.EIGHT HOUR CREAM.

Kun puhutaan koukuttavista tuotteista niin silloin täytyy mainita Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. Voide on paitsi erittäin monikäyttöinen, myös toimiva ja se auttaa melkein mihin ihovaivaan tahansa. Voide siis rauhoittaa, pehmentää ja hoitaa ärtynyttä ihoa.

Kesällä se on ihan välttämätön jos on hyttysiä. Poikaystävä sattuu olemaan sitä lajia, jolla hyttysenpistot paisuvat aivan hillittömiksi, vaikka niihin ei edes koskisi ja kutiavat kuulemma ku penteleet. Reilu nokare Eight Hour Creamia pistoksen päälle niin kutina loppuu jonkun ajan päästä ja koko piston voi unohtaa taas moniksi tunneiksi.

Itse käytän tätä ehkä eniten huulivoiteena. Varsinkin talvisin, kun huulet on oikeasti tosi kuivat. Tuoksu ja tuotteen maku ei ehkä ole ihan ykkösiä, mutta niihinkin tottuu. Tämä on kuitenkin aivan ykkönen rutikuiviin huuliin, joten olen valmis sietämään erikoista tuoksua ja makua.

Flunssan iskiessä Eight Hour Cream on aina käsien ulottuvilla, nimittäin ilman tätä nenänpielet sierettyy todella kivuliaiksi jatkuvasta niistämisestä. Flunssassa voidetta kuluukin sitten aika paljon, itse nimittäin levittelen sitä lähestulkoon jokaisen niistämisen jälkeen tai niin usein kuin vain pystyn. Vain tällä olen välttynyt nenänpielien halkeilulta.

Kynsinauhavoiteena tämä on myös aivan verraton. Paksu koostumus takaa sen, että kynsinauhat pysyy pehmeinä ja hoidettuina pidempään.

Toisinaan talvisin mulla ilmestyy käsiin kuivia ihottumalänttejä kylmästä ja kuivuudesta johtuen, silloin käytän Eight Hour Creamia paikallisesti niihin kohtiin. Eipähän ainakaan enää kirvele tai kutita. Ihottumakohta on suojattu ja kosteutettu tunneiksi (tai kunnes seuraavan kerran pesen kädet saippualla).

025_8HourOfMine

Toisinaan levitän voidetta myös kuiviin kantapäihin, polviin ja kyynärpäihin antamaan tehokosteutta. Tätä voi käyttää myös esim. karvanpoiston jälkeen rauhoittamaan ihoa. Miehillekin siis parranajon jälkeen, varsinkin jos on tosi kuiva ja herkkä iho. Pieniin palovammoihin tämä käy myös, voide suojaa palaneen ihon ja vähentää inhottavaa polttelua. (En ole [onneksi] päässyt testaamaan tätä tässä tarkoituksessa.) Meikissä tätä voi tosiaan käyttää huulivoiteena/kiiltona, mutta myös korostuksiin kasvoilla. Erityisesti kuvausmeikkaajat käyttää tätä usein korostuksiin voimakkaan kiillon vuoksi.

Tahmaisella voiteella saa myös sojottavat kulmakarvat kuosiin. Itseasiassa tätä voi käyttää myös kampauksen viimeistelyyn hiusten latvoissa. Hiuksiin se antaa kiiltoa ja ”liimaa” hapsuiset latvat kauniiksi ja voi tehdä kauniisti erotellut latvat esim. kiharoihin. En kuitenkaan suosittele laittamaan voidetta koko päähän, on muuten rasvainen tukka sen jälkeen.

Kasvovoiteena en tätä käyttäisi muuten kuin ehkä pikku kuurina tai vain paikallisesti kuiville alueille. Erittäin kuivaihoinen kyllä voi käyttää esim. yövoiteena silloin tällöin. Voide on kuitenkin tosi tahmeaa ja kiiltelevää, joten se on sitten ihan käyttäjästä kiinni, että tahtooko sitä tyynyliinaansa vai ei.

Jos sattuu olemaan todella rutikuivat kädet niin kyllä tätä voi käsivoiteenakin käyttää, mutta itse ainakin suosittelisin mieluummin tehohoitona siten, että levittää voidetta käsiin reilun kerroksen yöksi ja sitten puuvillakäsineet päälle ja nukkumaan. Päiväkäytössä voide on turhan tahmeaa ja kiiltävää. Onneksi Eight Hour-sarjassa on myös ihan oikea käsivoide, joka ei ole yhtään tahmea. Suosittelen kokeilemaan :)

Ainoat huonot puolet Eight Hour Creamissa on melko erikoinen tuoksu ja huulivoide-käytössä myös maku. Muita en ole tällä käyttökokemuksella löytänyt ja mä olen tuotteen addiktoitunut käyttäjä jo parin vuoden ajalta!

Eight Hour Creamia myydään yleensä vain 50ml isossa tuubissa (hinta n. 33€), mutta toisinaan on saatavilla pienempiä erikoiskokoja, 30ml. Mulla on niitä hallussani kolmea eri näköistä (älkää välittäkö, en mäkään tiedä miksi haalin niitä niin paljon): valkoinen ja vaaleanpunainen tuubi (kätevimmät reissussa ja tuubimuotoinen tuote on ehkä hygieenisempi) ja sitten tietenkin aivan ihastuttava 60-luvun henkinen huurrelasipurkki. Eight Hour Creamista on tehty myös huulipuikko-versio nimenomaan huulivoide-käyttöön. Mulla on musta retropakkaus, mutta mä vähän unohdan sen aina, kun mulla on tuommoinen tuubi tai purkki melkein aina lähempänä.

Mähän oon levitellyt omat Eight Hourini vähän minne sattuu. Yksi on yleensä aina jossain lähettyvillä. Käsilaukussa on yksi tuubi, yöpöydän laatikossa tuo isoin versio, meikkilaatikosta löytyy puikko, tietokonepöydältä purnukka ja vaaleanpunainen on itseasiassa korkkaamaton ja odottaa joululahjaan paketointia.

Eight Hour -sarjaan kuuluu perus Skin Protectantin lisäksi käsivoide, jo mainittu huulivoide, maailmalla ehkä edelleen on myös värillinen huulivoide (Suomessa ainakin lopetettu), vartalovoide ja uutena kasvovoide, jossa on 15 suojakerroin.

Vinkki: Eight Hour Cream on jotakuinkin aina Stockan Hulluilla Päivillä myynnissä huomattavasti huokeampaan hintaan.

Tiesittekö muuten, että Eight Hour Cream on edelleen tismalleen samaa kamaa kuin ensimmäisessä lanseerauksessaan 1930-luvulla?

11 thoughts on “.EIGHT HOUR CREAM.

  1. Olen lukenut tästä aiemminkin ja olisi kiva joskus kokeilla tätä. Tämä vain on hieman hintavaa yläaste ikäiselle, enkä kotikaupungistani aina Stockan Hulluille Päiville pääse. Onko tuo aine oranssia myös noissa tuubeissa ja mitä tuollainen huulipuikko mahtaa maksaa?

  2. Marina: Huulipuikko on muistaakseni jotain 22-24€ väliltä. Ja kyllä, tuote on oranssia kaikissa muodoissaan. Levitettäessä jää täysin kirkkaaksi, ei siis oranssiksi :)Pyydä joululahjaksi ;)

  3. Kiitos vinkistä, mä alan jo menettää toivoni riittävän kosteuttavan käsivoiteen kanssa.Mun kädet on NYT jo aivan riekaleina, vaikkei edes ole ollut pahoja pakkasia !Töissä käsiä pesee vähän väliä eikä aina ehdi kunnolla rasvailemaan kun pitää sinkoilla paikasta toiseen. Oon käyttänyt mm. Lemon Juice & Glycerin käsirasvaa(töissä) ja ostin pienen putken sitä L’Occitanea, sitten on Yves Rocherin ”Tehovoide kylmyyttä” vastaan.Rasvaan käsiäni säännöllisesti, usein päivän aikana 1-2 krt ja iltaisin myöskin yleensä kun rasvaan naaman jne.Silti mulla on nytkin rystyset ihan rikki ja kun laittaa rasvaa niin kirpasee kivasti…Pakko kokeilla tota Elisabeth Ardeniakin, josko se auttaisi.

  4. En ole oikein koskaan ollut kiinnostunut kasista, mutta jotenkin kummasta tämän kirjoituksen jälkeen tuli sellainen olo, että pitää käydä kaupassa testaamassa ;) Mistä sitä tietää, jos vaikka kasivoide päätyisi munkin pakkiin..

  5. Hirmulisko: 8 tunnin käsivoide on kyllä hyvä! Se jättää ikäänkuin kalvon käsien pintaan, että kosteus pysyy siellä sisällä, mutta pinta ei jää lähmäisen rasvaiseksi, vaan melkein heti voi ryhtyä puuhastelemaan kaikenlaista. Eli ehdottomasti otat kokeiluun ja pidän tuubin aina mukana :)HeidiB: Kannattaa ainakin kokeilla ja jos myymälässä sattuu olemaan näytteitä niin pyydä kokeiltavaksi :) Tai pyydä vaikka purkkiin, se on useimmiten mahdollista.Myös vartalovoide on tässä linjassa ihan mieletön talvi-säärten pelastaja. Nimim. viime talvena yhden tuubin käyttänyt.

  6. Eight Hour cream on tosiaan 1930 luvulta asti samana säilynyt voide ja meidän firman ylpeyden aihe. Sen alunperin Ms Elizabeth Arden kehitti ravihevostensa jalkojen naarmujen hoitoon ja 8 tunnin jälkeen niiden iho oli parantunut. :) Aiheesta on pari muutakin legendaa, mutta tuo se tunnetuin. Itsellä on tuo tossa kuvassa näkyvä 50’s Limited Edition puteli, töissä on vielä muutama 60 ja 80 luvun purkkejakin pyörimässä. Mies käyttää 8Hour creamia joka päivä kuivan ihon hoitoon. En osaisi elää ilman tätä tuotetta! Se on aina laukussa mukana ja muuten, parhaimman näköinen huulikiilto kanssa (mitä parhaimmilla ihonhoito edellytyksillä!)

  7. Kazza: Mäkin olen kuullut kouluttajan suusta tuon hevosjutun :) 8-voide on kyllä klassikko ja kuuluu niihin, joista en varmasti luovu ikinä :) Multakin löytyy nykyään myös se flower power-henkinen purnukka, mutta se on edelleen korkkaamaton, koska 50-luvun versiota ja tuubeja on vielä vaikka kuinka :D Tuo 50ml tuubi on kyllä kohta loppumassa, sitten voisinkin siirtää tuon hippipurkin yöpöydän laatikkoon :)

  8. Jos joku tietää, niin kertokaa saako tätä tilata postin kautta siis netistä?

  9. Tässä litkussa on yli 50 prosenttia vaseliinia, seuraavaksi eniten lanoliinia (lampaanrasvaa) ja mineraaliöljyä, siis petrokemian halpabulkkia, joita yhdistää komedogeenisyys eli se että aine tukkii ihohuokoset. (Arden lätki kuulemma itse sitä hevosensa kavioihin, ja totta on varmasti se, että elottoman aineen se kyllästää vesitiiviiksi.) Mitä se tekee iholla, jonka pitäisi hengittää? Vaseliini on huomattavasti halvempaa kuin tämä, jos haluaa tukkia huokosensa. Kuluttaja voisi joskus jopa ajatella mitä kuluttaa.soila”Petrolatum is a petroleum fuel byproduct — stubborn claims arguing years use of such moisturizers, many containing over 40% petrolatum, the rest mineral oil, should realize: petrolatum is/has been an addictive substance in that when use is stopped, one will truly see the degenerative effects. With daily use, the skin looks moist. In brief: petrolatum suffocates skin causing death of skin cells not receiving oxygen, thus premature aging; is absorbed directly into the bloodstream; heightens skin photosensitivity and sun damage; and originally developed/remained on the market because it is cost-effective. Women are at high risk for breast cancer who use petrolatum as well. Once use is stopped, the effects are horrible, including rashes/outbreaks/skin peels/etc. This research is widely available on the internet. Negative arguments I read here sound like people do not want to know the truth about a long time of use.”

  10. Voide ei sisällä lampaanrasvaa, vaan lampaanvillarasvaa! Siinä on suuri ero. Jos haluatte vastaavan tuotteen halvemmalla, menkää luontaistuotekauppaan ja kysykää Alfred Vogelin Bioforcecremeä. Puhdas luonnontuote lampaanvillarasvasta. Sveitsiläinen laatutuote!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.