.MEIKKIPUUTERI.

Marraskuussa mennään ja mä oon edelleen vähän jämähtänyt mun luottokesämeikkiin: meikkipuuteriin ja concealeriin. Se on vaan niin uskomattoman nopea pohjameikki! Ja mä olen hiukkasen aamu-uninen :D

LANCÔME EFFACERNES LONGUE TENUE (sävy 02)
Tätä peitetuotetta yleensä käytän silmien alla, silmämeikin pohjustajana, nenän päällä (punoittaa herkästi) ja pohjustan usein myös huulet huulipunaa varten. Levitän tuotteen sormin suoraan iholle, siististi häivyttäen rajat. Tämä on ollut paras kokeilemani peitetuote, pitää myös silmämeikin moitteettomana PITKÄÄN. Yksi luottotuotteistani.

005_meikkipuuteri

SENSAI TOTAL FINISH -MEIKKIPUUTERI
Meikkipuuteri on juuri sopivan peittävä, mutta silti kevyt kasvomeikki ja SAIRAAN NOPEA levittää rasiaan kuuluvalla sienellä. Laiskoina päivinä, kun en käytä concealeria ollenkaan, meikkipohjan tekemiseen menee ehkä minuutti. Joten onko ihme, että vähän liiankin usein valitsen tämän vaihtoehdon ja torkun sängyssä 10 minuuttia pidempään ;)

Meikkipuuterissa on suojakerroin 15, eli tuote suojaa myös auringon haitoilta. Kesällä käytin Total Finish Natural Mattea, eli rasvaisen ihon meikkipuuteria, mutta nyt syksyn tullen kun ihokin kuivuu enemmän, otin käyttöön tuon kaikille ihotyypeille (myös kuivalle iholle) sopivan Total Finishin.

Rasiassa on oma paikka meikkisienelle, välikannen päällä, eli se ei muhi puuterin päällä, wich is nice. Välikannen alapuolella on sopivan kokoinen peili, joten levittäminen käy kätevästi muuallakin kuin ison peilin edessä.

Tuote ei peitä esim. näppyjä tai voimakkaasti punoittavaa nenää, mutta se kyllä häivyttää niitä sen verran, että kukaan ei kiinnitä niihin mitään huomiota. Total Finish-versio on kosteuttavampi, joten en suosittele tosi rasvaiselle iholle, heille sopii paremmin Natural Matte-versio. Meikki pysyy koko päivän siistinä ja on luonnollisen näköinen, tuntuu kuin ei meikkiä olisikaan.

2 thoughts on “.MEIKKIPUUTERI.

  1. Aivan ihana tuote tuo meikkipuuteri! Ollut käytössä jo kuudetta vuotta (välissä nimi tietysti vaihtanut muotoaan Kanebosta Sensaiksi, mutta vanha compact casekin on palvellut mainosti tähän päivään saakka, vippaa tietysti vaihdettu säännöllisesti), enkä halua enää koskaan muuhun sekaantua :) Pysyy iholla koko päivän, ei kiillä ja antaa kaikinpuolin viimeistellyn ja siistin lookin ihan supernopeasti. LOVE IT.

  2. ANONYYMI: Olen samaa mieltä :) Meikkipuuteri on kaikista helpoin ja nopein meikki, jonka pysyvyyteen ja peittävyyteen voi silti luottaa. Tämä tuote tulee mullakin pysymään käytössä varmasti vielä vuosikausia :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.