.LAVENTELI-KÄSIVOIDE.

Tämä on mun ensimmäinen L’Occitane ostos. Oon tuotetta ehtinyt hipelöimään ja testailemaan kaupoissa jo useampaan otteeseen, mutta kun se lopulta Ruotsin laivalla osui nenän eteen n. 12 euron hintaan (Sokoksilla n. 16e) niin päätin vihdoinkin investoida tähän ihanuuteen.

Käsivoide on ihanan tuntuinen levitettäessä ja se on kevyt voide, ei mitään paksua mönjää. Hyvin pienikin määrä riittää (n. sormenpään kokoinen nokare) kumpaankin käteen, riittoisaa siis. Imeytyy todella nopeasti, melkein heti voi ryhtyä puuhastelemaan jotain ilman, että tarvitsee miettiä ”voiko tuohon tai tuohon juttuun nyt tarttua, kun vasta rasvasin kädet”. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, mutta ei jätä rasvaista pintaa.

004_Laventelikasivoide

Ja se tuoksu! Se tuoksu! Tuoksun takia tuotteeseen ihan ensimmäisenä ihastuinkin. Alkuun, kun käsivoidetta levittää, tuoksu on melko voimakas, ei nenään käyvä, mutta kuitenkin voimakkaampi kuin mihin olen tottunut. Mutta sitten… ah! Kun voide on ollut käsissä muutaman hetken, tuoksu keventyy ja tässä vaiheessa mun tekee mieli tuoksutella käsiä koko ajan. Olen aina tykännyt laventelin tuoksusta eikä se pettänyt tässäkään tuotteessa.

Plussaa myös pakkauksesta. L’Occitanen pakkauksissa on monesti vain sitä jotakin, josta tykkään ihan hirveästi. Niitä tekee aina mieli hipeltää. Katsotaan tässä talven aikana riittääkö käsivoiteen kosteuttavuus mun talvikuiville kätösille.

Voisin ostaa uudelleen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.