.SENSAI HYDRACHANGE MASK.

Siis voiko olla ihanampaa!? Kun naamioista puhutaan niin tämän herkumpaan en ole törmännyt pitkään aikaan! Kyseessä on siis SENSAI HYDRACHANGE MASK, joka myydään tyylikkäässä isossa purkissa (75ml), mukana tulee myös suuri spaatteli.

Oikeastihan tämä tuote on aikuisemmalle iholle, enkä välttämättä ihan kakskymppiselle menisi ensimmäisenä suosittelemaan, mutta lähempänä kolmeakymmentä ikävuotta ollessa tätä voi jo käyttää, koska kyseessä kuitenkin on naamio ja käyttösuositus viikossa 1-3 kertaa. Eli nuoremmille tietenkin vain se kerta viikkoon, ettei ole liian elvyttävä nuorelle iholle.

026_hydramask

Hydrachange mask on siis kosteuttava voidenaamio ja sen toimintaperiaate perustuu hyaluronihappoon, joka kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja Hydrachange Complex -yhdisteeseen, joka tehostaa ihon omaa hyaluronihapposynteesiä. Eli iho itse ryhtyy kosteuttamaan itseään tämän tuotteen avulla.

Koostumus on ihanan kermainen, pehmeä ja täyteläinen voide. Tuntuu ihanan viileältä iholla ja Aqua Floral -hoitotuoksu hoitaa ja kosteuttaa ihoa ja myös tuoksuu aivan taivaalliselta. Nam! Tätä tekisi mieli syödä!

Käytetään kaksoispuhdistuksen jälkeen, hierotaan noin rypäleen verran naamiota kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10 min ja pyyhitään sitten ylimääräinen pois vanulla, kasvopaperilla tai Sensain Spongella, eli puhdistusliinalla. Jatketaan ihonhoitoa hoitovedellä ja emulsiolla.

027_hydramask2

Mä oon yleensä aika laiska käyttämään naamioita (en millään jaksaisi jäädä odottelemaan siksi 10:ksi minuutiksi), mutta tämä on niin ihana, että tätä saatan käyttää jopa kerran parissa viikossa! Se on siis paljon mulle :D Usein naamiointien välissä saattaa mennä se kuukausi tai kaksikin ihan helposti enkä edes ajattele moisia tököttejä. Mutta nyt, kun tämä ihastuttava purnukka löysi tiensä peilikaappiini ja ihastelen sitä aamuin illoin, niin lupaan ottaa tämän aktiivisempaan käyttöön. Nytkin se nököttää naamassani tätä tässä kirjoitellessani :)

Hinta pyörii satasen paremmalla puolella. Tuotetta myy ainakin Sokos ja Stockmann.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.