nyt näitä neljää ripsaria pois jemmoista.

Kasvotuotteista yritän tyhjentää tuota Dr. Hauschkan aurinkopuuteria ja se todennäköisesti tapahtuu seminopeasti. Tässä on hieman jauhoinen koostumus ja tuo reikä suurenee todella nopeasti käytössä. Poskipunista valitsin pannutettavaksi tämän NARS:n Orgasm -sävyn, koska siinä on jo iso reikä keskellä ja toiseksi tämä on ollut mulla jo vuosikausia, olisi ehkä aika päästää tämä jo pois.

Valopuuteriksi valitsin tämän *Sensain Bronzing Duo -minin, jossa on hyvin voimakas hehku, joten tämä menee hyvin valopuuterista ja tummempaa reunaa voin käyttää Dr. Hausckan päällä halutessani.

Huulille valitsin neljä ikivanhaa minikokoista huulikiiltoa. Osa näistä on ollut mulla oikeasti aivan superkauan, toki ne ei ole ollut yhtä kauaa auki, mutta silti. Nämä kaikki on jo lopetettuja laatuja, joten en pureudu niihin sen syvemmin. Urban Decay ja Clarins (vas.) on lähes värittömän näköisiä huulilla, kirkkaan pinkki Clarins (oik) jättää hieman sinipinkkisen vivahteen huuliin ja Armani tuossa oikealla on käytännössä väritön, mutta jättää vaaleaa hilukiiltoa jälkeensä.

Nämä sopii hyvin yhteen tämän mun nudehuuli-tyylin kanssa tällä hetkellä. Hieman vain nudea rajauskynää pohjalle ja joku näistä kiilloista päälle, valmista!

Tosiaan tähän mun kepeään pikameikkiin sopii nämä kaikki tuotteet aivan mainiosti. Ja nyt, kun look on päivittäin about samanlainen, ei ole mitään mieltä vaihtaa tuotteiden värejä. Näillä mennään!

Yritän muistaa raportoida pannuprojektista ja sen sujumisesta viimeistään lomautuksen loppuvaiheilla, eli mahdollisesti heinäkuussa.

*Postauksessa mainoslinkkejä

6 thoughts on “.LOMAUTUS-PANNUTTELUT.

  1. Pannuttelujuttuja on hauska lukea, vaikka en koskaan ole tällaiseen projektiin itse ryhtynytkään. Mulla on Orgasmista minikoko, mutta koen sen liian hohtavaksi, enkä tykkää käyttää sitä vaikka millä siveltimellä olen kokeillut. Poskilla näkyy mun makuun liikaa sellaista hileistä kimmellystä – olen siis ehkä tullut tämän suhteen vanhaksi. Hirmu sääli, koska minikokoinen peilirasia on supersöpö ja reissaisi kivasti mukana. :/

    1. Mä tykkään kyllä Orgasmista, en ole häiriintynyt kimalteesta, vaikka ihan aina en toki sitä jaksakaan. Mutta nyt tässä pikameikki-aikakaudella se on ihan se ja sama mitä nyt käyttää 😁

    1. Mäki yleensä vaan käyttelen niitä mitä mieli tekee, mutta nyt jotenkin tuntui siltä, että haluan päästä muutamista tuotteista eroon, jotka on pyörinyt laatikoissa jo ikuisuuden 😊

  2. Tää oli hyvä kannustin mulle. Yritän kans saada käytettyä vanhimmasta päästä tuotteita pois. Macin yhtä yhdeksikköä ja UD:n sinkkunappia. Blascon peitevärinappia ja sensain meikkipuuteria. Ihan kun nää on ihan hyviä tuotteita ja silti vaan oon avannu kaikkia uusia käyttöön😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.