.SENSAI CONCEALER.

Mulla on pitkästä aikaa valokynä käytössä. En yleensä siis käytä, koska olen aamuisin laiska ja yritän päästä kaikesta mahdollisimman nopeasti ja helposti. Toisaalta taas ajattelen, että eihän tämän levittämiseen mene edes minuuttia, joten miksi ei? Joten siksipä mulla on valokynä nyt taas käytössä.

SENSAI CONCEALER (BRUSH TYPE) on perinteisessä sivellinpakkauksessa, jonka toisessa päässä on nappi, jota painamalla tuotetta tulee lisää siveltimeen. On muuten pehmeä tuo sivellin! Harvinaisen mukavan tuntuinen. Ja vitsi, että mä tykkään korkkaamattomista tuotteista, ah! Ne on ihana tehdä omiksi käyttämällä aivan ensimmäistä kertaa, nam!

030_concealer1

Mun kalmanvalkoiselle iholle sopii hyvin Concealerin sävy CB01 light, eli vaalein kolmesta vaihtoehdosta. Kesällä parempi voisi olla CB02 medium, se on hiukkasen tummempi (en kauheesti rusketu, vaikka yrittäisinkin, sitäpaitsi aurinko vanhentaa, hyihyi).

Se mistä myös tykkään tässä sävyssä on se kun tämä ei ole roosapohjainen! Melkein kaikilla sarjoilla vaalein sävy on roosapohjainen ja en voi sietää niitä. Niistä tulee aina sellainen efekti ku olis ollu isot mustat lasit naamalla ottamassa aurinkoa, yäk. Luonnollisuus on mielestäni valttia tässä asiassa ja Sensai on osannut sen. CB01 Light on siis beigepohjainen vaalea sävy ja se on hyvä, koska silloin tätä voi tosiaan käyttää muuallekin kasvoilla kuin pelkästään silmien alle sinisyyttä peittämään. Niitä roosapohjaisia ei nimittäin voi. Ainakaan mä en voi, muista en sitten tiiä mitä ne voi ja ei voi.

031_concealer2

Koostumus tässä on mukavan kevyt, ei sellaista paksua töhnää ollenkaan. Levittyy helposti ja siististi, ei tee pakkeloidun näköistä eikä kuivata. Sisältää kosteuttavia raaka-aineita, kuten Phyto-Squalanea, Kanzo-uutetta ja E-vitamiinia. Mun makuun peittää juuri sopivasti, mutta jos sattuisi olemaan kunnolla tummat siniset silmänaluset niin sitten en tiedä, että olisiko tämä aivan tarpeeksi peittävä. Toisaalta sellaiset tapaukset yleensä muutenkin kääntyy Blasco-sedän puoleen.

Mä käytän tätä lähinnä silmänalusiin ja myös nenänpieliin peittämään ja tuomaan valoa. Saatanpa laittaa myös huultenympärille ja käyttää huulilla pohjusteena. Huulipunien ja/tai kiiltojen värit tulee paremmin esille, kun on vähän pohjustanut. Silmänalusilla ja nenänpielessä taputtelen tuotteen paikoilleen, että peittävyys olisi suurempi, mutta huulilla sivelen tuotteen ohuemmin paikalleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.